منصور صالحی شمس/ به گزارش دیوان نیوز؛ هنوز هم علت فوت پوراحمد مشخص نیست، بعضیها علت فوت را خودکشی اعلام کردند و بر همین اساس با اعلام دادستان گیلان جهت بررسی های اولیه نظر بر خودکشی، جسد را به پزشکی قانونی منتقل کردند تا علت مرگ مشخص شود. مهرداد پوراحمد، برادر او گفت: «واقعا خودمان هم نمی دانیم چه اتفاقی افتاده است. پنجم، ششم نوروز برای سفر به شمال رفته بودند و من فقط شب قبل از حادثه با وی صحبت نکرده بودم اگر چیزی که درباره فوتشان می گویند درست باشد تعجب من از این است که حالشان بسیار خوب بود و یک ذره تناقض وجود دارد باید ببینم چه چیزی پیش می آید من هنوز فوتشان را باور ندارم.»
طی روز گذشته تا به امروز جمعی از هنرمندان سینما پس از درگذشت پوراحمد با حضور در خانه ایشان با خانواده او ابراز همدردی کردند.
کیومرث پوراحمد در یک نگاه: کیومرث پوراحمد متولد ۲۵ آذرماه ۱۳۲۸ در اصفهان است. وی دانش آموخته کارگردانی سینما، نویسندگی و کارگردانی آثار سینمایی و تلویزیونی و همچنین شروع کار وی با دستیاری در مجموعه تلویزیونی «آتش بدون دود» در سال ۱۳۵۳، نقد نویسی در ماهنامه فیلم بود. مهمترین آثار وی _ نان و شعر، فصه های مجید، سرنخ، اتوبوس شب، به خاطر هانیه، خواهران غریب، شب یلدا و صبح روز بعد. جوایز وی شامل سیمرغ جشنواره برای کارگردانی «خواهران غریب» تندیس خانه سینما برای کارگردانی و فیلم نامه «اتوبوس شب» بهترین فیلم از نظر انجمن منتقدان و نویسندگان برای «شب یلدا» جایزه هیت داوران آسیا پاسیفیک برای «اتوبوس شب» است.
روحش شاد و یادش گرامی باد.