28481 البرز 1402/03/12 - 20:15

امام جمعه کرج: باید خطر کاهش جمعیت را جدی گرفت

آیت الله حسینی همدانی گفت: تاکنون کار عمیق و اثر گذاری که زوایای شخصیت، تفکر و مدیریت امام (ره ) را بازگو کند به جز رهبر معظم انقلاب که مدیریت نظام اسلامی را بر اساس اندیشه امام دنبال می کنند از کس دیگری نمی بینیم .

به گزارش دیوان نیوز؛ نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج با بیان اینکه روزهای چهاردهم و پانزدهم خرداد ماه در تاریخ معاصر ایران پرنقش و تاثیر گذاراست، گفت: جهاد تبیین درباب تفکر الهی امام راحل (ره) برای پیشگیری از انحرافات فکری در جامعه اسلامی ضروری است.
آیت الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در خطبه های این هفته نمازجمعه کرج با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره ) افزود: برچیده شدن بساط سال های طولانی ظلم حکومت طاغوت و حیات دوباره اسلام از آثار قیام ۱۵ خرداد به رهبری امام خمینی (ره ) است.
حسینی همدانی با اشاره به ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ و سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) و انتخاب حضرت خامنه ای (مدظله العالی ) به عنوان رهبر و امام مسلمین گفت: برای جلوگیری از تحریف و انحراف در جامعه اسلامی این سه واقعه مهم باید در باب جهاد تبیین با دقت مورد توجه قرار گیرد و زوایای آنها بیان شود.
وی بیان کرد: تاکنون کار عمیق و اثر گذاری که زوایای شخصیت، تفکر و مدیریت امام (ره ) را بازگو کند به جز رهبر معظم انقلاب که مدیریت نظام اسلامی را بر اساس اندیشه امام دنبال می کنند از کس دیگری نمی بینیم . حسینی همدانی گفت: رهبر انقلاب اسلامی فرمودند که مواضع امام (ره ) باید به طور واضح و روشن که خود امام گفت و نوشت باید تبیین شود و این ملاک راه امام ،خط و صراط مستقیم انقلاب است.
امام جمعه کرج بیان کرد: این تفکر غلطی است اینکه امام برای اینکه پیروان بیشتری پیدا کند برخی از مواضع صریح آن حضرت را کم رنگ کنیم؛ رهبر معظم انقلاب فرمودند که امام هویت و شخصیتش به این است که بیانات آن حضرت شفاف تبیین شود.
وی افزود: با اینکه سال ها در کنار امام (ره) بودیم و صدای امام (ره)درباره موضوعات مختلف ضبط شده است اما باز برخی می گویند امام نظرش درباره فلان مساله چیز دیگری بود. وی ادامه داد: این گونه جریان ها می خواهند صراط مستقیم انقلاب را به انحراف بکشند و با تحریف یک شخصیت استکبار ستیز بگویند که اهل معامله بود؛ این افراد می خواهند فلسفه انقلاب اسلامی را زیر سووال ببرند و از امام (ره) انتقام بگیرند و باوارون جلوه دادن روش حکومتی امام (ره )، مدیریت حضرت خامنه ای مدظله العالی را زیر سوال ببرند و بین نظام و مردم فاصله بیندازند.
حسینی همدانی بیان کردند: برخی مدعی شدند که امام (ره ) به قانون اهمیت نمی داد و دستورات فراقانونی داشت در حالی که قانون خط قرمز حضرت امام (ره ) بود و هیچ نوع بی قانونی را قبول نداشت. وی اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، امام خمینی (ره) اداره امور کشور را به مردم سپرد و در سال اول انقلاب پنج انتخابات برگزار کرد؛امام (ره ) با تشکیل بسیج مردمی مسوولیت حراست ، حفاظت و امنیت کشور را به مردم سپرد و آن حضرت اقدامی بدن رای مردم انجام نمی داد.
خطیب جمعه کرج گفت: پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ، کارتر رییس جمهور وقت آمریکا اعلام کرد که ایران ما را تحقیر کردکه امام (ره) در پاسخ بیان کرد که این اول کار است و ایران تا آخر شما را تحقیر خواهد کرد.
خطر کاهش جمعیت جدی گرفته شود

نماینده ولی فقیه در استان البرز با اشاره به تاکید دین اسلام و روایات دینی مبنی بر ازدواج جوانان و زادآوری گفت : موضوع جمعیت باید در نظام سیاسی و اجتماعی کشور مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی ادامه داد: نظام سلطه و سرمایه داری برای کاهش جمعیت در کشورهای اسلامی به ویژه ایران برنامه های مختلفی از طرق مختلف مانند تبلیغات رسانه ای دنبال می کند و مستکبران عالم منافع خود را در این می بینند که کشورهای مورد نظر آنها جمعیت کمتری داشته باشند.
حسینی همدانی گفت : دشمنان با روش های مختلف و به آرامی و مرحله به مرحله جمعیت زیادی را عقیم بکنند که امروز باید خطر کاهش جمعیت را جدی گرفت.



  1. چه شغلی مناسب تیپ شخصیتی شماست؟
  2. سامانه یکپارچه خودرو حذف شد
  3. قیمت جدید مرغ اعلام شد
  4. خبر مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره انتخابات ۱۴۰۲
  5. اعلام شیوه جدید فروش خودرو
  6. اولین علت مرگ در استان بیماری های قلبی عروقی است
  7. پرداخت تسهیلات خودرو و مسکن به خبرنگاران
  8. هفته اول مهر زمان طلایی تزریق واکسن آنفولانزا
  9. راه اندازی نهضت کاهش قیمت تمام شده مسکن
  10. احتمال برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در یک کشور شرق آسیایی
  11. صعود دو پله‌ای کاروان ایران با کسب ۷ مدال رنگارنگ
  12. قالیباف: ایرانیان خارج از کشور باید در مجلس نماینده داشته باشند
  13. امیر غفرانی درگذشت
  14. پیام مهم رهبر انقلاب همزمان با هفته دفاع مقدس
  15. سند کاهش فقر چیست؟
  16. حکم قصاص قاتل شهید عبدالجبار مختوم‌نژاد اجرا شد
  17. پرسش همتی درباره مهم‌ترین سند ۵ سال آینده؛ قابل اجرا است؟
  18. سلیمی جنگید اما نقره گرفت
  19. تصمیم نهایی دولت درباره قیمت بنزین اعلام شد
  20. یوسف صبری ۳۰ ثانیه‌ای طلا گرفت
  21. افشین سلیمی و دشت دومین طلایی کاروان ایران
  22. الهه منصوریان صاحب مدال نقره شد
  23. چرا در ایران ابر تورم رخ نداده است؟
  24. مزایده خودروهای سبک و سنگین وارداتی برگزار می شود
  25. از مصاحبۀ جنجالی بیرو تا خشم کارلتو
  26. خاطرا ت را با دور کُند مرور کن...
  27. گناهکارِ بی‌‌گناه!
  28. همۀ راه‌‌ها از مهارِ تورم می‌‌گذرد!
  29. حذف هاری با واکسيناسيون سگ‌ها امکان‌پذير است
  30. ادعای عجیب رئیسی درباره آمار اشتغال در استان ها
  31. شرط تغییر حداقل حقوق کارگران اعلام شد
  32. شورای نگهبان مسکوت ماندن ۳ ساله تاثیر معدل در کنکور را رد کرد
  33. دولت چه اختیاراتی برای بنزین دارد؟
  34. کسب اولین طلای کاروان ایران در بازیهای هانگژو
  35. تصمیم مهم مجلس برای شناسنامه‌
  36. مجازات توهین به حجاب در فضای مجازی و غیرمجازی
  37. حسین‌پور در هانگژو نایب‌قهرمان شد
  38. حکم اعدام و حبس برای متهمان تهیه و فروش مشروبات تقلبی در کرج
  39. ادعای رییس‌کل بانک مرکزی درباره نرخ ارز و تورم تا پایان سال
  40. در چند سالگی از زندگی خود رضایت دارید؟