33933 اقتصادی 1403/04/28 - 13:31

بیش از هفت هزار فرصت شغلی در بخش خدمات قم ایجاد خواهد شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده و برنامه‌ریزی صورت گرفته در سالجاری بیش از هفت هزار فرصت شغلی در بخش خدمات استان ایجاد خواهد شد که نزدیک به سه هزار مورد آن برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

به گزارش دیوان نیوز،  وحید وزیری راد  بیان داشت: در سایر بخش‌های اقتصادی استان نیز تمهیدات لازم برای ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب اندیشیده شده‌است و در همین ارتباط تا پایان سال‌جاری در بخش صنعت و حوزه‌های مرتبط با آن ظرفیت اشتغال برای هشت هزار نفر فراهم می‌شود که هم شامل فارغ التحصیلان دانشگاهی و هم افراد دارای مدارک تحصیلی پایین‌تر است.

وی افزود: در بخش کشاورزی قم نیز ایجاد حدود سه هزار فرصت شغلی برای امسال پیش‌بینی شده‌است و ما امیدواریم تا پایان سال‌جاری شاهد تحقق کامل برنامه‌ریزی صورت گرفته در حوزه اشتغال استان باشیم و با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط بتوانیم تمامی موارد اشتغال ایجاد شده را در سامانه رصد ثبت کنیم.

مسئولان قم تاکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاش‌های انجام‌شده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکردهای مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصت‌های شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

همچنین بخش صنعت از جمله حوزه‌های پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی مطرح است که به‌همین منظور اداره کل صنعت،‌ معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال می‌کند.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

در حوزه خدمات نیز براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا دستگاه‌های اجرایی همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف دارند.

 


  1. عضو کمیسیون عمران: مسکن کارگری از مؤثرترین پروژه‌های ارتقای رفاه و بهره‌وری است
  2. قادری: مدل اداره مناطق آزاد مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
  3. ابقاء رئیس هیأت عالی جذب هیأت علمی با حکم رئیس جمهور
  4. معاون اول رئیس‌جمهور سند همکاری‌های اعضای شانگهای را امضا کرد
  5. پزشکیان خطاب به سفیر اتریش: در خنثی‌سازی تبلیغات نادرست ضدایرانی نقش‌آفرین باشید
  6. پزشکیان: خط قرمز من برای اجرای طرح پزشک خانواده، پرهیز از افزایش پرداخت از جیب مردم است
  7. پزشکیان: اطمینان داریم روابط ایران و عمان با قدرت و آینده‌نگری تداوم خواهد یافت
  8. پزشکیان: اولویت دولت چهاردهم، توسعه مناسبات اقتصادی با دیگر کشورها است
  9. پزشکیان: خنثی‌سازی تبلیغات ضدایرانی، از مسئولیت‌های مهم سفرا است
  10. عارف مسکو را به مقصد تهران ترک کرد
  11. پوتین: افزایش اقتدار و نفوذ شانگهای هدف مشترک اعضاست
  12. پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود
  13. پزشکیان: دانشگاه «پیام نور» به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده است
  14. جزئیات جدید از لایحه سازمان ملی مهاجرت
  15. عضو کمیسیون عمران: در گیلان گواهی پایان کار مشروط به استفاده از پنل های خورشیدی شده است
  16. سید علی کاظمی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه شد
  17. ایران باید به شانگهای باور عملی پیدا کند؛ رقابت بر سر جذب منابع جدی است
  18. مسکو: خواهان تقویت روابط با ایران هستیم
  19. نقره کار: رسانه‌ها محیط زیست را به یک مطالبه اصلی اجتماعی تبدیل کنند
  20. پزشکیان: ملتی که می‌خواهد زنده باشد باید کتاب را جدی بگیرد
  21. سفر وزیر دفاع به امارات در پاسخ به دعوت همتای اماراتی
  22. در گردشگری به وضعیت مثبت پیش از جنگ ۱۲روزه بازگشتیم
  23. عارف: راهبرد قطعی کشور، توسعه روابط با کشورهای منطقه و اوراسیاست
  24. وزیر کشور: باید برای افزایش مشارکت در انتخابات شوراها تلاش کنیم
  25. روند تولید و بسته بندی انواع گوشت و فرآورده‌های پروتئینی بررسی شد/ پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت
  26. ۲۴ زن زندانی جرایم غیر عمد مدرک دکتری دارند
  27. تشکیل پرونده قضایی برای گم شدن دختر ۱۷ ساله آبادانی
  28. سخنگوی کمیسیون اقتصادی: دولت باید برای حذف ارز ترجیحی از مجلس مجوز گیرد
  29. صدور پایان کار مجتمع‌های مسکونی به نصب پنل‌های «خورشیدی» منوط می‌شود؟صدور پایان کار مجتمع‌های مسکونی به نصب پنل‌های «خورشیدی» منوط می‌شود؟
  30. ابلاغ قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه از سوی پزشکیان
  31. پزشکیان: نارضایتی مردم از کیفیت خدمات اداری، پذیرفتنی نیست/اصلاح را باید از خود شروع کنیم
  32. هیچ استعفایی در دولت مطرح نیست
  33. معاون دفتر عارف: حاشیه سازان علیه دولت درکی از منافع ملی ندارند
  34. فرمانده کل ارتش: به طور مستمر ارتقاء مولفه‌های قدرت دفاعی را دنبال می‌کنیم
  35. بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  36. تشکیل «سازمان ملی مهاجرت»؛ ساماندهی اتباع خارجی به کجا خواهد رسید؟
  37. المپیاد بین‌المللی ترکیبیات، پلی بین فرهنگی و عرصه‌ای برای دیپلماسی علمی است
  38. ایران بارها خود را از نو ساخته است
  39. نیروی دریایی سپاه نفتکش متخلف را در جنوب سواحل مکران توقیف کرد
  40. عضو کمیسیون انرژی: استخراج غیرقانونی رمزارزها یکی از دلایل اصلی ناترازی برق است