یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 15:10
30688 سیاسی 1402/06/31 - 16:45

نیرو‌های مسلح ما از مردم و در کنار مردم هستند

رئیس جمهور ضمن تاکید بر اینکه دفاع مقدس درس‌های بسیاری داشت، گفت: این ایام یادآور همان ایستادگی‌های نیرو‌های مسلح و ملت برابر دشمن است.

به گزارش دیوان نیوز؛ سیدابراهیم رئیسی در مراسم رژه نیروهای مسلح در تهران به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس با گرامیداشت این هفته و تقدیر از ایستادگی و ایثار نیروهای مسلح و اقشار مختلف در سال‌های دفاع مقدس، اظهار کرد: این ایام یادآور همان ایستادگی‌ها و مقاومت‌های نیروهای مسلح و ملت برابر دشمن است. دفاع مقدس جلوه‌های به یادماندنی و درس‌های بسیاری داشت. جلوه خداباوری و اخلاص بود.

وی افزود: ما شکوه بسیاری در دفاع مقدس دیدیم. حضور بانوان و مادران و همسرانی که فرزندان و دلبندان و همسران خود را به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل بدرقه می‌کردند، اینان زنانی نمونه بودند و هستند. دفاع مقدس جلوه‌ای از مردم‌باوری بود. نیروهای مسلح ما از مردم هستند، با مردم هستند و در کنار مردم. نیروهای مسلح در سختی‌ها در کنار مردم هستند، چه در گذشتن از سختی‌ها و چه در حفظ امنیت آنان.

امروز به یک صادرکننده و تولید کننده سلاح تبدیل شدیم

وی گفت: بسیاری از تحریم‌ها در زمان دفاع مقدس نمی‌گذاشت کشورمان به سلاح‌های روز دنیا مجهز شود، اما امروز با هدایت مقتدای خودمان توانستیم به سلاح‌های روز دنیا مجهز شویم و نه تنها خودکفا شویم بلکه از یک وارد کننده و انبار کننده سلاح دیگران تبدیل شویم به یک صادرکننده و تولید کننده سلاح. تبدیل شویم به نیروی مسلحی که توانایی آن مورد تاکید تمامی کشور‌های منطقه و جهان است.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه همواره مردم در کنار نیرو‌های مسلح و نیرو‌های مسلح در کنار مردم بودند، اظهار کرد: امروز در جمهوری اسلامی همچنان که از موشک فتاح و پهپاد مهاجر رونمایی می‌شود، جمهوری اسلامی به عضویت پیمان‌های جهانی درمی‌آید و برای رشد اقتصادی و تجاری تلاش می‌کند و در علم و فناوری در جهان حرف برای گفتن دارد.

جمهوری اسلامی یک مدل حکمرانی از تلفیق معنویت و مردم‌سالاری است

وی گفت: امروز جمهوری اسلامی یک مدل حکمرانی از تلفیق معنویت و مردم‌سالاری است. می‌توان به مردم منطقه آموخت که امروز راه مقاومت و ایستادگی است. آنچه دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند تسلیم، تزلزل و کوتاه آمدن نیست، مقاومت و ایستادگی است.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه حضور نیرو‌های ما در منطقه و خلیج فارس امنیت‌ساز است، تصریح کرد: برخلاف نیرو‌های مسلح بیگانه که حضورشان مشکل‌ساز و بحران‌ساز است. امروز کشور ما تحریم‌ها را به فرصتی برای رشد بدل کرده است. امروز شعار ما اتحاد ارتش و سپاه و اتحاد بسیج با فراجا و اتحاد نیرو‌های مسلح با مردم است، این جلوه اتحاد حقیقتا ستودنی است.

رئیسی تاکید کرد: به جنگ‌افزار‌هایی که ساخت نیرو‌های کارآمد و جوان ماست افتخار می‌کنیم، اما بیش از آن به نیرو‌های کارآمد و متخصص و متعهد خود افتخار می‌کنیم. نیروی مسلح مقتدر و توانمند در همه معادلات منطقه‌ای و جهانی پشتوانه کشور و ملت ایران محسوب می‌شوند و قدرت بازدارندگی دارند.

سید ابراهیم رئیسی یادآور شد: با اقتدار نیرو‌های مسلح و همراهی ملت ما دیگر حرفی از تجاوز نظامی به کشور ما وجود ندارد و این گزینه از ادبیات دشمنان ما حذف شده است.

وی تصریح کرد: در دکترین نظامی ما جنگ وجود ندارد، اما حفظ آمادگی نظامی با رویکرد دفاعی برای امنیت پایدار و بازدارندگی اطمینان‌بخش یک امر عملی است. طرح دشمن برای منزوی کردن ایران با شکست مواجه شده است، طرح دشمن برای ناامید کردن ملت با شکست مواجه شده است و این‌ها برای اقتدار و ایستادگی نیرو‌های مسلح و مردم ماست.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ما بر حفظ و گسترش سیاست همسایگی توجه داریم گفت: یکی از جلوه‌های همسایگی همکاری دفاعی و امنیتی و نظامی است. نیرو‌های مسلح با همه کشور‌های منطقه برای اعتمادسازی و اطمینان‌بخشی آماده همکاری بوده و هستند و دست نیرو‌های مسلح منطقه را به گرمی می‌فشارند تا منطقه و خلیج فارس را از حضور بیگانگان بی‌نیاز کنند تا امنیت منطقه به دست خود نیرو‌های منطقه حفظ شود؛ چرا که حضور نیرو‌های بیگانگان مسئله‌ساز است نه حل‌کننده مسائل.

جمهوری اسلامی از هرگونه تغییر ژئوپلیتیک و تغییر مرز‌ها جلوگیری کرد

رئیسی افزود: نیرو‌های مسلح ما از هرگونه تغییر ژئوپلیتیک و تغییر مرز‌ها جلوگیری کردند و در این کار موفق بودند. حفظ حقوق ارامنه و وضعیت مرز‌ها کاملاً مورد تأکید ماست. در عراق آغاز خلع سلاح گروه‌های مسلح حرکت مثبتی است. نیرو‌های مسلح ما نماینده اعزام کنند تا از این امر اطمینان حاصل شود که هیچ گروه و افراد مسلح غیرقانونی در اطراف مرز ایران و در اقلیم کردستان وجود ندارد.

عادی سازی با رژیم صهیونیستی خنجری بر پشت ملت فلسطین است

وی گفت: بار‌ها اعلام کردیم عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونسیتی برای کشور‌های منطقه امنیت‌ساز نیست. تمام ملت‌ها امروز نسبت به رژیم صهیونسیتی نفرت دارند. اگر افرادی یا حکومت‌هایی تصور می‌کنند عادی‌سازی روابط می‌تواند مسائل را عادی کند اینطور نخواهد بود. این خنجری بر پشت ملت فلسطین است و ملت فلسطین و سازمان‌های مقاومت در فلسطین آن را نخواهند بخشید.

رئیسی گفت: راهکار فلسطین عادی‌سازی روابط و قرارداد‌های شرم الشیخ و اسلو و کمپ دیوید نیست، راهکار همان است که رهبری انقلاب اعلام کردند که رأی دادن همه ملت فلسطین از مسلمان، مسیحی و یهودی برای حکومت این کشور است.



  1. معاریو: اسرائیل راهبرد سیاسی مشخص برای پساجنگ ندارد
  2. درگذشت یک رئیس و بازیگر
  3. زائران ایرانی از امشب وارد مکه می‌شوند
  4. عراقچی وارد قطر شد
  5. آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد
  6. دستگیری ۶۴۰ معتاد متجاهر و ۱۸۲ خرده‌فروش مواد مخدر در البرز
  7. دومین دوره مسابقات سدید در البرز برگزار شد
  8. اتوبوس‌های کرج صبح‌ها ۴۰ دقیقه زودتر راهی خط می‌شوند
  9. برخورد قاطع با سد معبرین در منطقه ۱ کرج؛ صنوف متخلف پلمپ شدند
  10. اولین دوره آمادگی نجات غریق شهرداری کرج با حضور ناجیان برتر استان
  11. مشاهده آنلاین ریز پس‌انداز برای اعضا فراهم شد
  12. دستورکار ماموریت وزیر خارجه ایران در ریاض
  13. رهبر معظم انقلاب: کارگر سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال است
  14. خطیب جمعه کرج : نام خلیج فارس ابدی است
  15. کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت
  16. رشد ۱۴.۸ درصدی تولید خودرو در بخش خصوصی
  17. در حادثه بندر شهید رجایی به دنبال اصلاح ساختاری باشیم
  18. دومین پیروزی زنان ایران در آسیا؛ صعود قطعی شد
  19. یونیسف: ۹۰ درصد از ساکنان غزه به آب آشامیدنی دسترسی ندارند
  20. سال گذشته با ۳۵۰ میلیون متر مکعب ناترازی رو برو بودیم
  21. دوئل زارع و معصومی در فینال جام تختی؛ تاج پادشاهی به چه کسی می‌رسد؟
  22. از تحریم تا محاکمه؛ اروپا گام نهایی برای تشکیل دادگاه ویژه جنگ اوکراین را برداشت
  23. قرارگاه خانم الانبیا؛ ظرفیت تامین گاز مورد نیاز کشور را دارد
  24. اعتراض به سانسور فجایع غزه؛ صدها نفر مقابل ساختمان بی‌بی‌سی در لندن تجمع کردند
  25. گفت‌وگوی تلفنی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه
  26. فعالیت اتوبوس‌های شهری کرج از ساعت ۵:۲۰ آغاز می‌شود
  27. ورزشگاه نقش‌جهان، میزبان نشست فرهنگی و هواداری
  28. محبوبیت «آقای قاضی» به همت «کرجی‌ها»
  29. ضرورت حمایت همه جانبه از زیرساخت‌های شعبه شمال‌غرب موسسه رازی برای حفظ امنیت سلامت کشور
  30. پاپ جدید انتخاب شد
  31. ترامپ مذاکرات هسته‌ای با عربستان را منوط به‌رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی نمی‌داند
  32. آغاز ایمن سازی چهار نقطه حادثه خیز جاده کندوان
  33. ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
  34. استاندار البرز: دستگاه های اجرایی و پیمانکاران موانع پروژه آزاد راه شمالی را برطرف کنند
  35. ضرورت برنامه ریزی مناسب برای زمان قطع برق اصناف البرز
  36. رهبر معظم انقلاب: مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی است
  37. شروع مذاکرات محرمانه بین رژیم صهیونیستی و سوریه
  38. شروع مذاکرات محرمانه بین رژیم صهیونیستی و سوریه
  39. مرتس: اتحادیه اروپا باید هزینه‌های نظامی را افزایش دهد
  40. معاون رئیس جمهوری آمریکا: مذاکرات با ایران در مسیر درست قرار دارد