41139 سیاسی 1404/04/29 - 17:31

هشدار جدی عارف به محتکران/ مصوبات ستاد تنظیم بازار ظرف ۱۵ روز اجرا شود

معاون اول رئیس‌جمهور ضمن هشدار جدی به محتکران، گفت: با هر نوع احتکاری برخورد می‌کنیم و انباری که مملو از کالا است و مشخص است که با چه هدفی پُر از کالا شده، در صورت نیاز آن انبار را باز می‌کنیم و با قیمت مصوب به فروش می‌رسانیم.

 محمدرضا عارف در جلسه مشترک معاونین اول قوه مجریه و قضائیه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای راه و شهرسازی، دادگستری و صنعت، معدن و تجارت، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سخنگوی دولت، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، شهردار تهران، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و مسئولان دستگاه‌های دولتی و قضائی حضور داشتند، با تبریک به مناسبت روز قوه قضائیه و اشاره به اینکه دشمن در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی کرده بود که با حذف چهره‌های تأثیرگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به کشور و نظام ضربه بزند، گفت: در جنگ ۱۲ روزه مردم با همدلی و انسجام کار را تمام کردند.


وی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمنان با مردم و ایران، بر ضرورت حفظ آمادگی کامل در برابر توطئه‌های دشمنان از جمله بخش اقتصادی تأکید کرد و گفت: از ساعات اولیه پس از اعلام توقف آتش بازسازی و برنامه‌ریزی خوبی برای حفظ آرامش در کشور ایجاد شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: راهبرد نظام حفظ و تقویت آرامش در جامعه است اما دولت و نظام، آماده برخورد با هرگونه شیطنت رژیم صهیونیستی و حامیانش است چرا که طرف مقابل به هیچ یک از معیارهای آزادی، اخلاق، انسانیت و حقوق بشر پایبند نیست و در جنگ ۱۲ روزه نشان داده‌ایم مردان روزهای بحران هستیم و در زمان جنگ تحمیلی ۸ ساله نیز با وجود اینکه تجهیزات نظامی نداشتیم اما در آن بحران موفق شدیم.

عارف خاطرنشان کرد: با آمادگی‌ای که وجود دارد و با توکل به خدا و همکاری مردم اگر شیطنتی متوجه نظام جمهوری اسلامی شود، برخورد سختی با دشمن صورت خواهد گرفت. این مسیر باید با همدلی و همکاری بین قوای سه‌گانه و مردم تقویت شود.

وی با اشاره به آسیب‌شناسی عملکرد دستگاه‌های دولتی از جنگ ۱۲روزه، گفت: معاون اول و رئیس‌جمهور به صورت جداگانه با دستگاه‌های مختلف درگیر جنگ جلسات متعددی برگزار کردیم و از خدمات ارزنده آنان قدردانی شد که تمامی دستگاه‌ها یک قرائت از جنگ را همراه با آسیب‌شناسی که در کدام بخش‌ها بهتر می‌توانیم حرکت کنیم را ارائه خواهند کرد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با قدردانی از معاون اول قوه قضائیه برای کمک به دولت در اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار و با بیان اینکه بخش‌های اقتصادی معدودی در ارتباط با اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار بهانه‌هایی به زعم خودشان قانونی می‌آورند، خاطرنشان کرد: بازگرداندن قیمت‌ها به قبل از جنگ ۱۲ روزه به پشتوانه و حمایت قوه قضائیه است و باید از بخش‌های قضائی به دلیل مواضع قانونی به ویژه در جلوگیری از احتکار و برخورد با سودجویی عده محدودی که به سود خود نگاه می‌کنند تقدیر کرد.

عارف با تأکید بر اینکه اقدامات و همراهی قوای قضائیه و مجریه در جنگ ۱۲ روزه الگوی خوبی از وحدت و انسجام است، از همکاری و هماهنگی بین دو قوه به ویژه در حوزه تنظیم بازار و نظارت کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم قدردانی و تصریح کرد: همه ارکان نظام و مردم پیام یکصدایی را از ایران به جهانیان نشان دادند.

وی با اشاره به اینکه اجرای ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت راهبرد دولت و کشور است بیان کرد: جمع‌بندی از ۶ برنامه پیشین این بوده که به سمت آزادسازی حرکت کنیم اما باید دید در چه زمانی این راهبرد اجرایی می‌شود و آیا در زمان جنگ اجرای بند آزادسازی امکان‌پذیر است یا خیر؟



  1. پاپ خواستار پایان دادن به «بربریت جنگ» شد
  2. رودریگو یاغی می‌شود؟/ بارسلونا به دنبال جذب مهاجم ناراضی رئال مادرید
  3. بیرانوند: از تمام پرسپولیسی‌ها عذرخواهی‌می‌کنم؛ تابع قانون هستم
  4. ابتلای نتانیاهو به التهاب روده با مصرف غذای فاسد
  5. سرمایه‌گذاری ۸.۸ همتی بخش خصوصی در نوسازی و بازسازی ناوگان ریلی
  6. غرب آسیا در ۷ روز اخیر؛ ادامه تجاوز اسرائیل، انفعال جهان و تلاش «حنظله» برای شکست حصر غزه
  7. استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
  8. «پیرپسر»؛ قربانی سیاست یا منتفع از سینما؟
  9. قیمت نفت به‌دنبال ثبات حوالی کانال کلیدی ۷۰ دلار
  10. هشدار جدی عارف به محتکران/ مصوبات ستاد تنظیم بازار ظرف ۱۵ روز اجرا شود
  11. دیدار «لاریجانی» با «پوتین» در کاخ کرملین
  12. بازگشت به دیپلماسی به نفع تهران و اروپا است/ ضرورت حفظ قدرت بازدارندگی ایران
  13. دستور رئیس‌جمهور به ۳ وزیر دولت درباره امنیت غذایی
  14. ۷۲۹ واحد خسارت دیده از جنگ در کرج ارزیابی شد
  15. ابلاغ دستورالعمل نظارت بر فرایند تدوین و تصویب تعرفه‌های عوارض و بهای خدمات شهرداری‌ها و دهیاری‌ها
  16. ترامپ همچنان ادعای خود درباره تاسیسات هسته‌ای ایران را تکرار می‌کند
  17. لایحه ملی مهاجرت و تهدید قانون کار برای اشتغال اتباع خارجی
  18. صعود با غیرت تیم ملی فوتبال بانوان به جام ملت‌ها از مسیر اردن
  19. دستور عارف برای بسیج امکانات درمانی و امدادی جهت درمان مصدومان اتوبوس کوار فیروزآباد
  20. خدمات ایران به اتباع غیرمجاز افغانستانی حین بازگشت مطلوب است
  21. رئیس‌جمهور: متعهد به قوانین بین‌المللی هستیم اما زیر بار زور نمی‌رویم
  22. موافقت طارمی با رفتن از اینتر
  23. خودکشی ۱۸ نظامی صهیونیستی از ابتدای سال ۲۰۲۵
  24. توضیح آبفای استان تهران درباره افت فشار آب در روزهای اخیر
  25. پیروزی سخت والیبال فرانسه مقابل کوبا
  26. سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای اروپایی دخالتی نداریم
  27. سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای اروپایی دخالتی نداریم
  28. سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای اروپایی دخالتی نداریم
  29. ادعای آکسیوس درباره دیدار مقامات ایران و اروپا در هفته آینده
  30. هیچ انفجار گاز ناشی از خرابکاری گزارش نشده است
  31. پیش بینی ۲۰ تا ۲۲ میلیون تومان حقوق برای کارگران ایرانی شهرداری تهران
  32. سینما را محل تسویه‌حساب‌های سیاسی نکنید!
  33. گریدهای مورد نیاز صنایع نساجی و منسوج نبافته در بورس کالا عرضه می‌شود
  34. اعترافات جاسوسان مقابل دوربین تلویزیون
  35. وزیر دفاع: آماده پاسخگویی قاطع به هرگونه تجاوز هستیم
  36. نشست بررسی طرح قانون تشکل‌های اجتماعی برگزار شد
  37. پیام تسلیت عارف برای درگذشت دکتر علی ساعی
  38. وزیر کشور: در این مرحله موضوع اصلی‌مان اتباع غیر مجاز است
  39. وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی مجبور به اقدامات توجیهی در برابر نفوذ شده است
  40. بانک های مرکزی در تکاپوی خرید از معادن طلا