دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 14:38
40489 سیاسی 1404/02/12 - 18:53

جلوگیری از خروج ۷۰۰ میلیون یورو با تولید ۲۵۰۰ محصول فناورانه/ صندوق مشترک کشورهای D8 ایجاد می‌شود

رئیس پارک فناوری پردیس از انعقاد ۶ توافق‌نامه بین‌المللی به ارزش ۲ میلیارد دلار در اینوتکس ۲۰۲۵ خبر داد.

 مهندس مهدی صفاری‌نیا در اختتامیه چهاردهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۵ با اشاره به سابقه ۲۴ ساله پارک فناوری پردیس، افزود: تجاری‌سازی و تولید محصولات رقابت‌پذیر از اهداف این پارک است و با این رویکرد تاکنون ۳.۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی در این پارک صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه از سوی بخش خصوصی ۴۰۰ هزار متر مربع فضای تحقیقاتی و فناوری در پارک فناوری پردیس ایجاد شده است، اظهار کرد: ۹ هزار نفر در مجموعه‌های پارک مشغول به فعالیت هستند و شرکت‌های این پارک موفق به صادرات ۳۴۰ میلیون یورویی شدند.

صفاری‌نیا تعداد محصولات دانش‌بنیان تولید شده در شرکت‌های مستقر در پارک را ۲۵۰۰ محصول ذکر کرد و یادآور شد: تولید این محصولات در یک سال اخیر از خروج ۷۰۰ میلیون یورو از کشور جلوگیری کرده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه برخی از طرح‌های ملی و بین‌المللی به این پارک واگذار شده است، خاطر نشان کرد: نمونه آن فن‌بازار ملی ایران است که ماموریت داد و ستد فناوری را بر عهده دارد. علاوه بر آن شبکه تبادل فناوری ۸ کشور اسلامی نیز بر عهده ما است. ضمن آنکه صندوق مشترکی را با ۸ کشور اسلامی در حال راه‌اندازی داریم. همچنین ۳۰ مرکز خارجی با پارک فناوری پردیس توافق‌نامه همکاری دارند.

صفاری‌نیا برگزاری المپیک فناوری را از دیگر برنامه‌های این پارک نام برد که امسال دومین دوره آن برگزار می‌شود و گفت: این رویداد فناوری در سال جاری دومین دوره آن برگزار خواهد شد. در دور اول این المپیاد در حوزه‌هایی چون هوش مصنوعی، رباتیک، پهپاد و برنامه نویسی بوده و در دومین دوره آن به سمت بین‌المللی حرکت می‌کنیم.

وی با اشاره به برگزاری چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی این دوره از رویداد نوآورانه ۴۵۰ غرفه برپا شد، گفت: شبکه‌سازی و سرمایه‌گذاری از رویکردهای این رویداد بوده و در مدت ۴ روز برگزاری آن، ۶ رویداد تقاضا محور در حوزه‌های شیمیایی، الکترونیک، لوازم خانگی و نفت و گاز برگزار شد. برگزاری ۲۵۰ جلسه سرمایه‌گذاری از دیگر بخش‌های اینوتکس چهاردهم بوده است.

رئیس پارک فناوری پردیس، انعقاد ۶ توافق‌نامه بین.المللی به ارزش ۲ میلیارد دلار را از دستاوردهای این دوره از اینوتکس نام برد و گفت: امروز همچنین اختتامیه مسابقه استارتاپی برگزار شده و طی آن برترین‌های آن معرفی می‌شوند.

وی تور دانشجویی را از دیگر بخش‌های این رویداد دانست که طی آن ۳۶۰۰ دانشجو از ۵۴ دانشگاه از نمایشگاه اینوتکس بازدید کردند.



  1. واگذاری مدیریت سایپا به بخش خصوصی با محوریت جذب سرمایه‌گذار خارجی
  2. واکنش‌ها به صفحه مجازی کاخ سفید در روز جهانی «جنگ ستارگان»
  3. بازار روغن تحت تأثیر تقاضای فصلی؛ کارخانه‌ها با تمام ظرفیت در حال تولیدند
  4. پیگیری جدی اجرای قانون هوای پاک در استان تهران
  5. موشک بالستیک «قاسم بصیر» رونمایی شد
  6. هشدار هواشناسی سطح نارنجی در البرز
  7. زون گسل زلزله ماهدشت قابلیت ایجاد زلزله با بزرگای ۶.۵ را دارد
  8. شماره‌هایی که نجات می‌دهند!
  9. بازدید مدیرکل تشریفات استانداری از سالن۶ هزار نفری حماسه ۲۵ آبان نقش جهان
  10. وقوع توفان تندری در تهران
  11. جهش باورنکردنی قیمت تابلوی ۱۰ پوندی
  12. چرا مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟
  13. انتقال یک زن ایرانی محبوس در عراق به کشور
  14. سرلشکر باقری به معلمان سراسر ایران تبریک گفت
  15. معاریو: پایان دوران سیاسی نتانیاهو نزدیک است؛ «اعتراف به جرم» در پرونده‌های فساد
  16. زمین لرزه ۴.۱ ریشتری در کرج
  17. برداشت بی‌رویه خاک رس در لالجین نگران‌کننده است
  18. شعبه تخصصی منطقه بین‌المللی نوآوری در پردیس ایجاد می‌شود
  19. واشنگتن: دیگر برای میانجیگری مذاکرات اوکراین و روسیه به دور دنیا سفر نمی‌کنیم
  20. سفر استاندار به سرپل‌ذهاب از پیگیری تعریض گردنه پاتاق تا تاکید بر تسریع ساخت بیمارستان شهدا
  21. جلوگیری از خروج ۷۰۰ میلیون یورو با تولید ۲۵۰۰ محصول فناورانه/ صندوق مشترک کشورهای D8 ایجاد می‌شود
  22. استاد بزرگ هاپکیدو GHA ایران برای تدریس سمینار بین‌المللی روسیه دعوت شد
  23. سقوط کودک ۵ ساله به درز انقطاع بین دو ساختمان در خیابان ابوذر
  24. شورای نظامی سویدا: به هیچ وجه اجازه ورود نیروهای الجولانی به جبل العرب را نخواهیم داد
  25. بلومبرگ: تیم ترامپ گزینه‌هایی برای فشار اقتصادی علیه روسیه آماده کرده است
  26. کالای رسوبی و متروکه در بندر امیرآباد وجود ندارد
  27. جاده چالوس از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت مسدود می‌شود
  28. کارگران محور توسعه و پشتوانه پیشرفت استان‌اند
  29. ویتکاف تمایلی به پذیرش سمت «مشاور امنیت ملی» ندارد
  30. ترامپ: هر کشوری از ایران نفت بخرد حق تجارت با آمریکا را ندارد!
  31. مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد
  32. رکوردشکنی اینزاگی در لیگ قهرمانان اروپا
  33. ستاره والیبال آمریکا ورودی بعدی لیگ ژاپن
  34. البرز پیشگام نهضت مدرسه‌سازی/ رشد بی‌سابقه تعهدات خیرین به ۱۸.۶ هزار میلیارد تومان
  35. تحقق کامل جایگاه شوراها هنوز محقق نشده است
  36. شوراها نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی مشارکت مردمی در مدیریت شهری
  37. مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهد کرد و نه تعجیل
  38. کشف 50 کالای سلامت محور غیر مجاز از یک مرکز گیاهی و سنتی در کرج
  39. ۶ مصدوم در اثر برخورد مینی‌بوس و پراید
  40. بهره‌برداری دو پروژه صنعتی بزرگ لرستان در سال جاری