به گزارش دیوان نیوز؛ این طرح که شامل نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، اماکن پرتردد ، کنترل رفتارهای پرخطر در راستای مدیریت بیماری کووید ۱۹ و نظارت بر سامانه های آبرسانی و ... می باشد با حضور فعال بازرسان سلامت محیط ، از ۲۵ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فردین سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.
دکتر شهاب مستوفی معاون بهداشت خلاصه ای از اهم فعالیت بازرسان سلامت محیط در اولین روز طرح سلامت نوروزی در استان البرز را تشریح کرد
اعزام ۵۱ تیم بازرسی به مناطق شهری و روستایی و مسیرهای پرتردد سفرهای نوروزی
تعداد ۱۰۶ مورد نظارت و بازرسی مشترک با حضور کارشناسان سازمان ها و دستگاه های ناظر استانی
تعداد ۸۰۱ مورد بازرسی از مراکز اقامتی،پایانه های مسافربری، اماکن بین راهی، مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه های آب رسانی
تعداد ۴ مورد پلمپ واحد های متخلف دارای نواقص بهداشتی بحرانی که می تواند اثر مستقیم برسلامت افراد داشته باشد.
تعداد ۱۱ واحد صنعی متخلف و دارای نواقص بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
تعداد ۳۱۶ مورد کنترل کلر باقیمانده آب شرب و آب مصرفی جهت اطمینان از صحت وکیفیت گندزدایی آب
تعداد ۲۱ مورد نمونه برداری آب شرب جهت کنترل کیفیت میکروبی آب مصرفی
تعداد ۴۵۴ مورد سنجش کیفیت مواد غذایی،آلودگی سطوح و دمای فرآوری مواد غذایی و ... با تجهیزات پرتابل بازرسی
تعداد ۳۰ مورد نمونه برداری مواد غذایی مشکوک