42205 سیاسی 1404/08/26 - 21:08

وزیر کشور: باید برای افزایش مشارکت در انتخابات شوراها تلاش کنیم

اسکندر مومنی با اشاره به در پیش بودن انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا تصریح کرد: انتخابات شوراها باید در سلامت کامل اجرا شود و همچنین باید نهایت تلاش خود را به عمل آوریم تا مشارکت افزایش پیدا کند.

اسکندر مؤمنی وزیر کشور، در نشست هم‌اندیشی حکمرانی استانداران که با حضور استانداران سراسر کشور در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار کرد: شعار ما، امنیت و پیشرفت است و هر دو به یکدیگر وابستگی متقابل دارند؛ امنیت نباشد پیشرفت نیست و پیشرفت هم نباشد امنیت نیست و بنابراین هر دو به یک اندازه مهم هستند.

 

وی با بیان اینکه «مهم‌ترین موضوعی که ما در دولت و وزارت کشور به آن توجه می‌کنیم، موضوع کارآمدی است»، خطاب به استانداران تأکید کرد: ما باید تلاش کنیم و نگذاریم پدیده‌های اجتماعی امنیتی شوند. خوشبختانه تا این لحظه تلاش‌ها صورت گرفته تا این اتفاق نیافتد.

 

وزیر کشور گفت: در بحران‌ها تصمیم درست را باید در زمان مناسب بگیریم؛ بدترین تصمیم، بی‌تصمیمی است.

 

مومنی در ادامه با اشاره به طرح محله‌محوری که در استان‌های کشور در حال اجرا است، عنوان کرد: موضوع، محله‌محوری این نیست که ما یک ساختار یا دستورالعمل جدید ایجاد کنیم؛ ما دو هدف عمده داریم که یکی ارتقاء تاب‌آوری و استفاده از ظرفیت‌های محلی است و دوم اینکه بدانیم چه خدماتی به هر محله داده‌ شده است.

 

وی ادامه داد: محله‌محوری در واقع یک نظام تنظیم‌گری و تسهیل‌گری است که قرار است برای آن یک سکو یا پلتفرم راه‌اندازی شود تا هر دستگاهی که در این راستا تلاش می‌کند، همه فعالیت‌هایش را در این پلتفرم بیاورد.

 

وزیر کشور همچنین در ادامه به انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره و تصریح کرد: انتخابات شوراها باید در سلامت کامل اجرا شود و همچنین باید نهایت تلاش خود را به عمل آوریم تا مشارکت افزایش پیدا کند.

 

مومنی اضافه کرد: یکی از راه‌های افزایش مشارکت، کارآمدی است. همچنین مردم باید سلیقه‌های خودشان را در میان کاندیداها ببینند و احساس کنند رأی‌شان در زندگی جاری‌شان مؤثر است.

 

وی با تأکید بر اینکه در تمام کشور هم احراز هویت، هم اخذ رأی و هم شمارش الکترونیکی است، گفت: تا الان در این زمینه طبق برنامه‌ عمل کردیم و عقب نیستیم.

 

وزیر کشور اظهار کرد: موضوع بعدی، انتخابات تناسبی در تهران است که احزاب بتوانند فهرست خودشان را ارائه بدهند. انتخابات تناسبی این نیست که هر کس اکثریت را آورد، کل کرسی‌ها را بگیرد؛ بلکه به همان نسبتی که رأی می‌آورد، به همان میزان کرسی می‌گیرد. این موضوع نظام حزبی و فعالیت‌های حزبی را تقویت می‌کند. اگر انتخابات تناسبی در تهران با موفقیت برگزار شود، می‌توانیم آن را به مجلس نیز تعمیم دهیم.

خبرنگار: اکبر ابراهیمی



  1. پزشکیان: دانشگاه «پیام نور» به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده است
  2. جزئیات جدید از لایحه سازمان ملی مهاجرت
  3. عضو کمیسیون عمران: در گیلان گواهی پایان کار مشروط به استفاده از پنل های خورشیدی شده است
  4. سید علی کاظمی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه شد
  5. ایران باید به شانگهای باور عملی پیدا کند؛ رقابت بر سر جذب منابع جدی است
  6. مسکو: خواهان تقویت روابط با ایران هستیم
  7. نقره کار: رسانه‌ها محیط زیست را به یک مطالبه اصلی اجتماعی تبدیل کنند
  8. پزشکیان: ملتی که می‌خواهد زنده باشد باید کتاب را جدی بگیرد
  9. سفر وزیر دفاع به امارات در پاسخ به دعوت همتای اماراتی
  10. در گردشگری به وضعیت مثبت پیش از جنگ ۱۲روزه بازگشتیم
  11. عارف: راهبرد قطعی کشور، توسعه روابط با کشورهای منطقه و اوراسیاست
  12. وزیر کشور: باید برای افزایش مشارکت در انتخابات شوراها تلاش کنیم
  13. روند تولید و بسته بندی انواع گوشت و فرآورده‌های پروتئینی بررسی شد/ پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت
  14. ۲۴ زن زندانی جرایم غیر عمد مدرک دکتری دارند
  15. تشکیل پرونده قضایی برای گم شدن دختر ۱۷ ساله آبادانی
  16. سخنگوی کمیسیون اقتصادی: دولت باید برای حذف ارز ترجیحی از مجلس مجوز گیرد
  17. صدور پایان کار مجتمع‌های مسکونی به نصب پنل‌های «خورشیدی» منوط می‌شود؟صدور پایان کار مجتمع‌های مسکونی به نصب پنل‌های «خورشیدی» منوط می‌شود؟
  18. ابلاغ قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه از سوی پزشکیان
  19. پزشکیان: نارضایتی مردم از کیفیت خدمات اداری، پذیرفتنی نیست/اصلاح را باید از خود شروع کنیم
  20. هیچ استعفایی در دولت مطرح نیست
  21. معاون دفتر عارف: حاشیه سازان علیه دولت درکی از منافع ملی ندارند
  22. فرمانده کل ارتش: به طور مستمر ارتقاء مولفه‌های قدرت دفاعی را دنبال می‌کنیم
  23. بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  24. تشکیل «سازمان ملی مهاجرت»؛ ساماندهی اتباع خارجی به کجا خواهد رسید؟
  25. المپیاد بین‌المللی ترکیبیات، پلی بین فرهنگی و عرصه‌ای برای دیپلماسی علمی است
  26. ایران بارها خود را از نو ساخته است
  27. نیروی دریایی سپاه نفتکش متخلف را در جنوب سواحل مکران توقیف کرد
  28. عضو کمیسیون انرژی: استخراج غیرقانونی رمزارزها یکی از دلایل اصلی ناترازی برق است
  29. تشییع پیکر همسر شهید فلاحی در دافوس ارتش
  30. نشست فعالان اقتصاد دیجیتال با سران قوای سه‌گانه
  31. دشمن درصدد ناامیدی مردم به آینده است
  32. تقدیر از رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رییس سازمان پزشکی قانونی و وزیر ارشاد در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت
  33. جذب سرمایه مراکز داده از اکتشاف نفت بیشتر شد
  34. نیسان و هوندا تولید مشترک خودرو در آمریکا را بررسی می‌کنند
  35. وقتی خشکسالی هم جلوی زنان روستایی را نمی گیرد...
  36. قیمت سکه و طلا در ایران افزایشی شد؛ عوامل جهانی پشت پرده چیست؟
  37. بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند تکمیل سایت ملی تولید واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مرند
  38. پزشکیان: برگزاری شکوهمند انتخابات پارلمانی عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
  39. احمدی‌نژاد عزادار شد
  40. پیام تسلیت پزشکیان به تولیت آستان قدس رضوی