28204 البرز 1402/02/29 - 18:45

کاهش ۷۰ درصدی نرخ باروری در ایران نشان دهنده دسیسه‌های بزرگ است

امام جمعه کرج گفت: متاسفانه امروز شرایط به گونه‌ای شده که برخی حتی به فکر ازدواج هم نیستند و اگر ازدواج کنند هم برای مادر شدن برنامه‌ای ندارند. در ۳۰ سال گذشته نرخ باروری در جهان اسلام بیش از ۴۰ درصد و در ایران بیش از ۷۰ درصد کاهش داشته که نشان دهنده دسیسه‌های بزرگ علیه اسلام و ایران است.

به گزارش دیوان نیوز، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۹ اردیبهشت کرج با اشاره به نقش خانواده در تربیت و حفاظت از دختران به عنوان تاثیرگذارترین افراد جامعه گفت: فرزندان به دلیل فطرت الهی باید مورد تکریم ما قرار بگیرند و باید در تربیت آنان بسیار دقیق عمل کنیم، رفتار صحیح با فرزند موضوع بسیار مهمی محسوب می‌شود که در آینده او بسیار تاثیر گذار است، زیرا هر فردی خودش را در سطحی می‌داند که پدر و مادرش با او رفتار می‌کنند.

حسینی همدانی با اشاره به ولادت حضرت معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) و آغاز روزهای پر برکت دهه کرامت، گفت: هیچ فرهنگی در طول تاریخ به اندازه اسلام به دختران اهمیت نداده است. دختران امانات الهی در دستان ما هستند تا جایی که رسول خدا (ص) فرمودند دختران بهترین نعمت‌های شما هستند.

وی با بیان اینکه دختران نقش‌های زیادی، چون دختری، خواهری، مادری و همسری دارند؛ افزود: بنابراین دشمن برای آن‌ها نقشه‌های بسیاری دارد تا با خراب کردن نقش‌های دختران، آینده کشور را خراب کند بنابراین مسئولان و دستگاه‌های فرهنگی باید برنامه‌های ویژه‌ای برای حفاظت از دختران در برابر دسیسه‌های دشمن داشته باشند.

امام جمعه کرج ادامه داد: یکی از اصول تربیتی مهم برای دختران آن است که آن‌ها باید برای مادر شدن آماده شوند، اما متاسفانه امروز شرایط به گونه‌ای شده که برخی حتی به فکر ازدواج هم نیستند و اگر ازدواج کنند هم برای مادر شدن برنامه‌ای ندارند. در ۳۰ سال گذشته نرخ باروری در جهان اسلام بیش از ۴۰ درصد و در ایران بیش از ۷۰ درصد کاهش داشته که نشان دهنده دسیسه‌های بزرگ علیه اسلام و ایران است.

حسینی همدانی در بخش دیگری از خطبه‌های امروز اعلام کرد: متاسفانه دستگاه‌های متولی حجاب در استان ترک فعل کرده اند و نسبت به وظایف خود کوتاهی می‌کنند در این زمینه استاندار محترم البرز باید برای رفع مشکلات وارد گود شود.

وی افزود: دشمن و استکبار از گذشته تا امروز با روش‌های گوناگون دشمنی خود را با ما ادامه داده و می‌خواهد ما در دنیا گوشه‌گیر شویم اما حضور با اقتدار ایران در همه عرصه ها، تمام نقشه‌های آن‌ها را نقش بر آب کرده است. یکی از مثال‌های بارز در این زمینه حضور قدرتمند نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب‌های آزاد جهان است موضوعی که علی‌رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها صورت گرفت تا نشان دهد آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

وی در پایان گفت: امروز در گام دوم انقلاب و در این جنگ ترکیبی ما نیازمند فرماندهان جوان و انقلابی همانند جنگ تحمیلی هستیم تا وارد کارزارهای مختلف شوند و همانند فتح خرمشهر فتح‌های اقتصادی و سیاسی را ایجاد کنند.



  1. مسائل اقتصادی و معیشتی محور جلسه سران قوا در دفتر قالیباف
  2. رویداد همرسان اصل 90، حرکتی مردمی برای احیای عدالت اجتماعی و شرافت اخلاقی
  3. شلیک موشک‌های دقیق سپاه امنیت کشور را تثبیت کرده است
  4. روایتی از نشست مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده ارتش
  5. مجمع مشورتی روابط‌عمومی‌ فرمانداری‌ها ایجاد می‌شود
  6. فراخوان پذیرش مستقیم در تکمیل ظرفیت پنجاه و دومین آزمون دستیاری
  7. حفظ حرمت خبرنگار، پاسداشت حرمت جامعه و حق مردم برای دانستن است
  8. دکتر صیادی : تشخیص و درمان رایگان سل در البرز / آگاهی و اقدام به موقع کلید پایان دادن به سل
  9. «غزه»؛ آینه تمام نمای واقعیت حاکم بر نظام سلطه
  10. ضرورت حفظ وحدت ملی و هوشیاری در برابر تلاش دشمنان برای ایجاد انشقاق قومی و مذهبی
  11. مرادی: پزشکیان وزرای بی‌انگیزه را کنار بگذارد
  12. سه‌شنبه؛ جلسه مجلس درباره CFT
  13. موسوی: دولت و مجلس تصمیم ضدتورمی درباره نظام ارزی کشور بگیرند
  14. قوامی: بودجه دستگاه‌هایی را که عملکرد مثبتی ندارند حذف کنیم
  15. میرزایی: آب آلوده جان مردم شاهین‌دژ و تکاب را به خطر انداخته است
  16. حمله تند سراج به خاتمی، روحانی و زنگنه
  17. نوین: قانون رتبه‌بندی معلمان کامل اجرا شود
  18. بیش از ۱۳ هزار مدرسه با دستور پزشکیان افتتاح شد
  19. ضرورت جبران کاستی‌ها در حوزه فناوری‌های جدید به ویژه پس از جنگ ۱۲ روزه
  20. مردی از جنس انسانیت و صمیمیت
  21. عارف قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری ایران را تبریک گفت
  22. عبور از ناترازی برق تابستان با کمک مردم، بخش دولتی و خصوصی
  23. نایب قهرمانی آذین طب با بازیکنان کاشمر
  24. نیک‌بین: نفت موضوعی ملی است و نباید به بخش خصوصی واگذار شود
  25. پیوستن به CFT؛ زمینه‌ساز گشایش‌های اقتصادی
  26. ایران چگونه می‌خواهد ۵ میلیون گردشگر عراقی جذب کند؟
  27. پزشکیان: پنل‌های خورشیدی نباید در گمرک بمانند
  28. زمان اجرای مالیات بر سفته‌بازی و سوداگری
  29. امضای تفاهم‌نامه میان ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور
  30. عذرخواهی طباطبایی از برخورد معاون وزیر بهداشت با یک خبرنگار
  31. نوسانات بازار طلا و سکه در هفته‌ای که گذشت/ حباب سکه کمتر شد
  32. قیمت نقره جهانی از ۵۰ دلار عبور کرد
  33. اثرات شرایط کشور بر حوزه‌های دانش‌بنیان و فناورانه/پاشنه آشیل شرکت‌ها در تجاری‌سازی محصولات با فناوری بالا
  34. روزانه چهار روستا به شبکه برق متصل می‌شوند
  35. ادامه عقبگرد نفت در بازار جهانی
  36. بیت‌کوین از قله تاریخی فاصله گرفت
  37. نسخه‌ای برای دوران رکود گردشگری ایران
  38. حاج‌علی‌اکبری: کشورهای حاشیه خلیج فارس، با ایران ببندید/ مراقب سارقان خطرناک گوهر عفاف باشیم
  39. هشدار به خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری کشور: امنیت سایبری‌تان را افزایش دهید
  40. تحلیل متفاوت رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هفتم از حذف صفر اسکناس‌ها