32606 البرز 1403/02/27 - 14:20

معاون رئیس جمهور:

تمام ظرفیت ها برای مشارکت مردم در جهش تولید مورد استفاده قرار می گیرد

معاون حقوقی رییس جمهور با اشاره به نامگذاری سال تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم گفت: برای به میدان آوردن مردم در جهت تحقق اهداف شعار سال و بخش خصوصی از تمام ظرفیت ها بهره خواهیم برد و این مهم در دستور کار است.

به گزارش دیوان نیوز، " محمد دهقان" در نشست شورای اداری استان البرز افزود: با توجه به اهمیت شعار سال آیین نامه ای در این زمینه پیشنهاد شده که به زودی ابلاغ می شود.

وی بیان کرد: بر روی آیین نامه بعدی نیز داریم کار می کنیم تا بتوانیم سازوکارهای مشارکت مردم و سرمایه گذاری آنان را داشته باشیم.

دهقان افزود: تمام تلاش ها در جهت رونق اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم است.

وی از راه‌اندازی سامانه ملی ایجاد قانون اساسی در معاونت رییس جمهوری خبر داد و افزود: در هرجای کشور در زمینه اجرای قانون مطلبی باشد مورد پیگیری قرار می گیرد.

معاون حقوقی رییس جمهور در ادامه گفت: براساس نقش تعریفی نظام سلطه قرار نبود کشور مولد باشیم بلکه برنامه ریز و تعریف این نظام برای وابستگی کشور بود.

وی ادامه داد: امروز ملت ایران اسلامی در تمام حوزه ها پیشرفت داشته و این مهم به برکت انقلاب اسلامی بوده که بر نقش وابستگی تعریف شده از سوی نظام سلطه غلبه کرده ایم.

دهقان گفت: بخش مهمی از اهداف دشمنان برای تحریم ها با هدف وابستگی کشور بوده بطوریکه دیدیم تحریم ها فقط هسته ای نبود و دشمنان برای جلوگیری از پیشرفت ما در تمام حوزه ها ما را تحریم کردند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تحریم های فلج کننده دشمنان به بهانه نقض حقوق بشر را داشتیم در حالی که هزاران کودک را به شهادت رساندند و مدعیان حقوق بشر با اساتید و دانشجویان خود چه رفتارهای ظالمانه ای دارند.

دهقان اظهار کرد: با همت ملت ایران، سرمایه گذاری و پشتیبانی دولت ها به رغم‌ فشارهای سنگین پیشرفت کردیم.

وی ادامه داد: بیشترین فشارها را در دولت سیزدهم از سوی دشمنان داشتیم و دیدیم در دولت قبل به رغم اینکه گفته شد با کدخدا می بندیم و مشکل حل می شود ولی عقب نشینی و نرمش معکوس جواب داد.

وی با اشاره به برجام یادآور شد: کمترین نفع را در چند دهه گذشته داشتیم و دولت سیزدهم کارآمد گفت، همه راهها را رفتیم جواب نداده ، راه خودمان را می رویم .

معاون رئیس جمهور اظهار کرد: شاید این ادعا درست باشد که در ۴۵ سال گذشته برای اولین بار با استقامت از زیر آوار تحریم بیرون آمدیم و خود را بالا کشیدیم‌.

 

وی یادآور شد: هیچ کس ادعا ندارد تحریم بی اثر است و کسی هم به استقبال آن‌ نمی رود اما نقشی که نظام سلطه تعریف کرده بود برای ایران مردم و دولت با همدیگر کمک کردند تا از نقش وابستگی خارج شدیم .

وی گفت: امروز در عرصه دفاعی دیدیم که به رغم اطلاع رسانی انجام شده، به همراه تلاش هایی که برای نرسیدن موشک های ایران به رژیم اسرائیل شد ، قدرت نظامی خود را به جهان نشان دادیم.

دهقان در ادامه افزود: پیشنهاداتی که در استان ها است حتما لایحه محور باشد و مجلس ما مجلس مردمی بوده و از آمادگی لازم برخورداریم تا نواقصی که در حوزه قانون است برای حل مشکلات مردم مرتفع کنیم .

وی تاکید کرد: باید اختلافات بین دستگاهی را حل کرد و در دعاوی بین المللی نیز با همه فشارها به لطف و همراهی متخصصان و حقوقدانان کشور موفقیت هایی داشتیم .



  1. حمله پهپادی رژیم اشغالگر به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان
  2. توافق سران انگلیس و فرانسه بر سر پیمان بازدارندگی هسته‌ای
  3. هاشمیان و یک پیش‌بینی جنجالی؛ او نمی‌ماند
  4. نفوذی‌های تحلیلی!
  5. بیت‌کوین به ۱۱۲ هزار دلار رسید
  6. بازگشت آرامش به بازار سرمایه نیازمند تحقق حمایت‌هاست
  7. افزایش شهدای رسانه‌ای جنگ ۱۲ روزه به ۱۲ تن/ درخواست پیگیری حقوقی در نهادهای بین المللی
  8. روزنامه صهیونیستی: غزه به ویتنام دیگری تبدیل شده است
  9. بیانیه ارتش یمن درباره حمله موشکی به فرودگاه بن‌گوریون در حمایت از غزه
  10. چین و ایران؛ رابطه‌ای براساس اهداف مشترک، نه وفاداری ایدئولوژیک
  11. دلار زدایی، علت هراس آمریکا از بریکس
  12. پزشکیان: تکرار هرگونه تجاوزی با پاسخی قاطع‌تر و پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
  13. پیام شهروندی ابزاری برای تخریب/ پیام هایی که برای رفقا هرگز منتشر نمی شود!
  14. کاروان پرسپولیس راهی ترکیه شد
  15. تاج: هیچ رویداد فوتبالی تعطیل نخواهد شد/ از تعامل درویش و زنوزی استقبال می‌کنم
  16. ساپینتو: حمایت هواداران استقلال باورنکردنی بود/ سه سال منتظر بازگشت به ایران بودم
  17. تل آویو باز هم آتش بس را نقض کرد/ حملات زمینی رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
  18. مخالفت آشکار آمریکا با ثبات و امنیت در افغانستان
  19. گزارش وزیر امور خارجه از اجلاس بریکس و سفر به عربستان در جلسه هیأت دولت
  20. حادثه های امنیتی سریالی در غزه؛ دست کم دو نیروی ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدند
  21. دیدار محرمانه جولانی با مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ابوظبی
  22. پزشکیان: پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرین دیگری بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند
  23. اعمال سیاست‌های جدید دولت برای تنظیم بازار برنج داخلی/ برنج مورد نیاز مردم تامین است
  24. آلگری تأیید کرد؛ مودریچ به میلان پیوست
  25. حامد لک به فولاد خوزستان پیوست
  26. عراقچی: بریکس باید پیشگام اصلاح حکمرانی جهانی باشد
  27. رئیس جمهور: تکمیل مسیرهای ارتباطی با همسایگان شمالی اولویت دولت است
  28. ارتش یمن از حمله موفق به کشتی مرتبط با اسرائیل خبر داد
  29. عارف: تقویت نیروهای مسلح دغدغه جدی دولت چهاردهم است
  30. بیانیه مرکز اطلاعات مالی در خصوص مبارزه با تروریسم و دشمنان کشور
  31. آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد
  32. ۸۰ درصد مردم معتقدند حملات موشکی ایران به میزان زیادی به اسرائیل ضربه وارد کرده است
  33. رئیس‌جمهور: بازگشت به مذاکره نیازمند یک شرط است؛ اعتماد به روند گفت‌وگو
  34. حضور بیش از ۱۲ میلیون زائر در کربلا برای احیای عاشورا
  35. نیروگاه‌های خورشیدی در کنار سدهای کشور احداث می شوند
  36. حماس در مذاکرات با اسرائیل خواستار آزادی کدامیک از اسرای مشهور و تاثیرگذار است؟
  37. اختلافات اروپایی‌ها با نزدیک شدن به ضرب الاجل جنگ تجاری ترامپ
  38. بازتاب حضور رهبر انقلاب در حسینه امام(ره) در شبکه‌های اجتماعی؛ ۲۰۰ میلیون بازدید در ۲ ساعت
  39. سردار سنایی راد: پاسخ بعدی به اسرائیل کوبنده‌تر خواهد بود
  40. سران بریکس حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند