38675 استان‌ها 1403/11/04 - 19:11

جابری انصاری: ایرنا صدای مردم در استان‌ها و مناطق محروم کشور است

مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه ایرنا صدای همه کشور است، گفت: رسالت اصلی خود را بازتاب صدای مردم در تمامی استان‌ها به ویژه مناطق محروم کشور می‌دانیم تا در تهران شنیده و پیگیری شود.

حسین جابری انصاری روز پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان رسانه ملی را از انحصار رجال تهران نشین خارج می کنیم تا دیگر ارائه راهکار و نسخه پیچی برای استان‌ها فقط در پایتخت انجام نشود.

وی افزود: در همین ارتباط و با تغییر رویکردها، تیترهای برجسته دیگر در انحصار مقامات و شخصیت‌های سیاسی مستقر در پایتخت نیست و بستر مناسب برای بیان مسایل و انتقال مطالبات و خواسته های تمامی مناطق کشور در این رسانه فراهم شده است.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی با تاکید بر اینکه آماده‌ایم صدای همه کشور و استان‌های مختلف را برای بهتر شنیده شدن بازتاب دهیم، گفت: ایرنا، خبرگزاری دولت و رسانه مردم است و باید در خدمت مردم باشد.

جابری انصاری تصریح کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی رسانه‌ای ملی و متعلق به دولت و مردم است و کارکرد آن نیز باید در قامت همین عنوان و در راستای خدمت هرچه بیشتر به مردم باشد.

وی اظهار کرد: سیاست و رویکرد ما در خبرگزاری جمهوری اسلامی برای تحقق اهداف رسانه ای مورد اشاره، حرکتی متوازن و همه جانبه است تا ظرفیت‌های موجود در اقصی نقاط کشور شناسایی و به خوبی برجسته و معرفی شود چراکه اعتقاد داریم همه مسایل مسایل کشور از سیاست تا فرهنگ و هنر و اقتصاد باید در این رسانه مورد توجه قرار داشته باشد.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: هنر اصلی رسانه، بزرگنمایی و برجسته کردن خوبی‌ها در قالب یک تکنیک حرفه‌ای است و قرار نیست رسانه تنها تماشاگر باشد.

جابری انصاری در ادامه با اشاره به ظرفیت قابل توجه تریبون‌ نماز جمعه، گفت: برخی از ائمه جمعه در گوشه و کنار کشور ناشناخته مانده‌اند که شناساندن آن ها و همچنین تشریح اهمیت، جایگاه و ظرفیت آیین عبادی، سیاسی نماز جمعه از دیگر وظایف خبرگزاری جمهوری اسلامی است.

در زمینه سازی برای رفع مشکلات و خدمت رسانی مطلوب به مردم بسیار مهم است

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه ایران فقط تهران و تهرانی ها نیستند، گفت: مشکلات زیادی در مناطق مختلف کشور به ویژه نقاط محروم و دورافتاده وجود دارد و یکی از مهم ترین کارکردهای خبرگزاری جمهوری اسلامی، شناسایی این مشکلات و بازتاب آن برای رفاه و آسایش مردم است.

آیت الله سید نصیر حسینی افزود: این استان در پرداخت تسهیلات بخش های اشتغال، مسکن و نیازهای مردم با مشکلاتی مواجه است، در حالی که ۲۰ درصد نفت صادراتی کشور مربوط به همین منطقه می باشد.

وی ادامه داد: سهمیه استان کهگیلویه و بویراحمد از اعتبارات مسئولیت اجتماعی نفت و آلودگی محیط نادیده گرفته شده و یا بسیار ناچیز است که اگر سهم استان به درستی پرداخت شود، سایه فقر و محرومیت به کلی در استان از بین خواهد رفت.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از زیرساخت‌های مهم توسعه، فرودگاه است که متاسفانه فرودگاه یاسوج به دلایل مختلف فاقد برنامه منظم پروازی است و همین امر موجب عدم حضور و سرمایه گذاری افراد و بخش خصوصی در این منطقه شده است.

به گفته وی، کم توجهی، تزریق قطره ای و ناچیز اعتبارات به این استان نیز موجب شده تا بسیاری طرح های مهم عمرانی و زیربنایی به صورت لاک پشتی اجرا و یا دچار وقفه و تعطیلی شود.

مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در دهمین سفر استانی خود، صبح امروز وارد یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد شد و در بدو ورود با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ آنان ادای احترام کرد.

جابری انصاری پیش از حضور در یاسوج، با سفر به استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی و هرمزگان، بوشهر و فارس ضمن بررسی مسائل و مشکلات با مقامات عالی این استانها دیدار داشته است.



  1. دنیامالی: جهان اسلام به ایران افتخار می‌کند/ قهرمانان، صدای مردم در میادین جهانی باشند
  2. هشدار گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره زنجیره جهانی سود از نسل‌کشی در غزه
  3. تخلیه برخی مناطق اروپا به دنبال گرمای شدید و آتش سوزی‌های مرگبار
  4. اعتراض شدید پارلمان انگلیس به جنایات اسرائیل در کرانه باختری
  5. زنجان در انتظار شور حسینی دیگر
  6. تداوم فشار حداکثری ترامپ؛ تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران به بهانه نفتی
  7. اتکای نتانیاهو به خارجی‌ها برای بقا در قدرت / مداخله ترامپ در امور داخلی اسرائیل
  8. دستگیری ۲۳ نفر از اعضای شرکت های هرمی در ساوجبلاغ ‏
  9. دختر شهید سلامی: ترور شبانه فرماندهان و دانشمندان نشانه عجز و درماندگی دشمنان است
  10. بزرگداشت شهدای اقتدار در مصلی تهران با حضور سران قوا/ دیدگاه مقامات درمورد جنگ ۱۲ روزه
  11. ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال و تهران - قزوین
  12. سرلشکر موسوی: پاسخ ما به هر شرارت دشمنان، کوبنده‌تر از قبل خواهد بود
  13. ادعای ترامپ: مانع نابودی نیویورک توسط شهردار «دیوانه کمونیست» خواهم شد
  14. رضاییان با استقلال تمدید کرد؛ قلی‌زاده آبی‌پوش شد
  15. نونو مورایس کیست؟ / شاگرد سابق مورینیو روی نیمکت استقلال
  16. به بهانه آغاز تمرینات تیم فوتبال امید؛ باشگاه‌ها هوای امیدها را در راه المپیک داشته باشند
  17. صف فروش در بورس در حال کوتاه شدن است/ بهبود بازار سرمایه در روزهای آینده
  18. آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان در ایران حضور دارند
  19. شلیک سه فروند موشک از نوار غزه به سمت شهرک صهیونیستی سدیروت
  20. واکنش برانکو به یک سوال تکراری؛ وقتی پرسپولیس سرمربی دارد، کجا بیایم؟
  21. خبرگزاری ترند: پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند
  22. هوای تهران پنج درجه خنک‌تر می‌شود
  23. ایران و غزه؛ محور مذاکرات ترامپ و نتانیاهو در کاخ سفید
  24. تمدید لغو پروازها در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ چهارشنبه
  25. وطن‌فروشی در ذات ایرانی نیست
  26. دستگیری ۵۰ تروریست و مزدور صهیونی در سیستان و بلوچستان
  27. عراقچی: ایران حق خود را جهت شناسایی متجاوز و پرداخت خسارت پیگیری می‌کند
  28. اتحادیه اروپا: از آتش‌بس ایران و اسرائیل حمایت می‌کنیم/ضرورت جلوگیری از تشدید تنش در منطقه
  29. محکومیت حمله به تأسیسات شیمیایی ایران در نشست ویژه سازمان منع سلاح‌های شیمیایی
  30. دنیامالی: همه تلاش ما برگزاری رویدادهای ورزشی در موعد مقرر است
  31. سه بیمارستان نوساز البرز در آستانه تکمیل
  32. غیبت آمریکا در نشست سازمان ملل برای مبارزه با فقر و گرسنگی
  33. به استقبال فصل فشرده لیگ برتر در سال جام‌جهانی؛ باشگاه‌ها کمربندها را محکم ببندند
  34. کلید استقلال جدید در دستان ساپینتو/ خریدها با ورود مربی پرتغالی رونمایی می‌شوند
  35. هشدار سازمان تجارت جهانی درباره «اختلال شدید» در نظم تجاری
  36. تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ سه شنبه
  37. موسسه اعتبارسنجی «فیچ»: رشد اقتصادی جهان به‌شدت کُند می‌شود
  38. به بهانه حضور تیم ملی فوتبال در تورنمنت کافا؛ یک شروع معمولی در راه جام‌جهانی
  39. همبستگی ایجاد شده، فرصتی برای حل مشکلات اساسی و تغییر ریل اداره کشور است
  40. زاینده رود بامداد سه‌شنبه بازگشایی می‌شود