35949 سیاسی 1403/07/11 - 17:15

استاندار خراسان جنوبی:

تعداد جان‌باختگان حادثه معدن طبس به ۵۲ نفر رسید

استاندار خراسان‌ جنوبی گفت: با فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه معدن طبس در بیمارستان یزد تعداد جان‌باختگان این حادثه به ۵۲ نفر رسید.

به گزارش دیوان نیوز،  جواد قناعت روز چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات خانواده‌های جان‌باختگان معدن طبس که در دفتر استاندار برگزار شد افزود: اکنون چهار نفر از مصدومان این حادثه در بیمارستان‌های بیرجند، مشهد و ۲ نفر در یزد بستری هستند.

وی با بیان اینکه سه نفر از مصدومان دچار مرگ مغزی شدند گفت: اعضای پیکر یکی از این افراد اهدا شده بود و امروز نیز اعضای یکی دیگر از مصدومان اهل شهرستان فردوس اهدا شد.

استاندار خراسان‌ جنوبی ادامه داد: از ۵۲ نفر جانباخته حادثه معدن طبس تاکنون ۱۶ نفر اهل خراسان جنوبی هستند که از این تعداد چهار نفر متعلق به شهرستان فردوس، شهرستان‌های سربیشه و عشق آباد هر کدام یک نفر، شهرستان‌های بشرویه و فردوس هر کدام ۲ نفر، شهرستان‌های خوسف و بیرجند هر کدام سه نفر بودند.

وی بیان کرد: در ۲ روز گذشته سرکشی از خانواده ۱۵ جانباخته حادثه معدن طبس با حضور مسئولان کشوری، استاندار و فرمانداران استان انجام شد.

قناعت گفت: امروز اعضای پیکر یک نفر از مصدومان این حادثه که دچار مرگ مغزی شده بود، اهدا شد که در روزهای آتی با خانواده این متوفی نیز دیدار و از بازماندگان سرکشی خواهیم کرد.

وی افزود: در این دیدارها ضمن عرض تسلیت به خانواده بازماندگان حادثه معدن طبس، درد دل‌ها و دغدغه‌های خانواده‌ها را شنیدیم و برای پیگیری بخشی از مسائل و مشکلات نیز تصمیماتی گرفته شد.

استاندار خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه روال قانونی پرداخت دیه جان‌باختگان در دست اقدام است گفت: همچنین بنا بر تصمیم شرکت معدنجو طبس ۲۰۰ میلیون تومان برای مساعدت به خانواده جان‌باختگان و ۵۰ میلیون تومان برای خانواده مصدومان در نظر گرفته شده که پرداخت مبالغ در حال انجام است.

وی یادآور شد: ابعاد و علت حادثه توسط کارشناسان و ناظران دستگاه‌های متعدد کشوری و استانی در دست بررسی است.

قناعت گفت: روز گذشته تولیت آستان قدس رضوی به نمایندگی از مقام معظم رهبری از تعدادی خانواده‌های متوفیان دلجویی کرد و مقرر شد هفته آینده نماینده تولیت آستان قدس از مابقی خانواده‌ها نیز سرکشی داشته باشد.

وی بیان کرد: برخی خانواده‌های متوفیان نیاز به کمک‌های موردی دارند که فرمانداران در این زمینه آمادگی لازم را داشته باشند تا درخواست‌های آنان را بررسی کنند، اگر مشکلات در استان قابل پیگیری نباشد از ظرفیت مسئولان کشوری استفاده می‌کنیم.

حادثه انفجار ناشی از نشت گاز در معدن زغال سنگ «معدنجو» طبس حوالی ساعت ۲۱ شنبه‌ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ روی داد که ۲ بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و براساس آخرین آمار رسمی در آن نوبت کاری ۶۵ نفر از معدنکاران دچار حادثه و محبوس شدند.

عملیات امدادی برای خارج کردن معدنکاران گرفتار در معدن تا صبح چهارشنبه چهارم مهر ماه ادامه یافت و در مجموع پیکرهای ۴۹ جانباخته از تونل‌های معدن خارج شد همچنین این حادثه ۱۶ مصدوم داشت که با مرگ مغزی سه نفر، شمار جانباختگان به ۵۲ نفر افزایش یافت.



  1. پایان رزمایش دریایی ایران و جمهوری آذربایجان
  2. خطیب‌زاده: پزشکیان به قزاقستان سفر می‌کند
  3. نقدعلی: عدم حضور در اجلاس شرم‌الشیخ تصمیمی بجا و عزتمندانه بود
  4. تدوین سند ملی شاخص‌های توسعه روستاهای دریاپایه/ آینده توسعه ایران از مسیر دریا می‌گذرد
  5. پیام تسلیت حضرت آیت الله خامنه‌ای در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
  6. یک نماینده مجلس: پیوستن به «CFT» اعلام حسن نیت ایران به جامعه جهانی است
  7. توسعه آموزش‌های مهارتی کلید رشد اقتصادی و کاهش بیکاری در استان سمنان
  8. کارآفرینی اجتماعی تزریق شرافت اجتماعی به سود و زیان اقتصادی است
  9. پایان رزمایش مرکب دریایی امداد و نجات دریایی ۲۰۲۵
  10. موافقت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاسیس پنج شعبه استانی احزاب ملی
  11. عارف: المپیک ۲۰۲۸ فرصت حیثیتی برای کشورمان است
  12. عارف: ایران اهل مذاکره است ولی در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شود
  13. جهانی‌شدن سهیلی؛ فرصتی طلایی برای معرفی فرهنگ روستایی ایران
  14. اختصاص یک ماه از حقوق و ماهانه ۵ میلیون تومان برای عدالت آموزشی
  15. جشن جهانی شدن روستای «سهیلی» در قشم برگزار شد
  16. پیام وزیر کشور در پی درگذشت سردار افشار
  17. جهانی شدن سهیلی، ثمره همدلی و باور مردم به رشد است
  18. دوچرخه سواری رئیس جمهور در اصفهان
  19. کشف و شناسایی قاچاق ۲.۰۰۰.۰۰۰ لیتر فرآورده های نفتی در استان مازندران
  20. پیام تسلیت ستادکل نیروهای مسلح در پی درگذشت سردار افشار
  21. توضیحات وزیر کشور در خصوص برگزاری انتخابات تناسبی شوراها
  22. قالیباف درگذشت سردار افشار را تسلیت گفت
  23. پزشکیان: مدیری اشتباه نمی کند که کاری انجام ندهد
  24. آغاز اجرای کالابرگ جدید از آبان ماه
  25. حمایت ویژه المپیاکو از طارمی برای برترین‌های سال آسیا؛ «موفق باشی مهدی» + عکس
  26. اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهرماه در برخی از جاده ای کشور
  27. ادعای میدل ایست آی: ویتکاف پس از توافق غزه از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
  28. یونیسف: ۹۰درصد از منازل نوار غزه آسیب دیده یا تخریب کامل شده‌ است
  29. توطئه‌افکنی خارجی بی‌تاثیر است
  30. دکتر صیادی: تغذیه سالم ، اصل مهم سلامتی / ارائه بیش از 1.6 میلیون خدمات رایگان بهبود تغذیه در سال گذشته
  31. کشف بیش از ۵۲ هزار قلم محصول غیرمجاز آرایشی و بهداشتی در کرج
  32. امیر: عدم ثبات گفتاری ترامپ اثبات شده است
  33. عارف: از جنگ کلاسیک و گلوله‌ها به جنگ علم و فناوری رسیدیم
  34. پیام قالیباف به رئیس مجلس بورکینافاسو درباره گسترش مناسبات
  35. ارسال بسته سیاستی ستاد تعلیم و تربیت به شورای‌ عالی آموزش و پرورش جهت نهایی‌سازی و اجرا
  36. کمیسیون امنیت ملی مجلس، کلیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان را تصویب کرد
  37. عارف: میراث هنری تقوایی الهام‌بخش فیلم‌سازان و هنرمندان آینده است
  38. پزشکیان: تمام توانم را برای حل مشکلات تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به‌کار گرفته‌ام
  39. مسائل اقتصادی و معیشتی محور جلسه سران قوا در دفتر قالیباف
  40. رویداد همرسان اصل 90، حرکتی مردمی برای احیای عدالت اجتماعی و شرافت اخلاقی