33696 اجتماعی 1403/04/19 - 13:57

درمان رایگان حدود ۱۷ هزار کودک بی بضاعت/ پوشش خدمات رفاهی بیماران

مدیر موسسه بین المللی حمایت از کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی (زنجیره امید) از درمان رایگان حدود ۱۷ هزار کودک زیر ۱۸ سال بویژه در مناطق محروم کشور که دچار بیماری‌های مادرزادی هستند، خبر داد و گفت: جراحی ستون فقرات، پیوند عصب دست، پیوند انگشت پا به دست، جراحی شکاف لب به صورت رایگان برای این گروه از کودکان انجام می‌شود.

به گزارش دیوان نیوز،  مریم مرعشی روز سه شنبه در یک نشست خبری با بیان اینکه این درمان‌ها توسط تیم پزشکی مجرب در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی کشور انجام می‌شود، افزود: از مجموع حدود ۱۷ هزار کودک درمان شده بیش از چهار هزار کودک از اتباع افغان هستند و بیشتر این بیماران از روستاهای استانهای سیستان و بلوچستان، همدان، شهریار و کرمان به این موسسه مراجعه می کنند.

وی ادامه داد: این گروه از کودکان پس از تایید بی بضاعت بودن آنها، مدتی را در اقامتگاه موسسه امید بیمار همراه مادر ساکن شده و روند درمان انجام می شود و از خدمات رفاهی نیز بهره مند می شوند.

وی تصریح کرد: البته روند درمان بیماران سه تا چهار سال به طول می انجامد و بیمار همراه مادر مجبور است در سال چندین مرتبه مراجعه کرده و در اقامتگاه ساکن شود.

مرعشی با بیان اینکه تمام هزینه های بیماران توسط خیرین پرداخت می شود، اظهار داشت: یک تیم پزشکی خارجی نیز برای درمان کودکان بر اساس تعامل و همکاری از طریق این موسسه به کشور آمده و با کمک پزشکان ایرانی اقدام به جراحی می کند.

همکاری ۱۰۶ تیم بین المللی برای درمان کودکان

مدیر موسسه بین‌المللی حمایت از کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی با بیان اینکه، بیشترین جراحی کودکان در زمینه ارتوپدی است، گفت: کودکانی که بیماری مادرزادی داشته و دچار فلج عضلات باشند از طریق این موسسه توسط تیم پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز طبی کودکان درمان می شوند.

مرعشی با اشاره به انجام جراحی پیوند انگشت پا به دست توسط متخصصان اطفال کشور، تصریح کرد: سالانه حدود ۱۵ تا ۱۷ هزار کودک در کشور با بیماری قلبی مادرزادی متولد می‌شوند، که توانستیم با انجام جراحی، حدود ۱۸ درصد از مرگ و میر کودکان با این بیماری جلوگیری کنیم.

وی افزود: هر شب ۳۲ مادر و کودک از یک هفته تا یک ماه اقامت داشته و خدمات توانبخشی نیز بعد از انجام جراحی و حتی بازگشت به محل زندگی خود دریافت می کنند و همچنین علاوه بر وجود پزشکان مجرب داخل کشور ۱۰۶ تیم بین المللی نیز برای درمان کودکان به ایران آمدند.

وی با ابراز ناخرسندی از اینکه اوقاف حکم تخلیه این موسسه را داده است، بر حمایت این سازمان برای پایداری این موسسه و جلوگیری از سرگردانی مادران و بیمارانی که برای درمان آمدند، تاکید کرد.

مرعشی همچنین بر ضرورت حمایت دولت از ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان تاکید کرد و اظهار داشت: در سال ۹۶ زمینی از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی برای ساخت بیمارستان بیش از ۵۰۰ تختخوابی در اختیار این مرکز قرار گرفت تا نخستین مرکز درمانی فوق تخصصی کودکان احداث شود ولی به علت شیوع بیماری کرونا و افزایش نرخ ارز متوقف شد.



  1. دعوت اندیشکده راهبردی مطالعات از جوانان برای ورود به حوزه‌های نوآورانه؛ «ایده از شما، حمایت از ما»
  2. عبور از دیوار رشته‌های سنتی راه نجات نظام علمی کشور/ شرط لازم برای ارائه راه‌حل‌های مؤثر در حوزه امنیت سایبر
  3. نشست تخصصی به‌روزرسانی سند توسعه کاربردهای تصاویر ماهواره‌ای
  4. ۷۱۰ پروژه ارتباطی در آذربایجان‌شرقی افتتاح می‌شود
  5. گردن‌مان را در قبال اختیارات تفویض شده، می‌گذاریم
  6. ادامه نامه نگاری خضریان درباره وضعیت استخدامی احمدنیا
  7. «شبیه سازی شورای نگهبان»، چرا و با چه هدفی؟
  8. وزیر علوم به سوالات نمایندگان پاسخ می‌دهد
  9. وظیفه دولت فراهم کردن بستر زیست عفیفانه است /گرانی نیاز به تدابیر فوری مسئولان دارد / جرم ملت ایران مقاومت است
  10. دیدار هیأت پارلمانی ایران با «چرنیشف» و «تولستوی»
  11. بازدید پزشکیان از خطوط راه آهن حومه ای استان تهران
  12. سرلشکر موسوی: نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
  13. مرزبانان در خط مقدم اقتدارند، دولت باید نواقص مرز را بی‌درنگ رفع کند
  14. عزم جدی دانشگاه پیام نور برای حل مشکل مدارک دانشجویان بین‌المللی با همکاری وزارت علوم
  15. اگر خودروهای پلاک سیستان و بلوچستان نتوانند در سایر استان‌ها سوخت‌گیری کنند، موضوعی اشتباه است
  16. آمادگی تاشکند برای توسعه همکاری‌های علمی، فرهنگی و فناورانه با جمهوری اسلامی ایران
  17. گزارش غریب‌آبادی از سفر به حوزه‌های مرزی ایران و افغانستان
  18. ایران جزو پنج کشور برتر جهان از نظر ذخایر مس است
  19. نخست وزیر قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا به مسیر خود تلاش می کنیم
  20. وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است
  21. کمیسر حقوق بشر سازمان ملل: از حملات مرگبار اسرائیل به غزه «وحشت‌زده» شده‌ام
  22. مرگ مغزی صابر کاظمی تایید شد
  23. پزشکیان: دولت به دنبال راه‌ حل‌های جامع، پایدار و بدون تبعات منفی در حوزه کم‌آبی است
  24. دیدار جولانی و محمد بن سلمان و رایزنی درباره تقویت همکاری در حوزه اقتصادی
  25. انتخابات تهران تمام‌ الکترونیک برگزار می‌شود/ آغاز رسمی روند انتخابات از امروز
  26. قالیباف: مطالبه وزارت کار باید بروز رسانی روزانه اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان باشد
  27. دوستی: همگرایی میان کشورهای عضو اکو به شکوفایی منطقه کمک می‌کند
  28. باگ کالابرگ و دارو و هزینه جراحی کجاست؟
  29. برای کمک به توسعه اقتصادی در منطقه، می‌توان پول مشترک ایجاد کرد
  30. رئیس کمیسیون اجتماعی: شاخص‌های محاسبه حذف یارانه باید قانونی شود
  31. نامه جبهه پایداری به پزشکیان
  32. وزیر کشور: سیاست قطعی ایران توسعه تعاملات با همسایگان و کشورهای منطقه است
  33. نگاهداری: وفاق بر سر قانون می‌تواند راه برون‌رفت بسیاری از چالش‌های سیاسی موجود باشد
  34. قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی
  35. حسینی: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ورود جدی‌تری داشته باشد
  36. سرلشکر صفوی: جنگ کریدورها، میدان تازه‌ای برای نقش‌آفرینی راهبردی ایران است
  37. رویدادهای ورزشی بین نیروهای نظامی کشورها می تواند زمینه ساز کاهش تنش ها باشد
  38. دیدار وزیر دفاع و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
  39. پزشکیان: باید برای پیشرفت‌های جهانی آماده باشیم و راهی برای تطبیق با آن در نظر بگیریم
  40. قالیباف: با آن‌ها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم