28204 البرز 1402/02/29 - 18:45

کاهش ۷۰ درصدی نرخ باروری در ایران نشان دهنده دسیسه‌های بزرگ است

امام جمعه کرج گفت: متاسفانه امروز شرایط به گونه‌ای شده که برخی حتی به فکر ازدواج هم نیستند و اگر ازدواج کنند هم برای مادر شدن برنامه‌ای ندارند. در ۳۰ سال گذشته نرخ باروری در جهان اسلام بیش از ۴۰ درصد و در ایران بیش از ۷۰ درصد کاهش داشته که نشان دهنده دسیسه‌های بزرگ علیه اسلام و ایران است.

به گزارش دیوان نیوز، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۹ اردیبهشت کرج با اشاره به نقش خانواده در تربیت و حفاظت از دختران به عنوان تاثیرگذارترین افراد جامعه گفت: فرزندان به دلیل فطرت الهی باید مورد تکریم ما قرار بگیرند و باید در تربیت آنان بسیار دقیق عمل کنیم، رفتار صحیح با فرزند موضوع بسیار مهمی محسوب می‌شود که در آینده او بسیار تاثیر گذار است، زیرا هر فردی خودش را در سطحی می‌داند که پدر و مادرش با او رفتار می‌کنند.

حسینی همدانی با اشاره به ولادت حضرت معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) و آغاز روزهای پر برکت دهه کرامت، گفت: هیچ فرهنگی در طول تاریخ به اندازه اسلام به دختران اهمیت نداده است. دختران امانات الهی در دستان ما هستند تا جایی که رسول خدا (ص) فرمودند دختران بهترین نعمت‌های شما هستند.

وی با بیان اینکه دختران نقش‌های زیادی، چون دختری، خواهری، مادری و همسری دارند؛ افزود: بنابراین دشمن برای آن‌ها نقشه‌های بسیاری دارد تا با خراب کردن نقش‌های دختران، آینده کشور را خراب کند بنابراین مسئولان و دستگاه‌های فرهنگی باید برنامه‌های ویژه‌ای برای حفاظت از دختران در برابر دسیسه‌های دشمن داشته باشند.

امام جمعه کرج ادامه داد: یکی از اصول تربیتی مهم برای دختران آن است که آن‌ها باید برای مادر شدن آماده شوند، اما متاسفانه امروز شرایط به گونه‌ای شده که برخی حتی به فکر ازدواج هم نیستند و اگر ازدواج کنند هم برای مادر شدن برنامه‌ای ندارند. در ۳۰ سال گذشته نرخ باروری در جهان اسلام بیش از ۴۰ درصد و در ایران بیش از ۷۰ درصد کاهش داشته که نشان دهنده دسیسه‌های بزرگ علیه اسلام و ایران است.

حسینی همدانی در بخش دیگری از خطبه‌های امروز اعلام کرد: متاسفانه دستگاه‌های متولی حجاب در استان ترک فعل کرده اند و نسبت به وظایف خود کوتاهی می‌کنند در این زمینه استاندار محترم البرز باید برای رفع مشکلات وارد گود شود.

وی افزود: دشمن و استکبار از گذشته تا امروز با روش‌های گوناگون دشمنی خود را با ما ادامه داده و می‌خواهد ما در دنیا گوشه‌گیر شویم اما حضور با اقتدار ایران در همه عرصه ها، تمام نقشه‌های آن‌ها را نقش بر آب کرده است. یکی از مثال‌های بارز در این زمینه حضور قدرتمند نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب‌های آزاد جهان است موضوعی که علی‌رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها صورت گرفت تا نشان دهد آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

وی در پایان گفت: امروز در گام دوم انقلاب و در این جنگ ترکیبی ما نیازمند فرماندهان جوان و انقلابی همانند جنگ تحمیلی هستیم تا وارد کارزارهای مختلف شوند و همانند فتح خرمشهر فتح‌های اقتصادی و سیاسی را ایجاد کنند.



  1. هم‌نشینی هنر و طبیعت در پنجمین «پاییز ـ برگ»
  2. تذکرات شفاهی نمایندگان به مسئولان اجرایی؛ هشدارهایی از جنس بنزین!
  3. وضعیت قطعی اینترنت بررسی شود
  4. هنرمندان زن خارج از کشور می‌توانند بازگردند
  5. علی‌ محمد حاضری دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها شد
  6. ارائه گزارش وزیر تعاون از کیفیت اجرای طرح کالابرگ
  7. تاکید پزشکیان بر تسریع هر چه بیشتر در به نتیجه رسیدن طرح‌های مهار گازهای همراه
  8. قدردانی دولت از عملکرد بسیج درجنگ تحمیلی ١٢ روزه
  9. بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مرکز کنترل گاز پارس جنوبی
  10. عارف: هنر می‌تواند پلی برای صلح، همدلی و مقابله با صداهای تفرقه‌افکن باشد
  11. بهترین راه حمایت از کارآفرینان چیست؟
  12. فوران ناگهانی آتشفشان اتیوپی و مدیریت موفق ترافیک هوایی منطقه با مشارکت ایران
  13. تا شب عید تعداد هواپیماها بیشتر می‌شود
  14. جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین سه‌نرخی
  15. تذکرات شفاهی نمایندگان به مسئولان اجرایی؛ از هشدار درباره رشد نرخ تورم تا نابودی میراث محیط زیستی
  16. درخواست ۸۰ نماینده برای پیگیری پرونده سرقت داروهای شیمی‌درمانی
  17. تعطیلی دفاتر اسناد رسمی تهران در ۵ آذر
  18. آزادی ۵۰ زندانی بدهکار استان تهران به مناسبت هفته بسیج
  19. معاون سازمان تعزیرات: در روز دورکاری کنار مردم ماندیم
  20. توضیح دادستان آبادان درباره پیدا شدن یکی از دختران مفقودشده
  21. جهش کم‌سابقه قیمت خودرو؛ پیش‌بینی رسیدن کوییک به ۹ و دنا به ۱۵ میلیارد تومان
  22. مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های هیرکانی؛ هشدار درباره پیامدهای بلندمدت اکولوژیک
  23. طلای بدون موجودی ممنوع! پلتفرم‌ها ملزم به نمایش ذخایر لحظه‌ای شدند
  24. بیت‌کوین رکورد نزولی را شکست
  25. پرداخت آنی مالیات ارزش افزوده از طریق کارتخوان‌ها
  26. اعلام نحوه فعالیت بانک‌های استان تهران در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه
  27. حراج نفتکش ایرانی توقیفی در اندونزی
  28. آغاز واردات شکر از هفته آینده
  29. سهمیه بنزین به کارت ملی منتقل شود یا کارت بانکی؟
  30. پرداخت خسارت خودروهای آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه
  31. جزئیات عملیات اطفاء حریق در مناطق کوهستانی و جنگلی الیت
  32. دستور رئیس سازمان بازرسی به بازرس کل استان مازندران در پی وقوع آتش‌سوزی در بخش‌هایی از جنگل‌های هیرکانی
  33. رئیس‌جمهور صرفاً دبیر شورای عالی جوانان و نوجوانان را انتخاب می‌کند
  34. بازداشت قاضی قلابی در اهواز/ متهم کارمند اخراجی دادگستری با سوابق کیفری است
  35. جلالی: همکاری‌های نظامی ایران و روسیه طبق برنامه پیش می‌رود
  36. تکرار آتش‌سوزی ‌جنگل‌های هیرکانی زنگ خطر برای‌ ارزشمندترین ذخایر طبیعی ایران و جهان
  37. نایب رئیس مجلس: وحدت ملی در عبور از شرایط حساس ضروری است
  38. سردار جلالی: «فناوری» حرف اول را در جنگ‌های نوین می‌زند
  39. ۳۵ زندانی جرایم غیرعمد و مالی در تهران به مناسبت ایام فاطمیه آزاد شدند
  40. آغاز ثبت نام آزمون اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴