38920 سیاسی 1403/11/15 - 17:21

واکنش وزارت کشور به برگزاری تجمعات غیرقانونی

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه موضع اصولی وزارت کشور در برگزاری تجمعات رویه‌های قانونی است گفت: در تجمعاتی که در تهران برگزار شد، صراحتا مجموعه شورای تامین استان با آن مخالفت کرد.

ابوذر کوثری روز دوشنبه در نشست کمیسیون ماده ۱۰ احزاب درباره برگزاری چند تجمع در چند نقطه کشور و در تهران، گفت: اخیراً تجمعاتی در تهران، مشهد و یک مورد هم در قم برگزار شد. موضع اصولی ما در برگزاری تجمعات و گردهمایی‌ها، قانونی است.

وی در خصوص تجمعاتی که در تهران در میدان پاستور و مقابل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اعلام کرد:  در تجمعاتی که در تهران برگزار شد، صراحتا مجموعه شورای تامین استان با آن  مخالفت کرد و به مجموعه انتظامی ابلاغ کرده بود. برای این تجمعات اخیر اصلا درخواست مجوز نشده بود اما حسب اطلاعی که حاصل شده بود ابلاغ شده بود که این تجمعات غیرقانونی است. 

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه تجمعات باید بر اساس رویه‌های قانونی برگزار شود، تصریح کرد: این تجمعاتی هم که تشکیل شد به لحاظ تعداد، خیلی قابل توجه نبود، اما در فضای رسانه‌ای خیلی بازتاب زیادی پیدا کرد. تجمعاتی که در خارج از مقررات و قوانین برگزار می‌شود، فقط آسیب به دولت نمی‌زند، بلکه آسیب به مجموعه ساختار قانونی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

کوثری با بیان اینکه درباره برگزاری تجمعات، تصمیماتی را اتخاذ کرده‌ایم، گفت: در شأن جمهوری اسلامی و دولت نیست که این گونه تجمعات به این سبک و سیاق برگزار شود.

وی افزود: اهتمام ما بر این است، با طرحی که با عنوان طرح «ساماندهی تجمعات و راهپیمایی‌ها» در مجلس و با همکاری وزارت کشور و دولت در حال بررسی و رسیدگی است، فعالیت‌ تجمعات برای برگزاری در مسیر قانونی قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور اظهار کرد: طرح اکنون در مجلس در حال کار کارشناسی است و براساس وعده‌ای که دوستان مجلسی داده‌اند و اهتمامی که مجموعه وزارت کشور روی آن دارد، تلاش بر این است تا تصویب شود. اگر این طرح مصوب شود، شاهد صدور مجوز تجمعات قانونی در کشور خواهیم بود.

کوثری در ادامه به تشریح مصوبات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب پرداخت و گفت: با درخواست تاسیس حزب تمدن نوین اسلامی که گستره فعالیت ملی دارد، موافقت شد. همچنین تمدید فعالیت ۴ مورد تشکل انجمن اقلیت دینی از جمله انجمن آشوریان تهران، شورای خلیفه‌گری تهران ارامنه تهران شمال، انجمن زرتشتیان شیراز و انجمن زرتشتیان تفت و توابع یزد صورت گرفت.

وی با بیان اینکه با درخواست تاسیس ۵ شعبه استانی احزاب موافقت شد، اظهار کرد: اولین مورد مجمع نیروهای خط امام(ره) در استان زنجان، جامعه اسلامی کارگران در استان فارس، حزب دفاع از ایثارگران و قانون اساسی در استان گلستان، جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی در استان گلستان و جمعیت اسلامی فرهنگیان در استان گیلان بود.



  1. دولت اراده کرده مانع ارتباط ایرانیان خارج از کشور نباشد
  2. اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ژنو شروع شد
  3. واکنش مجمع تشخیص به ادعای دستکاری مصوبه مجلس در زمینه CFT
  4. پزشکیان: جشنواره فیلم کوتاه تهران، پنجره‌ای است که آینده‌ای وجدآفرین را برای ایران می‌نمایاند
  5. هرگونه آتش‌بس یا توافق موقت، نباید به معنای فراموشی مسئولیت کیفری جنایتکاران باشد
  6. حسینی: رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش دامنه تجاوزاتش در منطقه است
  7. آزاد: زنان ایرانی الهام‌بخش‌ترین زنان دنیا هستند
  8. حاجی بابایی: پایه‌گذاری پارلمان آسیایی جامع، بهترین مسیر برای آینده است
  9. هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم ترجیح یابد
  10. اعلام آمادگی سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن
  11. دختر کرجی همچنان می‌تازد؛ اینبار ٢ گل به روسیه در دیداری دوستانه
  12. پایان رزمایش دریایی ایران و جمهوری آذربایجان
  13. خطیب‌زاده: پزشکیان به قزاقستان سفر می‌کند
  14. نقدعلی: عدم حضور در اجلاس شرم‌الشیخ تصمیمی بجا و عزتمندانه بود
  15. تدوین سند ملی شاخص‌های توسعه روستاهای دریاپایه/ آینده توسعه ایران از مسیر دریا می‌گذرد
  16. پیام تسلیت حضرت آیت الله خامنه‌ای در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
  17. یک نماینده مجلس: پیوستن به «CFT» اعلام حسن نیت ایران به جامعه جهانی است
  18. توسعه آموزش‌های مهارتی کلید رشد اقتصادی و کاهش بیکاری در استان سمنان
  19. کارآفرینی اجتماعی تزریق شرافت اجتماعی به سود و زیان اقتصادی است
  20. پایان رزمایش مرکب دریایی امداد و نجات دریایی ۲۰۲۵
  21. موافقت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاسیس پنج شعبه استانی احزاب ملی
  22. عارف: المپیک ۲۰۲۸ فرصت حیثیتی برای کشورمان است
  23. عارف: ایران اهل مذاکره است ولی در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شود
  24. جهانی‌شدن سهیلی؛ فرصتی طلایی برای معرفی فرهنگ روستایی ایران
  25. اختصاص یک ماه از حقوق و ماهانه ۵ میلیون تومان برای عدالت آموزشی
  26. جشن جهانی شدن روستای «سهیلی» در قشم برگزار شد
  27. پیام وزیر کشور در پی درگذشت سردار افشار
  28. جهانی شدن سهیلی، ثمره همدلی و باور مردم به رشد است
  29. دوچرخه سواری رئیس جمهور در اصفهان
  30. کشف و شناسایی قاچاق ۲.۰۰۰.۰۰۰ لیتر فرآورده های نفتی در استان مازندران
  31. پیام تسلیت ستادکل نیروهای مسلح در پی درگذشت سردار افشار
  32. توضیحات وزیر کشور در خصوص برگزاری انتخابات تناسبی شوراها
  33. قالیباف درگذشت سردار افشار را تسلیت گفت
  34. پزشکیان: مدیری اشتباه نمی کند که کاری انجام ندهد
  35. آغاز اجرای کالابرگ جدید از آبان ماه
  36. حمایت ویژه المپیاکو از طارمی برای برترین‌های سال آسیا؛ «موفق باشی مهدی» + عکس
  37. اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهرماه در برخی از جاده ای کشور
  38. ادعای میدل ایست آی: ویتکاف پس از توافق غزه از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
  39. یونیسف: ۹۰درصد از منازل نوار غزه آسیب دیده یا تخریب کامل شده‌ است
  40. توطئه‌افکنی خارجی بی‌تاثیر است