سه‌شنبه، 11 شهریور 1404 16:20
38712 فناوری و آی‌تی 1403/11/06 - 17:30

رئیس سازمان سنجش:

شبکه ملی حفاظت از آزمون‌ها باید تشکیل شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: شبکه ملی حفاظت از آزمون‌ها در کشور باید با استفاده از دانش و تجربیات ملی تشکیل و مستقر شود و حفاظت از آزمون قبل، حین و پس از برگزاری آن مدنظر قرار گیرد.

آیین معارفه محمد بشیری رئیس مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور و تکریم مختار کاظم‌زاده رئیس پیشین حراست سازمان با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، معاونان و مدیران سازمان سنجش، مسئولان سازمان حراست کل کشور و حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در این جلسه بر رویکردهای علمی و کارشناسی در حفاظت از آزمون‌ها تأکید کرد و گفت: سازمان سنجش آموزش کشور یک نهاد حاکمیتی است که وظیفه توزیع عادلانه فرصت‌های آموزش عالی و شغلی را به عهده دارد و این مأموریت با اقدام ها و ساز و کارهای علمی، فنی و اجرایی محقق می‌شود.

رضا محمدی افزود: سه اصل اعتبار، پایایی و عدالت در سنجش و پذیرش مورد تأکید است و هیچگاه نباید خدشه‌دار شود. سرمایه اجتماعی بزرگترین دستاورد نیم قرن تلاش و فعالیت نظام مند سازمان است. جامعه و مراجع علمی، مرجعیت و صلاحیت سازمان سنجش را پذیرفته‌اند؛ بنابراین باید حفظ کیفیت و سلامت آزمون ها از این بعد مد نظر قرار گیرد و حفاظت از آزمون‌ها نقش مهم و مؤثری در این زمینه دارد.

محمدی در پایان بر برنامه‌محوری تأکید کرد و گفت: شبکه ملی حفاظت از آزمون‌ها در کشور باید با استفاده از دانش و تجربیات ملی تشکیل و مستقر شود و حفاظت از آزمون قبل، حین و پس از برگزاری آن مدنظر قرار گیرد.

مدیرکل آموزشی و پژوهشی سازمان حراست کل کشور نیز در این نشست با اشاره به اهمیت مجموعه حراست در سازمان سنجش آموزش کشور، گفت: مجموعه سازمان‌ها و نهادهای انتظامی و امنیتی کشور آماده همکاری در حفاظت از آزمون‌ها هستند و با عملکرد درست و حفاظت از آزمون، اعتماد و اطمینان مردم به سازمان سنجش آموزش کشور حفظ خواهد شد.

حسن پور تأکید کرد: با وجود برخی مشکلات جزئی در آزمون‌های سراسری سالهای گذشته خوشبختانه سلامت آزمون ها ارتقاء یافته و اعتماد داوطلبان به مجموعه سازمان سنجش آموزش کشور حفظ شده است و صیانت از این اعتماد با همکاری حراست سازمان سنجش و سایر نهادها میسر خواهد بود.


محمد بشیری رئیس مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور در این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از آزمون‌ها جزئیات برنامه‌های آینده در جهت عدالت محوری و سلامت آزمون‌ها را تشریح کرد.

مختار کاظم‌زاده رئیس سابق مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور در این نشست اقدامات صورت گرفته در حفاظت از آزمون‌ها را تشریح کرد و گفت: با برنامه‌های اجرا شده تخلفات آزمون سراسری در سال‌های اخیر کاهش یافته است. این نتیجه با اقداماتی نظیر ایجاد سامانه متمرکز حفاظت از آزمون‌ها، تشکیل شورای حفاظت از آزمون با حضور نمایندگان دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی و هماهنگی با شورای امنیت کشور و حراست کل کشور به دست آمده است.



  1. پوتین به پزشکیان: روسیه و ایران در رایزنی مستمر هستند/ سلام من را به رهبر انقلاب برسانید
  2. پزشکیان و اردوغان دیدار کردند
  3. پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از راه‌های دیپلماتیک است/ گوترش: متقاعد شده‌ام که هدف ایران ساخت سلاح هسته‌ای نیست
  4. ادای احترام معاون اول رئیس جمهور به شهدای کابینه یمن
  5. صندوق ارزی چندجانبه برای مقابله با تحریم‌ها ایجاد شود
  6. ارتش استخدام می‌کند
  7. امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان
  8. رئیس دانشگاه با معاون درمان وزیر بهداشت دیدار و گفتگو کرد   
  9. ارتش: رژیم یاغی و جنایتکار صهیونی تهدید جدی علیه بشریت است
  10. گفت‌وگوی وزیر راه و شهرسازی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز درباره پروژه‌های عمرانی دانشگاه
  11. علت غیبت رئیس‌جمهوری در عکس یادگاری اجلاس شانگهای چیست؟
  12. نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور
  13. چین شریک روزهای سخت ایران؛ نگاه جناحی به روابط دوجانبه آسیب‌زاست
  14. جایگزین آلونسو در آستانه اخراج از لورکوزن
  15. رایزنی سفیر ایران در عربستان و دبیرکل فدراسیون بازی‌های همبستگی اسلامی
  16. قالیباف: ممکن است جنگ اتفاق بیفتد/ باید قوی باشیم
  17. ابوترابی فرد: تفکر مدیران کشور تغییر کند
  18. پزشکیان در دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان: نگرانی‌های ایران تا حد زیادی برطرف شده است
  19. لاریجانی: ایران با هرگونه تغییر ژئوپولیتیک منطقه و آسیب به روابط تهران-ایروان مخالف است
  20. خروج تدریجی نظامیان آمریکایی از عراق ؛ نیازی به نیروهای خارجی نیست
  21. نتایج رتبه بندی ۲۰۲۴ دانشگاه‌های جهان از سوی ISC اعلام شد؛ ایران در رتبه دوم جهان اسلام
  22. دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا: به تحریم شدن اسرائیل «خوش‌بین نیستم»
  23. عارف: باید نان با کیفیت با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد
  24. استرالیا در مسیر بن‌بست دیپلماتیک
  25. واکنش ظریف به فعال سازی مکانیسم ماشه
  26. کشف و ضبط گونه‌ های غیرمجاز در یک پت‌ شاپ متخلف تهران
  27. حرف‌های فیلمبردار «تومان» و «تفریق» از مسئولیت‌های سنگین جوایز سینمایی
  28. وزیر نفت: در برابر محدودیت‌های اسنپ‌بک دست بسته نیستیم
  29. بهره‌برداری بزرگترین طرح گازرسانی روستایی کشور در بافت/ افتتاح فاز اول پتروشیمی
  30. کرملین: پوتین و پزشکیان در چین دیدار می‌کنند
  31. شهباز شریف: مشتاق دیدار پزشکیان در اجلاس شانگهای هستم
  32. تأکید جبلی بر استمرار مشورت صداوسیما و کمیسیون امنیت‌ملی
  33. کشورهای غربی نمی‌توانند از معاهده‌ای که به آن عمل نکردند، علیه ایران استفاده کنند
  34. دیدار لاریجانی با خانواده شهیدان محرابی و شادمانی
  35. تبیین جریان دشمن شناسی قاضی القضات میهن در مواجهه با بیانیه برخی عناصر ناآگاه سیاسی در این روزها رویکردی هوشمندانه از آن روی سکه قضاوت بود
  36. حسین زندی‌نیا، گوینده و سردبیر خبر صدا و سیمای البرز درگذشت
  37. مسکو: گام ضدایرانی اروپا هیچ مبنای قانونی ندارد
  38. تکذیب احضار بابک زنجانی به پلیس فتا پایتخت
  39. گروسی: دسترسی فیزیکی به تأسیسات آسیب دیده ایران دشوار است
  40. آیا موزه ون‌گوگ آمستردام تعطیل می‌شود؟