محمدامین حجازی اظهار کرد: موضوع این دوره، همسو با اولویتهای ملی و جهانی در صنعت غذا و سلامت و نشاندهنده ظرفیت بالای ایران در بیوتکنولوژی کاربردی بود و به نحوی طراحی شد که محققان ونزوئلایی بتوانند از جنبههای مختلف از مراحل پایه تا کاربردی در حوزه پروبیوتیکها، به طور تئوری و عملی آموزش ببینند.
وی افزود: این دوره، گامی بزرگ در جهت ارتقای همکاریهای بینالمللی و گسترش روابط علمی بین ۲ کشور ایران و ونزوئلا است و انتظار میرود علاوه بر بهبود ظرفیت نیروی انسانی به طراحی و اجرای پروژههای مشترک توسعهای و کاربردی در زمینه بیوتکنولوژی منجر شود.
وی با بیان اینکه این دوره تخصصی با هدف توسعه مهارتها و انتقال دانش در حوزه بیوتکنولوژی غذایی روزی هشت ساعت برگزار شد، ادامه داد: فرصت خوبی برای محققان ونزوئلایی بود تا ضمن یادگیری مبانی علمی و کسب مهارتهای عملی در آزمایشگاه با آخرین دستاوردهای علمی، فناوریها و روشهای تحقیقاتی در حوزه بیوتکنولوژی غذایی به ویژه پروبیوتیک ها آشنا شوند و توانمندیهای خود را در این عرصه گسترش دهند.
حجازی تاکید کرد: تداوم این برنامه، فرصتهای مغتنمی را برای گسترش تبادلات علمی بین محققین در سطح بین المللی فراهم خواهد کرد.
وی اظهار کرد: این دوره بینالمللی یکماهه با عنوان «پروبیوتیک ها از علم تا کاربرد» و در قالب گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و کشور ونزوئلا و با هدف آموزش، انتقال تکنولوژی و توسعه همکاریهای علمی در حوزه بیوتکنولوژی و فناوریهای نوین در صنایع غذایی به ویژه در زمینه پروبیوتیکها برگزار شد.