33924 ورزشی 1403/04/28 - 19:38

تیم کشتی آزاد نونهالان در قهرمانی آسیا سوم شد

تیم کشتی آزاد نونهالان با ۳ طلا، یک نقره و ۲ برنز در جایگاه سومی قهرمانی آسیا قرار گرفت.

به گزارش دیوان نیوز،  رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی آسیا امروز (پنجشنبه) ۲۸ تیرماه در شهر سیراچا کشور تایلند برگزار شد و در پایان تیم ایران با کسب ۳ مدال طلا، یک نقره و ۲ مدال برنز بدست آورد.

در پایان این مسابقات آرمان الهی در وزن ۴۸ کیلوگرم، هومن کلهری در وزن ۶۲ کیلوگرم، سام دانشور در وزن ۸۵ کیلوگرم به مدال طلا، صدرا فولادزاده در وزن ۷۵ کیلوگرم به مدال نقره، بنیامین آشفته در وزن ۳۸ کیلوگرم و امیرعلی فراستی در وزن ۶۸ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند. محمدطاها اکبرزاده در وزن ۴۱ کیلوگرم و امیرحسین خسروی در وزن ۵۷ کیلوگرم پنجم شدند. متین کتولی در وزن ۴۴ کیلوگرم و سید ابوالفضل حسینی در وزن ۵۲ کیلوگرم نیز از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

در رده‌بندی تیمی ایران با ۱۶۱ امتیاز سوم شد. ژاپن با ۱۹۷ امتیاز و هند با ۱۶۳ امتیاز اول و دوم شدند. قزاقستان با ۱۵۹، ازبکستان با ۱۱۱ و مغولستان با ۹۵ امتیاز در جایگاه‌های چهارم تا ششم ایستادند.

نتایج نمایندگان کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن ۳۸ کیلوگرم بنیامین آشفته پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۴ مقابل حمیدبک اوتانظراف از ازبکستان به پیروزی دست یافت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۵ بر ۵ مغلوب بک‌دولت آقابک از قزاقستان شد و به دیدار رده‌بندی رفت. آشفته در این دیدار با نتیجه ۳ بر صفر مقابل سایخانسانا گالخو از مغولستان به برتری دست یافت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۴۱ کیلوگرم محمدطاها اکبرزاده در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب هاراتو اما از ژاپن شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به دیدار رده‌بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب جهانگیر تولکونوف از ازبکستان شد و در جایگاه پنجم ایستاد.

در وزن ۴۴ کیلوگرم متین کتولی در دور اول با نتیجه ۴ بر ۴ از سد عادیل کاریپبکوف از قرقیزستان گذشت. وی در دور بعد با نتیجه ۱۴ بر ۶ مغلوب کامران بک نورالله‌یف از ازبکستان شد و با توجه به شکست حریفش در مرحله نیمه نهایی، از دور رقابت‌ها کنار رفت و هفتم شد.

در وزن ۴۸ کیلوگرم آرمان الهی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم مقابل نظیرت اسنگولوف از قرقیزستان با نتیجه ۸ بر صفر پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۲ از سد محمدعلی ساگینبای از قزاقستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. الهی در این دیدار با نتیجه ۶ بر ۳ مقابل ایبوکی کامیکاوا از ژاپن به برتری رسید و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۵۲ کیلوگرم سید ابوالفضل حسینی در دور اول با نتیجه ۱۰ بر ۵ مقابل بایدولت از قزاقستان مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر قزاق، حسینی از دور رقابت‌ها کنار رفت و هفتم شد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم امیرحسین خسروی در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر ایچوان چیو از چین تایپه را شکست داد. وی در دور بعد مقابل حمزه نافیش از اردن با نتیجه ۱۰ بر صفر به برتری رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. خسروی در این مرحله با نتیجه ۵ بر صفر مغلوب تایگا هیبارینو از ژاپن شد و به دیدار رده‌بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۲ بر صفر و ضربه فنی مغلوب کانیش ژاکسیلیک از قزاقستان شد و در جایگاه پنجم قرار گرفت.

در وزن ۶۲ کیلوگرم هومن کلهری پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل ضمیر دانیار از قزاقستان با نتیجه ۱۱ بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر یک جلال‌الدین جلال‌اف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. کلهری در این دیدار با نتیجه ۶ بر صفر ادریس بهرام‌اف از تاجیکستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۶۸ کیلوگرم امیرعلی فراستی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۷ بر ۲ مقابل ایوب جان بازارزاده از تاجیکستان به برتری رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۷ بر ۷ مغلوب کویچیرو ناگایی از ژاپن شد و به دیدار رده‌بندی رفت. فراستی در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر وی لی از چین‌تایپه را شکست داد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۷۵ کیلوگرم صدرا فولادزاده پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۲ بر صفر و ضربه فنی فانوفات چایلوس از تایلند را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۴ بر ۲ از سد دیپانشو داهیا از هند گذشت و راهی دیدار فینال شد. فولادزاده در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۳ مغلوب عادیل بک یربولاتوف از قزاقستان شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۸۵ کیلوگرم سام دانشور پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۱ از سد خوسلن تسرما از مغولستان گذشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۱ مقابل خداداد حکیم‌اف از تاجیکستان به پیروزی رسید و به دیدار فینال راه یافت. دانشور در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۳ از سد روناک از هند گذشت و به مدال طلا دست یافت.



  1. ورزشگاه نقش‌جهان، میزبان نشست فرهنگی و هواداری
  2. محبوبیت «آقای قاضی» به همت «کرجی‌ها»
  3. ضرورت حمایت همه جانبه از زیرساخت‌های شعبه شمال‌غرب موسسه رازی برای حفظ امنیت سلامت کشور
  4. پاپ جدید انتخاب شد
  5. ترامپ مذاکرات هسته‌ای با عربستان را منوط به‌رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی نمی‌داند
  6. آغاز ایمن سازی چهار نقطه حادثه خیز جاده کندوان
  7. ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
  8. استاندار البرز: دستگاه های اجرایی و پیمانکاران موانع پروژه آزاد راه شمالی را برطرف کنند
  9. ضرورت برنامه ریزی مناسب برای زمان قطع برق اصناف البرز
  10. رهبر معظم انقلاب: مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی است
  11. شروع مذاکرات محرمانه بین رژیم صهیونیستی و سوریه
  12. شروع مذاکرات محرمانه بین رژیم صهیونیستی و سوریه
  13. مرتس: اتحادیه اروپا باید هزینه‌های نظامی را افزایش دهد
  14. معاون رئیس جمهوری آمریکا: مذاکرات با ایران در مسیر درست قرار دارد
  15. گزارشی از کنسرت‌های موسیقی/ پاپ‌ها از پایتخت کوچ کردند
  16. جوابیه دانشگاه علوم پزشکی البرز به مطلب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر عدم توسعه ناوگان اورژانس البرز
  17. پنجشنبه‌ها در البرز تعطیل شد
  18. طارمی چطور جاودانه شد؟ / رویای شماره ۹۹ در دقیقه ۹۹
  19. رهبر معظم انقلاب از حضرت آیت‌الله نوری همدانی عیادت کردند
  20. عزم مدیریت شهری کرج برای گشودن گره های ترافیکی
  21. روان‌سازی ترافیک شمال کرج با اتصال به آزادراه شهید سلیمانی
  22. رونمایی از پوستر اردیبهشت شعر استان البرز
  23. اجرای ارکستر نوجوانان پایتخت و بازآفرینی «والس هرمان»
  24. فیلم «تاندربولتز» با افتتاحیه‌ای قدرتمند، صدر فروش را در اختیار گرفت
  25. طارمی مرد نجات‌بخش اینتر؛ جوزپه مه‌آتزا در انتظار هنرنمایی مهاجم ایرانی
  26. خودزنی آمریکا با اعمال تعرفه‌ بر پنل‌های خورشیدی؛ فرصت آسیا برای گذار به انرژی پاک
  27. نشریه کنگره آمریکا: سقوط آزاد محبوبیت سکاندار کاخ‌سفید/ ماه‌عسل ترامپ تمام‌شد
  28. حمله مشترک رژیم صهیونیستی و آمریکا به بندر الحدیده یمن
  29. توافق فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی بر افزایش همکاری‌ها در منطقه
  30. رئیس‌جمهور: اگر نمی توانیم عدالت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل از ما است
  31. سه پیشنهاد عارف برای ترویج فرهنگ «وقف علمی»
  32. اعضای جدید هیئت تنیس روی‌میز استان البرز معرفی شدند
  33. تأکید پزشکیان بر تسریع گردآوری داده‌ها برای طرح‌های جی‌نف، کاداستر و ماده ۱۶۹ مکرّر مالیاتی
  34. هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
  35. شکست لیورپول برابر چلسی پرانگیزه/ شکستی دیگر درا پرونده یونایتد
  36. تبریک مفتی عمان به‌مناسبت عملیات موشکی یمن در فرودگاه بن‌گوریون
  37. خبرهایی از نمایشگاه کتاب
  38. واگذاری مدیریت سایپا به بخش خصوصی با محوریت جذب سرمایه‌گذار خارجی
  39. واکنش‌ها به صفحه مجازی کاخ سفید در روز جهانی «جنگ ستارگان»
  40. بازار روغن تحت تأثیر تقاضای فصلی؛ کارخانه‌ها با تمام ظرفیت در حال تولیدند