33661 فناوری و آی‌تی 1403/04/18 - 14:12

رونمایی از اولین پلتفرم متاورس ایرانی

همایش «کاربرد متاورس در ارتباطات» همراه با رونمایی از اولین پلتفرم متاورس ایرانی، ۴ مردادماه برگزار می‌شود.

به گزارش دیوان نیوز، همایش کاربرد متاورس در ارتباطات به همت انجمن روابط عمومی ایران و موسسه تکنولوژیک کام و با همکاری اداره کل روابط عمومی جهاد دانشگاهی تدارک یافته است.

«علی‌اکبر جلالی» استاد دانشگاه علم و صنعت ایران و رئیس کرسی یونسکو در آموزش و یادگیری مجازی، «عطاءالله ابطحی» عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، «حمید ضیایی‌پرور» مدرس ارتباطات دانشگاه و «هادی چلویی» از سخنرانان این نشست علمی هستند که به بررسی و تجزیه و تحلیل تأثیرات متاورس در عرصه ارتباطات خواهند پرداخت.

اولین پلتفرم متاورس ایرانی نیز همزمان با این همایش رونمایی می‌شود؛ این پلتفرم، امکان برگزاری هر رویدادی اعم از نمایشگاه، همایش، جشنواره، جلسه، رویداد و فعالیت رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی را داراست.
نمایشگاه متاورسی آلفانوا متعلق به نسل سوم وب بوده و قابلیت ارائه خدمات نمایشگاهی به‌صورت سه‌بُعدی، آواتاری، تعاملی، با قابلیت‌های منحصربه‌فرد ارتباطات که در هیچ‌یک از پلتفرم‌های دیگر نخواهید دید و قابل‌استفاده با تمام سخت‌افزارها ازجمله موبایل، تبلت، لپ تاپ، هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را دارد.
افزون بر این، ارتباطات تجاری، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی غیرقابل‌انکار بین شرکت‌های بین‌المللی و ایجاد، توسعه و ارتقای فعالیت‌های جهانی در دستور کار این پلتفرم قرار دارد و همگان می‌توانند این ارتباط بین‌المللی را با یکدیگر برقرار کنند.
با ظهور متاورس، حوزه‌های مختلف علمی و تخصصی و کسب‌وکارها، به‌شدت از این فناوری، متأثر خواهند شد و عرصه ارتباطات، رسانه و روابط عمومی از حوزه‌هایی است که با آمدن متاورس و گسترش آن، تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.
تبلیغات، برندینگ، نمایشگاه، جشنواره، رویدادهای مختلف، فعالیت‌های اطلاع‌رسانی و بازاریابی، هر کدام نقش مؤثری از متاورس را در خود بروز خواهند داد.
علاقه‌مندان و فعالان حوزه ارتباطات و روابط عمومی با آشنا شدن با فناوری متاورس و کاربردهای عملی آن در حوزه تخصصی خود می‌توانند به‌عنوان پیشتازان فناوری در ایران، سازمان، شرکت و مجموعه حرفه‌ای خود را به افکار عمومی، مشتریان و مخاطبان معرفی کنند.
این همایش به‌صورت حضوری و هم‌زمان متاورسی در سراسر دنیا، از ساعت ۸ تا ۱۲ روز پنجشنبه، چهارم مردادماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به نشانی https://evnd.co/pan%DB%B5D" data-fancybox="gallery">https://evnd.co/pan%DB%B5D" alt="رونمایی از اولین پلتفرم متاورس ایرانی" />https://evnd.co/pan%DB%B5D">https://evnd.co/pan۵D مراجعه کنند و در پایان همایش به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه ارائه می‌شود.

ه گزارش ایرنا، در ساده‌ترین تعریف، متاورس (Metaverse) دنیای دیجیتال جدیدی است که ممکن است بخش‌های بزرگی از جهان را فرا گیرد. اکنون انسان‌ها در دنیای خود به وسیله گوشی یا سیستم به اینترنت وصل می‌شویم و تمام ارتباط ما با اینترنت از طریق صفحه نمایش گوشی یا مانیتور است. در متاورس اما کاربران محدود به یک صفحه نمایش نیستند بلکه تمام ذهن آن‌ها درگیر زندگی در دنیای جدید است (شاید مثل یک خواب متفاوت). دنیایی که بسیاری از محدودیت‌ها را زیر پا می‌گذارد و ممکن است مفهوم زمان و مکان را برای ما تغییر دهد.



  1. گزارش غریب‌آبادی از سفر به حوزه‌های مرزی ایران و افغانستان
  2. ایران جزو پنج کشور برتر جهان از نظر ذخایر مس است
  3. نخست وزیر قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا به مسیر خود تلاش می کنیم
  4. وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است
  5. کمیسر حقوق بشر سازمان ملل: از حملات مرگبار اسرائیل به غزه «وحشت‌زده» شده‌ام
  6. مرگ مغزی صابر کاظمی تایید شد
  7. پزشکیان: دولت به دنبال راه‌ حل‌های جامع، پایدار و بدون تبعات منفی در حوزه کم‌آبی است
  8. دیدار جولانی و محمد بن سلمان و رایزنی درباره تقویت همکاری در حوزه اقتصادی
  9. انتخابات تهران تمام‌ الکترونیک برگزار می‌شود/ آغاز رسمی روند انتخابات از امروز
  10. قالیباف: مطالبه وزارت کار باید بروز رسانی روزانه اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان باشد
  11. دوستی: همگرایی میان کشورهای عضو اکو به شکوفایی منطقه کمک می‌کند
  12. باگ کالابرگ و دارو و هزینه جراحی کجاست؟
  13. برای کمک به توسعه اقتصادی در منطقه، می‌توان پول مشترک ایجاد کرد
  14. رئیس کمیسیون اجتماعی: شاخص‌های محاسبه حذف یارانه باید قانونی شود
  15. نامه جبهه پایداری به پزشکیان
  16. وزیر کشور: سیاست قطعی ایران توسعه تعاملات با همسایگان و کشورهای منطقه است
  17. نگاهداری: وفاق بر سر قانون می‌تواند راه برون‌رفت بسیاری از چالش‌های سیاسی موجود باشد
  18. قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی
  19. حسینی: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ورود جدی‌تری داشته باشد
  20. سرلشکر صفوی: جنگ کریدورها، میدان تازه‌ای برای نقش‌آفرینی راهبردی ایران است
  21. رویدادهای ورزشی بین نیروهای نظامی کشورها می تواند زمینه ساز کاهش تنش ها باشد
  22. دیدار وزیر دفاع و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
  23. پزشکیان: باید برای پیشرفت‌های جهانی آماده باشیم و راهی برای تطبیق با آن در نظر بگیریم
  24. قالیباف: با آن‌ها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم
  25. خاتمی: «ای ایران» گفتن کافی نیست، باید نسبت به ایران اهتمام عملی داشت
  26. پیام مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان البرز به مناسبت هفته پدافند غیرعامل (۱۴۰۴)
  27. از زیرزمین تا بام ایران
  28. پایان موفق موی‌تای ایران در منامه با ۹ نشان رنگارنگ
  29. ابراهیم پور: دولت باید نسبت به ارتقای همه‌جانبه وضعیت پرستاران اقدام کند
  30. ماجرای تذکر ثابتی و رسایی به روحانی و شعارها در مجلس چه بود؟
  31. پیام لاریجانی به اهالی رسانه
  32. قدردانی وزیر دفاع از پرستاران
  33. عارف: خالی کردن دل مردم هنر نیست
  34. روایت قائم‌پناه از گزارش بانک مرکزی به پزشکیان
  35. سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد
  36. عارف: در دهه‌های اخیر نوعی قهر اعلام‌نشده علوم اجتماعی و انسانی با نظام حکمرانی وجود داشته است
  37. مرگ خاموش سربازان فراموش‌شده
  38. بررسی نحوه پرداخت کالابرگ الکترونیکی در دستور هفته جاری مجلس
  39. گزارش مقام وزارت خارجه ایران از اجلاس اخیر اتحادیه بین‌المجالس در ژنوگزارش مقام وزارت خارجه ایران از اجلاس اخیر اتحادیه بین‌المجالس در ژنوگزارش مقام وزارت خارجه ایران از اجلاس اخیر اتحادیه بین‌المجالس در ژنو
  40. واکنش قالیباف به انحلال بانک آینده؛ موفقیتی بزرگ برای نظام حکمرانی کشور