پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 04:43
40171 ورزشی 1404/01/11 - 08:21

پوریا: وظیفه ما حمایت و آموزش است/ از لحاظ میزبانی بین‌المللی برترین فدراسیون بودیم

رئیس فدراسیون بدمینتون می‌گوید که فدراسیون‌ها نقش حمایتی و آموزشی دارد و به‌رغم کمک به اعزام‌ها، این کار جزو وظایف فدراسیون نیست.

محمدرضا پوریا درباره سالی که بر بدمینتون ایران گذشت، اظهار داشت: از آغاز سال ۱۴۰۳ تمامی برنامه‌های تقویم را انجام دادیم. مسابقات رنکینگ را در تمامی رده‌ها و رقابت‌های قهرمانی کشور و مسابقات پیشکسوتان را برگزار کردیم. دومین دوره مسابقات بدمینتون ساحلی در بندرعباس برگزار شد که فدراسیون جهانی هم روی این موضوع نگاه ویژه‌ای دارد. در این زمینه خیلی هم مورد حمایت فدراسیون جهانی و آسیا هستیم. با حضور در اجلاس آسیایی توانستیم برخی از مسابقات خود را دارای رنکینگ کنیم.

وی افزود: قرار بود سال گذشته سه رویداد بین‌المللی برگزار کنیم اما در نهایت مسابقات بین‌المللی سریز جوانان و بین المللی جام فجر در رده بزرگسالان را برگزار کردیم. از سال جاری نیز برنامه‌ریزی کردیم تا مسابقات بین‌المللی جام خزر را در ساری برگزار کنیم و این رقابت‌ها اکنون دارای رنکینگ است و مهر ماه با جایزه سه هزار دلاری برگزار خواهد شد تا کشورهای بیشتری در این مسابقات شرکت کنند. به یاد دارم که از ۱۸ سال قبل که مسابقات جام فجر را برگزار می‌کردیم، وقتی جایزه ۳۰۰۰ دلاری برای آن گذاشتیم تعداد کشورها هم بیشتر شد. برای جام خزر هم همین کار را می‌کنیم تا معتبر شود.

رئیس فدراسیون بدمینتون عنوان کرد: در سال جدید میزبان سه رویداد هستیم و قرار بود که مسابقات آسیای میانه هم در ایران برگزار شود اما ازبکستان میزبان این مسابقات شد و ما تصمیم گرفتیم تا در ۱۴۰۵ تلاش کنیم تا میزبانی رقابت‌ها را بر عهده بگیریم. شاید در کشور ما عنوان کنند که چندان نباید به مسابقات منطقه‌ای اهمیت ندهیم اما برای کنفدراسیون آسیا این موضوع اهمیت دارد و برای قهرمانان غرب آسیا، جنوب شرق آسیا و آسیای میانه که ما هستیم جایگاه ویژه‌ای قائل می‌شوند. اگر بحث رای دادن باشد آنها اعلام می‌کنند که ایران همواره قهرمان بوده و در این مناطق همه را برده است. من حق سه رای دارم و از آن سه رای یک رای آن برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا و همچنین امتیاز قهرمانی بچه‌ها در آسیای میانه است.

وی ادامه داد: این واقعا مهم است که مسابقات آسیای میانه در تقویم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک جزو سهمیه قرار بگیرد تا بچه‌ها وقتی مقامی می‌آورند اشتیاق داشته باشند زیرا آنها نوجوان و جوان هستند و ۶ ماه در اردو حضور دارند و باید امتیاز آنها حساب شود.

پوریا یادآور شد: من اعزام‌ها را بیشتر خواهم کرد و پارسال نسبت به سال پیش از آن، حدود ۴ یا ۵ اعزام داشتیم. در مسابقات بین‌المللی بدمینتون در سمنان از یک بازیکن هندی پرسیدم که شرایط شما چگونه است و او گفت که فدراسیون با کشورهای مختلف برای حضور ما در مسابقات مذاکره می‌کند و ما با هزینه خودمان در این رقابت‌ها شرکت می‌کنیم. در سال ۱۰ یا ۱۲ مسابقه می‌روم و شاید به سهمیه المپیک نرسم اما فدراسیون هیچ هزینه‌ای نمی‌کند. ما در هر حال کمک می‌کنیم برای اعزام بچه‌ها اما بازیکنان حرفه‌ای در این سطح هستند. دیگر اعزام‌ها توسط فدراسیون‌ها انجام نمی‌شود و فدراسیون نقش حمایتی و آموزشی دارد. مانند ثریا آقایی که خودش به مسابقات مختلف می‌رفت تا رنکینگ بگیرد و به المپیک برسد و بعد از آن ما وظیفه خود را انجام می‌دهیم. امسال بیشتر در تلاش هستیم تا نقش حمایتی در رده‌های نوجوانان و جوانان داشته باشیم تا بچه‌ها جایگاه ویژه‌ای داشته باشند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته در مسابقات سریز جوانان و بین المللی فجر ۱۵ کشور شرکت کردند که بسیار خوب بود و نایب رئیس و مشاور ارشد آسیا از برگزاری مسابقات بسیار راضی بودند. پیام دادند که ایران بسیار میزبان خوبی بود و این رقابت‌ها را ما در سطح جهانی برگزار کردیم. بازیکنان هم همین نگاه را داشتند. به نظرم سی و سومین دوره جام فجر در سمنان یکی از بهترین میزبانی‌های ما بود. از استاندار فرماندار و شورای شهر سمنان برای برگزاری مسابقات بسیار تشکر می‌کنم. احمد دنیا مالی، وزیر ورزش و جوانان واقعا برای این مسابقات کمک کرد و وقت گذاشت. اگر تنها بودیم از نظر مالی و معنوی برای ما خیلی برگزاری مسابقات سخت بود. تا حدی برگزاری مسابقات برای وزیر ورزش اهمیت داشت که چهار جلسه با من برگزار کرد. او نگاه ویژه‌ای به برگزاری رویدادهای بین‌المللی دارد و واقعا باید از آنها تشکر کنم.

رئیس فدراسیون بدمینتون اظهار کرد: دنیامالی عضو فدراسیون جهانی بود و ریاست فدراسیون قایقرانی را بر عهده داشت و کاملا می‌دانست که آوردن ۱۵ کشور به یک مسابقه بین المللی چقدر دشوار است و از شرایط آگاه بود. همچنین ما امسال برترین فدراسیونی بودیم که مسابقات بین‌المللی برگزار کردیم. با دست خالی سخت است تا بتوانیم مدال‌های آسیایی و جهانی را بگیریم امیدوارم با بودجه و امکانات بیشتر به شرایط مطلوب برسیم. کشورهای آسیایی چون چین، مالزی، هند و اندونزی در زیرساخت‌ها بسیار قوی هستند و امیدوارم که ما هم به آن شرایط برسیم.

وی اضافه کرد: در بعد همگانی بیش از ۳۰۰ هزار جمعیت داریم و به صورت رایگان سهمیه به تمامی ارگان‌ها ارائه کردیم و سال جاری هم این روند را ادامه می دهیم. همچنین اردیبهشت انتخابات فدراسیون جهانی را داریم و رئیس فدراسیون جهانی انتخاب می‌شود. امیدوارم در اجلاس آسیایی جهانی در چین بتوانیم حمایت‌های بیشتری برای ایران بگیریم.



  1. رکوردشکنی اینزاگی در لیگ قهرمانان اروپا
  2. ستاره والیبال آمریکا ورودی بعدی لیگ ژاپن
  3. البرز پیشگام نهضت مدرسه‌سازی/ رشد بی‌سابقه تعهدات خیرین به ۱۸.۶ هزار میلیارد تومان
  4. تحقق کامل جایگاه شوراها هنوز محقق نشده است
  5. شوراها نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی مشارکت مردمی در مدیریت شهری
  6. مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهد کرد و نه تعجیل
  7. کشف 50 کالای سلامت محور غیر مجاز از یک مرکز گیاهی و سنتی در کرج
  8. ۶ مصدوم در اثر برخورد مینی‌بوس و پراید
  9. بهره‌برداری دو پروژه صنعتی بزرگ لرستان در سال جاری
  10. ایروانی: شورای امنیت، رژیم صهیونیستی را ملزم به توقف تجاوزگری‌ کند
  11. طرح‌های اشتغالزایی روستایی طبق ظرفیت‌های بومی اجرا شود
  12. پزشکیان: عهد من با مردم بر سر پایبندی به عدالت پابرجاست
  13. هشدار آنی | طوفان و باد شدید تهران را در برخواهد گرفت
  14. نوسازی ۱۰۰ درصدی خطوط اتوبوسرانی منطقه ۱۷/ حذف خط ریلی تهران ـ اهواز
  15. دانشگاه باید پشتیبان امنیت غذایی کشور باشد
  16. مطالبه ایران از آلمان درباره جنایات شیمیایی رژیم بعث
  17. فعالیت مدارس ۷ شهر سیستان و بلوچستان غیرحضوری شد
  18. آمریکا: راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران همچنان در دسترس است
  19. لاوروف: درخواست کی‌یف برای آتش‌بس، ناشی از شکست است/ جنگ‌ هسته‌ای نباید آغاز شود
  20. کاروان خودرویی نتانیاهو، نوجوان ۱۷ ساله را راهی بیمارستان کرد
  21. بلومبرگ: پوتین از درخواست‌های حداکثری خود منصرف نمی‌شود
  22. انتخابی تنیس روی میز دختران نوجوان
  23. درد مضاعف قطع برق در فردیس
  24. چرا احتمال نقض حکم اعدام تتلو در دیوان عالی کشور بالاست؟
  25. پوتین: روسیه آتش‌بس موقتی با اوکراین به مناسبت سالگرد «پیروزی بر نازی‌ها» اعلام می‌کند
  26. پیاده‌سازی طرح «سوخت‌گیری در مسیر»، از خرداد/ مقابله با ۵۰ درصد قاچاق سوخت
  27. جزئیات آخرین وضعیت سومین روز اطفای حریق انفجار بندرعباس
  28. خداحافظی کارلتو از رئال مادرید/ سولاری وارد می‌شود
  29. تشکیل کمیته‌ بررسی علل حادثه بندر شهید رجایی و احضار برخی از مقصرین
  30. پزشکیان: بر تدوین برنامه راهبردی جامع و تعمیق همکاری‌های دوجانبه مصمم هستیم
  31. تاکید دوباره ترامپ بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی
  32. فروش سوالات کنکور دام مجرمان سایبری برای داوطلبان کنکور
  33. ۱۸ سال زندگی در اتلتیکو
  34. ثبت‌نام جدید در مسکن ملی پرند انجام نمی‌شود
  35. پیام تسلیت دبیرکل سازمان همکاری شانگهای به عراقچی
  36. با عوامل حادثه انفجار بندر شهید رجایی در صورت خطا و قصور قطعاً برخورد خواهیم کرد
  37. برخورد تریلی و پژو در قم یک فوتی بر جا گذاشت
  38. 33 هزار بازدید بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در سال گذشته
  39.  شیخ حمدان: آینده دبی بر پایه هوش مصنوعی بنا می‌شود
  40. توهین زشت کاپیتان رئال مادرید به داور ال‌کلاسیکو