26653 البرز 1401/12/20 - 04:00

در نشست‌خبری هیات تکواندو استان البرز چه گذشت؟

نشست‌خبری مسئولین هیات تکواندو البرز برگزار شد. در این نشست که با حضور محمد انصاف‌دوست رئیس، فرهاد اصلانی دبیر، کوروش رجلی نائب‌رئیس آقایان و سیده زهرا صمدیان نائب‌رئیس بانوان هیات تکواندو استان البرز برگزار شد، مسئولین هیات به ارائه گزارش عملکرد خود طی ۱۰ ماه گذشته پرداختند و پاسخگوی خبرنگاران شدند.

به گزارش دیوان نیوز؛ در ابتدای نشست، انصاف‌دوست ضمن خیر مقدم به اصحاب رسانه طی سخنانی اظهار داشت: بسیار خرسندم که در جمع فرهیخته اصحاب رسانه البرزی حضور دارم و از همراهی همیشگی شما قدردانی می‌کنم. از زمان قبول مسئولیتِ ریاست، با کمک و همراهی کم‌نظیر کادر اجرایی هیات، برنامه‌های متعددی اجراء شده که مهمترین آن اختصاص سالن البرز به‌عنوان خانه‌تکواندو برای تکواندوکاران استان بود که این مهم در سایه پیگیری و مساعدت‌های ویژه مسئولین ارشد ورزش استان رقم خورد. همچنین با توجه به مسدود بودن حساب مالی هیات تکواندو استان که مشکلات متعددی را برای مجموعه تکواندو استان ایجاد کرده، از اجرای برنامه‌هایمان غافل نماندیم و سعی کردیم در این مدت نیز خدمات شایانی را به خانواده بزرگ تکواندو البرز ارائه دهیم.

رئیس هیات تکواندو استان در ادامه صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: در تاریخ پرافتخار تکواندو استان البرز، ۱۳۹ تکواندوکار موفق به کسب سکوهای المپیک، جهانی، آسیایی و بین‌المللی شدند که از این آمار، ۲۵ نفر در سال جاری موفق به کسب این عناوین شده‌اند که سهم تکواندوکاران در سال جاری ۱۸ درصد از کل این نفرات افتخارآفرین بوده است. همچنین کسب ۶ کاپ و ۱۰۵ مدال رنگارنگ در رقابت‌های قهرمانی کشورو ۵۱ مدال در آوردگاه‌های بین‌المللی گوشه‌ای از افتخارات هیات پرافتخار تکواندو با بیش از ۶۴ هزار نفر عضو ثبت‌شده است.

در ادامه فرهاد اصلانی ضمن خوش‌آمدگویی به خبرنگاران البرزی گفت: خوشبختانه آمار و اخبار ارائه شده در کلیه زمینه‌ها گویا است. همه‌ی تلاش ما در هیات تکواندو استان البرز اعتلاء و پیشرفت نام و آوازه تکواندو البرز بوده و خدا را شاکریم که در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نکردیم. ۴۴ نفر از تکواندوکاران استان در طی سالِ جاری در اردوهای ملی حضور داشتند و ۸ مربی مجرب البرزی نیز به‌عنوان سرمربی و مربی ملی افتخار همکاری با فدراسیون تکواندو و هدایت تیم‌های ملی را بدست آوردند، که سه تن از مربیان ملی ما طی شش‌ماه اول به عنوان بهترین مربی‌ در آوردگاه آسیایی نائل شدند.

دبیر هیات تکواندو استان افزود: شیوع ویروس منحوس کرونا در طی دو سال گذشته صدمات جبران‌ناپذیری بر پیکر ورزش و به تبع تکواندو استان وارد کرد، مهمترین برنامه ما در این مسیر احیا مجدد تکواندو البرز و تزریق خون تازه به شریان این ورزش مدال‌آور المپیکی بود که خوشبختانه آمارهای موجود نشان‌دهنده این است که در این مسیر موفق هم بوده‌ایم. همچنین در طی این مدت از موضوع آموزش و کلاس‌های ارتقاء و کارگاه‌ها نیز غافل نماندیم و ۱۵ دوره داوری و مربیگری در سطح استانی و کشوری برگزار کردیم.

اما کوروش رجلی نائب‌رئیس آقایان هیات تکواندو البرز نیز با قدردانی از حضور ارزشمند خبرنگاران ورزشی استان در این نشست تصریح کرد: طی سال جاری اقدامات بسیار مهمی از سوی ارکان اجرایی هیات انجام شده که ماحصل آن جایگاه امروز تکواندو البرز است، از کلیه عزیزان در عرصه رسانه می‌خواهیم در نشر اخبار هیات مشارکت داشته باشند و مسئولین را در این امر یاری نمایند. همچنین آماده گسترش فضاهای رسانه‌ای هیات هستیم و با توجه به ظرفیت و توانمندی‌های موجود می‌توانیم نوید ساخت برنامه اختصاصی تکواندو در صدا و سیما را نیز بدهیم.

سیده زهرا صمدیان نائب‌رئیس هیات تکواندو استان که مسئولیت بخش بانوان را بر عهده دارد نیز درخصوص بخش بانوان هیات گفت: با افتخار می‌گویم که نیمی از افتخارات ذکر شده متعلق به بانوان استان است که همواره در کلیه رویدادها و برنامه‌های هیات حضوری مستمر داشته‌اند. البرز در حوزه داوری جز استان‌های برتر است و طی ۱۰ اعزام داور‌های البرزی به رقابت‌های بین‌المللی ۶ مورد آن متعلق به داوران خانم بوده که در چهار رویداد عنوان بهترین داور را نیز به خود اختصاص دادند. خوشبختانه بنا به وجود تکواندوکاران و مربیان مستعد و توانمند استان البرز همواره به‌عنوان مدعی در رویداد های کشوری حضور موفق داشته و در سال جاری ۸ تیم در بخش بانوان در لیگ‌های کشور حاضر که موفق به کسب عناوین مختلف شدند.

صمدیان گفت: نیمی از ۱۴ آزمون ارتقا کمربند که در استان برگزار شده، در بخش بانوان رقم خورده و افتخار برگزاری آزمون در سطح کشور را داشتیم که به زعم مسئولین امر جزء بهترین آزمون‌های برگزار شده بود. همچنین تعداد ملی‌پوشان البرزی نیز در همه مراحل زمانی و برگزاری مسابقات انتخابی چشمگیر و قابل‌توجه بوده است، در حال حاضر ۴ بازیکن و دو مربی البرزی نیز در اردوی تیم ملی به‌سر می‌برند.

گفتنی است؛ در پایان این نشست از خبرنگاران ورزشی استان تجلیل شد.



  1. آتش نشان ترویجگر فرهنگ ایمنی و پیشگیری از حوادث و سوانح در جامعه است
  2. پیگیر جذب آتش نشان متخصص هستیم
  3. نهادینه کردن فرهنگ ایمنی دغدغه اصلی شورای شهر است
  4. بهمن بهمن دار درگذشت
  5. تکلیف سامانه یکپارچه خودرو روشن شد
  6. پیشنهاد ایران به عربستان برای لغو روادید
  7. غایب بزرگ ایران در بازی‌های آسیایی
  8. رقابت سانتافه و توسان در کاهش قیمت
  9. نقره به رنگ طلا؛ کسب نخستین مدال تاریخ ژیمناستیک ایران در بازی های آسیایی
  10. زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد
  11. شکست تیم ملی هندبال ایران مقابل کویت
  12. چه شغلی مناسب تیپ شخصیتی شماست؟
  13. سامانه یکپارچه خودرو حذف شد
  14. قیمت جدید مرغ اعلام شد
  15. خبر مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره انتخابات ۱۴۰۲
  16. اعلام شیوه جدید فروش خودرو
  17. اولین علت مرگ در استان بیماری های قلبی عروقی است
  18. پرداخت تسهیلات خودرو و مسکن به خبرنگاران
  19. هفته اول مهر زمان طلایی تزریق واکسن آنفولانزا
  20. راه اندازی نهضت کاهش قیمت تمام شده مسکن
  21. احتمال برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در یک کشور شرق آسیایی
  22. صعود دو پله‌ای کاروان ایران با کسب ۷ مدال رنگارنگ
  23. قالیباف: ایرانیان خارج از کشور باید در مجلس نماینده داشته باشند
  24. امیر غفرانی درگذشت
  25. پیام مهم رهبر انقلاب همزمان با هفته دفاع مقدس
  26. سند کاهش فقر چیست؟
  27. حکم قصاص قاتل شهید عبدالجبار مختوم‌نژاد اجرا شد
  28. پرسش همتی درباره مهم‌ترین سند ۵ سال آینده؛ قابل اجرا است؟
  29. سلیمی جنگید اما نقره گرفت
  30. تصمیم نهایی دولت درباره قیمت بنزین اعلام شد
  31. یوسف صبری ۳۰ ثانیه‌ای طلا گرفت
  32. افشین سلیمی و دشت دومین طلایی کاروان ایران
  33. الهه منصوریان صاحب مدال نقره شد
  34. چرا در ایران ابر تورم رخ نداده است؟
  35. مزایده خودروهای سبک و سنگین وارداتی برگزار می شود
  36. از مصاحبۀ جنجالی بیرو تا خشم کارلتو
  37. خاطرا ت را با دور کُند مرور کن...
  38. گناهکارِ بی‌‌گناه!
  39. همۀ راه‌‌ها از مهارِ تورم می‌‌گذرد!
  40. حذف هاری با واکسيناسيون سگ‌ها امکان‌پذير است