33018 سیاسی 1403/03/21 - 09:00

موقعیت آچمز اسرائیل؛ استعفا و فروپاشی از درون

تنها دو روز پس از جنایت اسرائیل در النصیرات، استعفای دو عضو کابینه جنگ و یک عضو کابینه اصلی، رژیم صهیونیستی را در موقعیت آچمز قرار داده است.

به گزارش دیوان نیوز، تنها دو روز پس از جنایت اسرائیل در النصیرات، استعفای دو عضو کابینه جنگ و یک عضو کابینه اصلی، رژیم صهیونیستی را در موقعیت آچمز قرار داده است.

با وجود ادعاهای بنیامین نتانیاهو در مورد پیروزی صهیونیست‌ها، تار و پود رژیم صهیونیستی، سست‌تر از تار عنکبوت شده و در حال نابودی است. استعفا پس از استعفا آن هم تنها در فاصله چند ساعت، لرزه بر اندام اسرائیل انداخته است.

پس از جنایت تاریخی صهیونیست‌ها در النصیرات، ژنرال بازنشسته رژیم و عضو مثلاً میانه روی کابینه جنگ رژیم یعنی بنی گانتس استعفا داد و پس از او گادی آیزنکوت وزیر دیگر کابینه جنگ، با تکرار همان انتقاداتی که گانتس علیه نتانیاهو بر زبان آورده بود، کناره گرفت و به خانه رفت. سپس نوبت به هیلی تروپر رسید و او نیز به عنوان یکی از چهره‌های نزدیک به گانتس، کناره‌گیری از کابینه ائتلافی نتانیاهو را به طور رسمی اعلام کرد.

گانتس اعلام کرده که نتانیاهو برای تعیین استراتژی ضامن موفقیت در غزه ناتوان و عاجز است و هر چه زودتر باید انتخابات برگزار شود. در مقابل، نتانیاهو نیز با پیام ریاکارانه «بنی نرو.. الان وقت رفتن نیست»، تلاش کرد او را منصرف کند. اما اختلافات داخلی، خیلی عمیق‌تر از آن است که بتوان با ارسال چند پیام احساسی، این خیمه را سر پا نگه داشت.

با رفتن بنی گانتس رهبر حزب میانه روی اتحاد ملی اسرائیل، شرایط را تغییر داده و حالا انتظار می‌رود که اعضای راست افراطی ائتلاف نتانیاهو برای جبران این وضعیت، فتیله خشونت را بالاتر ببرند. اما رویدادهای چند ماه اخیر نشان داده که برخلاف تصور غلط نتانیاهو و همراهان او، ثبت بالاترین میزان خشونت علیه فلسطینیان مظلوم، هیچ نوع پیروزی و ظفری به دنبال نمی‌آورد و شرایط به سمتی رفته که حتی کشورهای اروپایی نیز، از رسمیت دولت فلسطین حرف می‌زنند و حاضر نیستند همچون گذشته از رژیم صهیونیستی حمایت کنند.

استعفای گادی آیزنکوت نیز از منظر اهمیت استراتژیک، روشنگر ابعاد جدیدی از معضلات ساختاری رژیم صهیونیستی است. او در نامه استعفای خود تاکید کرده که نتانیاهو برای عملی کردن اهداف جنگی، ناتوان بوده و نتوانسته تصمیمات مؤثر بگیرد. آیزنکورت معتقد است که ناتوانی نتانیاهو در اتخاذ تصمیمات قاطعانه، امنیت ملی رژیم صهیونیستی را به خطر انداخته است. به عبارتی روشن، حتی خود اعضای کابینه رژیم نیز؛ به این واقعیت اذعان می‌کنند که بقای رژیم به خطر افتاده و سیلاب خون مظلومان، نه تنها برای صهیونیسم اقتدار نیاورده بلکه به شدت به بقای آن لطمه زده است. همچنین هیلی تروپر از اعضای کابینه رژیم صهیونیستی، آشکارا به نتانیاهو حمله کرده و اعلام کرده که او عاجزتر از آن است که بتواند درباره پایان جنگ و آزادی اسرائیلی‌ها تصمیم بگیرد. به همین خاطر لازم است هر چه زودتر انتخابات برگزار شود.



  1. شادی گل جنجالی به قیمت باختن اخلاق؛ در انتظار واکنش باشگاه سپاهان
  2. کاهش عرضه علت اصلی افزایش قیمت مجدد سیب زمینی
  3. بسته تامین مالی ارزی و ریالی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ابلاغ شد
  4. ناترازی انرژی نتیجه انحراف از برنامه‌ و سرمایه‌گذاری است
  5. ارز مورد نیاز ۲۸۹ واردکننده در مرکز مبادله ایران تامین شد
  6. کارت بازی آزادی و کوجو صادر شد
  7. برد شباب‌الاهلی با مصدومیت آزمون تلخ شد/ بازگشت به صدر با شکست الجزیره
  8. رزمایش آمادگی مرزبانان استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل در جلفا
  9. فولاد جای پرسپولیس را گرفت/ نساجی دوباره در منطقه قرمز
  10. ایران و FATF؛ فرصتی که باید از آن استفاده کرد
  11. ابراز همدردی سخنگوی وزارت خارجه با قربانیان حادثه آتش‌سوزی در ترکیه
  12. آیین‌نامه دورکاری بانوان شاغل دارای فرزند خردسال به قوت خود باقی است
  13. حذف تاثیر معدل پایه دهم در آزمون سراسری تصویب شد
  14. انجام بیش از ۵۰ درصد پروژه‌ها بدون مجوز ارزیابی محیط‌زیستی/آبیاری ۶۵ هزار هکتار با پساب
  15. رئیس جمهور: استمرار و تقویت همکاری‌ها، ایران و آذربایجان را به شرکای راهبردی تبدیل می کند
  16. مهلت ترخیص وسایل نقلیه توقیفی البرز تا ۲۱ بهمن / مالکان سریع اقدام کنند
  17. امدادرسانی به یک هزار حادثه در کرج/ نجات ۴۰۶ نفر
  18. محکومیت قاچاقچی خوراک دام در البرز / کشف۲ هزار کیلوگرم مکمل قاچاق
  19. پلمب انبار لوازم خانگی قاچاق در کرج/ کشف ۱۰۹ وسیله برقی
  20. ۵۲ هزار هکتار طرح بیابان زدایی در البرز تهیه شد
  21. کرج پایلوت مناسب سازی معابر در کشور
  22. بازچرخانی فاضلاب ها برای صنعت البرز به جد دنبال می شود
  23. بخشش زندانی در لحظه اجرای حکم قصاص در البرز
  24. تعداد روزهای ناسالم در کرج افزایش یافت
  25. تیم شهر آرکا قهرمان لیگ دسته یک والیبال کشور شد
  26. سرمربی استقلال خوزستان: تساوی نتیجه عادلانه‌ای برای هر ۲ تیم بود
  27. جدایی پپ از سِرا و مصائب سیتی؛ «همیشه پای یک زن در میان است!»
  28. اقساط واحدهای نهضت ملی مسکن پرند ۴ برابر نشده است
  29. تولید نیروگاه‌های حرارتی به ۳۰۰ میلیون مگاوات ساعت رسید
  30. تخصیص بیش از ۸۷۰۰ قطعه انواع سکه در اولین روز بهمن
  31. خیر تعطیلی ورزشگاه آزادی به فوتبال ایران؛ چراغ ورزشگاه‌های فرسوده روشن شد
  32. تساوی در اراک؛ جدال آلومینیوم و استقلال خوزستان برنده نداشت
  33. کمالوندی: صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد
  34. نمک رحمتی روی زخم‌های موسیمانه؛ استقلال قدر بازگشت به آزادی را ندانست
  35. برگزاری رزمایش نیروی زمینی ارتش در غرب کرمانشاه
  36. جایگزینی ارائه مقاله با تایید کارشناسان در رساله‌های دکتری دانشگاه آزاد
  37. استعفای دسته‌جمعی دیپلمات‌های آمریکایی قبل از ورود ترامپ به کاخ سفید
  38. رهبر انصارالله: پیروزی ملت فلسطین، یک پیروزی تاریخی است/ ایران نقش مهمی ایفا کرد
  39. اسلامی: صنعت هسته‌ای آماده خدمت به صنعت سیم و کابل کشور است
  40. عارف: انتقال پایتخت با فرمان یک شبه انجام نمی‌شود