41357 سیاسی 1404/05/23 - 13:55

بازدید اعضای کمیسیون بهداشت مجلس از خدمت رسانی هلال احمر به زائران

جمعی از نمایندگان و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از روند فعالیت و خدمات رسانی درمانگاه های هلال احمر به زائران در نجف اشرف بازدید کردند.

 به نقل از خانه ملت؛ جمعی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از روند فعالیت درمانگاه های هلال احمر در نجف اشرف بازدید و از خدمات شبانه روزی کادر درمان و امدادی این جمعیت تشکر و قدردانی کردند.

 

 خدمات هلال احمر در کشور عراق بسیار گسترده و تخصصی است

 

حسن حسن نتاج نماینده مردم بابل و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از درمانگاه های فعال هلال احمر در نجف اشرف با اشاره به گستردگی و تخصصی تر شدن خدمات درمانگاه ها در کشور عراق، گفت: هر سال زائران زیادی از ایران وارد کشور عراق می شوند، اما در ایام اربعین حجم زائران بسیار بیشتر می شود.

 

وی با اشاره به اهمیت سلامت و درمان زائران ایرانی در عراق و حضور و فعالیتش در درمانگاه های هلال احمر در سال ٨۶ تصریح کرد: امروز آن چه که می بینم فراتر از آن چیزی بود که در ذهن ما از خدمات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نقش بسته است.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به حضور پزشکان متخصص، یادآور شد: رضایت مراجعه کنندگان و زائران از خدمات درمانگاه های هلال احمر در نجف اشرف گواه بر خدمات ارزنده و شایسته کادر درمانی و داوطلب این جمعیت است.

 

 مرکز کنترل عملیات قرارگاه برون مرزی نجف؛ نقط عطف مدیریت سوانح در کشور عراق است

 

روح الله لک آبادی نماینده مردم ازنا و دورود و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: مرکز eoc عملیات قرارگاه برون مرزی در نجف اشرف یک مرکز حیاتی و مهم در مدیریت سوانح و اعزام آمبولانس های امدادی برای جابه جایی بیماران و مصدومان است.

 

وی با اشاره به ارتباط این مرکز با سایر مراکز درمانی و آمبولانس های هلال احمر در کشور عراق، افزود: برنامه ریزی و تدابیر جمعیت هلال احمر برای ارائه خدمات درمانی و امدادی برای حضور میلیونی زائران امام حسین ( ع ) قابل تحسین است.

 

لک آبادی در ادامه به حضور بیش از ۵ هزار پزشک و پرستار داوطلب در درمانگاه های هلال احمر در عراق اشاره کرد و گفت: بیش از ٣۴٠ نوع قلم دارویی در داروخانه های درمانگاه های هلال احمر در این کشور موجود است؛ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، همیشه خدمات بشردوستانه را به صورت عملیاتی در داخل و خارج کشور ارائه می کند.

 

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس با اشاره به خدمات درمانی و امدادی رایگان جمعیت هلال احمر در این ایام تصریح کرد: خدمات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هر سال بهتر از سال های قبل به زائران ارائه می شود و ما نیز قدردان این خدمات هستیم.

 

خدمات هلال احمر فراتر از زائرین ایرانی است  

 

منصور علیمردانی نماینده مردم ابهر، خرمدره، سلطانیه، نایب رئیس فراکسیون هلال احمر و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از درمانگاه های هلال احمر در نجف اشرف، گفت: در بازدیدهایی که از درمانگاه های مختلف نجف داشتم، شاهد خدمات آنان به زائران غیر ایرانی از کشورهای هند، پاکستان و حتی کشور عراق بودیم.

 

وی با اشاره به رضایتمندی بسیار خوب زائران از درمانگاه های هلال احمر تصریح کرد: این مراکز بسیار پر ازدحام بودند و به صورت شبانه روزی دایر هستند.

 

علیمردانی با اشاره به اینکه «خدمات جمعیت هلال احمر در کشور عراق از مرز یک میلیون و ٢٠٠ هزار نفر گذشته»، گفت: در اینجا شاهد عمل های جراحی و خدمات تخصصی پزشکی به زائران نیز بودیم و از خدمات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در ایام مناسک حج و اربعین حسینی تشکر و قدردانی می کنیم.



  1. جزئیات تجارت ۴ ماهه ایران؛ چین مقصد نخست صادرات
  2. امین حیایی در فیلم سروش صحت مقابل دوربین می‌رود
  3. مواکب بنیاد شهید زمینه تبیین مشی و گفتمان شهدا را فراهم کرده‌اند
  4. میراث ۲۵۰۰ ساله‌ای که در برابر خشکسالی ایستاده است
  5. ابوترابی‌فرد: دیپلماسی نباید عرصه اختلافات کم‌مایه سیاسی شود/ مخدوش‌کردن اقتدار ملی حرام است
  6. قالیباف: غزه آخرین سنگر است
  7. راهبرد جمهوری اسلامی ایران عدم دخالت نیروهای خارجی به ویژه در ژئوپلوتیک منطقه است
  8. ثروتی: از دیپلماسی فعال علیه جنایات غزه استفاده شود
  9. دیدار نخست وزیر روسیه با محمدرضا عارف
  10. «خیزش» مردمی _ حاکمیتی؛ لازمه عبور از بحران کم آبی
  11. روایت‌هایی که جهان را به ایران می‌آورند
  12. افتتاح نمایشگاه آثار نقاشی و عکاسی پروژه «خیمه هنر»
  13. عارف عازم قرقیزستان شد
  14. مراسم عزاداری هیئت‌های دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره)
  15. آغاز موج بازگشت زائران به کشور/ رانندگان احتیاط کنند
  16. بازدید اعضای کمیسیون بهداشت مجلس از خدمت رسانی هلال احمر به زائران
  17. بازدید فرمانده دفاع ملی آفریقای جنوبی از تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتش
  18. قدردانی سخنگوی دولت از آمادگی کامل ایلام برای خدمت به زائران اربعین
  19. مخالفت دادگاه فلوریدا با درخواست پرویز ثابتی/ پرونده شکنجه‌ها رسیدگی می‌شود
  20. اربعین به فرهنگ و تمدن نجات‌بخش جهانی تبدیل شده است
  21. پاسخ پزشکیان به ادعای نتانیاهو
  22. امنیت ۱۰۰ درصدی مرزهای اربعین با دیپلماسی فعال و گشت‌های همزمان ایران و عراق
  23. پاسخ توییتری فرزند پزشکیان به جلیلی درباره مذاکرات: عینک دودی به چشم زده‌اید
  24. دیدار سخنگوی دولت با پوران درخشنده
  25. پزشکیان: گام‌های اولیه رفع ناترازی‌ برداشته شد
  26. بیش از سه‌ونیم میلیون نفر برای شرکت در مراسم اربعین از مرز خارج شدند
  27. دانشگاه تهران برای حل بحران آب به دولت راهکار می‌دهد
  28. پزشکیان: تنها جرم دانشمندان شهید این بود که می‌خواستند ایران را به قله‌های پیشرفت برسانند
  29. بررسی نقش و عملکرد تشکل های مردم نهاد در دوره جنگ ۱۲روزه
  30. سرلشکر حاتمی: عزم ایران و آفریقای جنوبی برای رزمایش مشترک برقرار است
  31. دیدار سفیر تاجیکستان در ایران با سخنگوی وزارت خارجه
  32. ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه
  33. ۵۰ هزار میلیارد تومان بابت خرید تضمینی گندم‌کاران واریز شد
  34. حمید قنبری به سمت معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه منصوب شد
  35. ابلاغ سه قانون مصوب مجلس از سوی پزشکیان به قوه قضائیه و وزارت دادگستری
  36. معتمدی‌زاده: آمریکا عامل اصلی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است
  37. شناسنامه‌دار کردن کالاها، راه نجات اقتصاد از قاچاق و احتکار است
  38. دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود
  39. تسلیم شدن در ذات ما نیست
  40. واکنش مالکی به تحولات قفقاز؛ ارمنستان پاسخگو باشد