42231 سیاسی 1404/08/28 - 18:01

سردار نائینی: شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه بسیار سخت بود

سردار نائینی با بیان اینکه در همه حوزه‌ها شاهد حماقت دشمن هستیم، افزود: دشمن با یک برآورد غلط و توهم دست به اقدام می‌زند و با شکست و استیصال، میدان را ترک می‌کند.

 به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ دوم «علی‌محمد نائینی» معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در اختتامیه جشنواره جام رسانه امید که به همت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، با بیان اینکه امروز رسانه‌ها در قلب یک نبرد سنگین و پیچیده قرار دارند، اظهار کرد: رسانه‌ها باید روایتگر انسجام، پیروزی و اقتدار در این نبرد سنگین باشند.

 

سردار نائینی با اشاره به امیدواری و قدرتمندی بسیج در همه میدان‌ها از جمله میدان مبارزه با استکبار، عنوان کرد: بسیج فرمول قدرت‌سازی، اقتدار و آرمان‌گرایی است و با ترکیب این‌ها یک هویت می‌سازد؛ همچنین بسیج در حقیقت معادلات قدرت را در جنگ و صلح و در نبردهای نیمه‌سخت، سخت و نرم تغییر می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه بسیج یک پدیده استثنایی در جهان است که با همه ارتش‌های دنیا فرق می‌کند، افزود: بسیج پاسخ مجاهدانه، مؤمنانه، عاشقانه و عادلانه به نیازهای متغیر جامعه است.

 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: بسیج پایان‌ناپذیر، بی انتها، یک شجره طیبه با جغرافیایی نامحدود و یک گفتمان پویا و زنده است که بن‌بست در مکتب آن وجود ندارد.

 

سردار نائینی یادآور شد: بسیج تن به ذلت دشمن نمی‌دهد و دشمن را به شکست وادار می‌کند؛ میدان‌های نقش‌آفرینی بسیج غیرقابل شمارش است و در دفاع سخت، نیمه‌سخت و نرم موفق بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه بسیج قدرت‌های جهان را وادار به پذیرش اراده خود کرد، تصریح کرد: بسیج تهدیدشناس و فتنه‌شناس است و هر جا به حضورش نیاز بوده در خط مقدم مبارزه قرار گرفته است.

 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه امروز رسانه‌ها آرایش جنگی دارند، عنوان کرد: نبرد رسانه در جنگ ۱۲ روزه با سربلندی و موفقیت رسانه‌های کشور همراه بود و رسانه‌ها در نبردهای سخت گرزهای پولادین امنیت جامعه هستند.

 

سردار نائینی تأکید کرد: رسانه‌های کشورمان در جنگ ۱۲ روزه عظمت و اقتدار و بازدارندگی ایران را نشان دادند و یک‌بار دیگر پیام انقلاب اسلامی در این جنگ به جهان مخابره شد.

 

وی با اشاره به ابعاد جنگ ۱۲ روزه، یادآور شد: شکست دشمن در این جنگ، بسیار سخت بود و ابعاد مختلفی داشت؛ همچنان‌که مراکز مطالعات نظامی غرب هم به شکست گزینه نظامی علیه ایران اذعان دارند.

 

سخنگوی سپاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با یک محاسبه جهانی به دنبال ضربه‌زدن به اقتدار ایران و نیروهای مسلح و در روز اول جنگ به دنبال محقق‌کردن این موضوع بود، تصریح کرد: جنگ ۱۲ روزه یک نقطه عطف و یک آزمون تمام‌عیار برای ایران بود که در آن، میزان توانمندی نظام و تاب‌آوری اجتماعی کشور سنجیده شود.

 

سردار نائینی عنوان کرد: دشمن در این جنگ به دنبال ایجاد شورش و آشوب و جنگ داخلی در کشور بود که این، یک طرح براندازی کامل به شمار می‌آمد؛ اما این موضوع محقق نشد، رجزخوانی‌های دشمن به نتیجه نرسید و باورهای دشمن درباره براندازی نظام و تجزیه ایران از هم فروپاشید.

 

وی با اشاره به طرح کامل دشمن برای براندازی نظام جمهوری اسلامی، بیان کرد: دشمن فکر می‌کرد که نهایتاً ایران یک موج عملیات موشکی انجام خواهد داد و آن هم نمادین خواهد بود؛ اما مشاهده کردیم که موج‌های مختلف عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی انجام شد.

 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ایالات متحده آمریکا را کارفرمای جنگ ایران و اسرائیل معرفی کرد و افزود: دشمن آنچه را که در ذهن خود به‌عنوان «ایران ضعیف» می‌پنداشت، باور کرد؛ اما وجود رهبری و ملت ایران و اقتدار نیروهای مسلح را باور نکرد.

 

سردار نائینی تاکید کرد: دشمن فکر می‌کرد که مشکلات اقتصادی، مردم را به خیابان‌ها می‌کشانَد و آن‌ها در اتاق فرماندهی می‌نشینند و سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران را تماشا می‌کنند؛ اما این موضوع برعکس شد و ملت ایران کار دشمن را تمام کرد.

 

وی گفت: با وجود اینکه ایران در مقابل همه دارایی‌های سنتکام و ناتو قرار گرفته بود و آن‌ها همه امکانات از ناو، سیستم‌های چندلایه موشکی و روزانه ۲۰۰ فروند جنگنده را برای مقابله با موشک‌های ایران به کار گرفته بودند، اما در نبرد نظامی شکست خوردند.

 

سخنگوی سپاه با اشاره به توانمندی‌ها و بودجه دفاعی آمریکا و کمک‌های آن‌ها به رژیم صهیونیستی، افزود: دشمن وقتی صلابت نیروهای مسلح ایران و همچنین سپاه پاسداران را دید، شروع به ارسال پیغام برای اتمام جنگ کرد؛ همچنین درخواست‌های دو ارتش اتمی جهان برای آتش‌بس و کشورهایی که به آن‌ها کمک کردند، ارزش مجاهدت‌های نیروهای مسلح و نیروی هوافضای سپاه را به خوبی نشان می‌دهد.

 

سردار نائینی عنوان کرد: ایران با وجود اینکه تنها از یکی دو گردان خود استفاده کرد و همه دارایی‌های خود را به میدان نیاورد؛ در مقابلِ همه دارایی‌های ناتو و سنتکام پیروز شد؛ اگر این قدرت در دوران دفاع مقدس بود، قطعاً جنگ هشت ساله ادامه نمی‌یافت.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تکنولوژی موشکی ایران، یادآور شد: ما در جنگ هشت ساله یک سکوی موشک داشتیم و ۸۸ موشک شلیک کردیم؛ اما امروز به اعتراف دشمن، قدرت اول موشکی در منطقه غرب آسیا و در زمره چهار قدرت موشکی برتر جهان هستیم.

 

سخنگوی سپاه با اشاره به نقش شهدای اقتدار در اعتلای قدرت موشکی ایران، تأکید کرد: زمان جنگ تحمیلی هشت ساله برد موشک‌های ما کمتر از ۳۰۰ کیلومتر بود، اما امروز از وضعیت خوبی برخورداریم؛ چون ما پس از دوران دفاع مقدس دکترین دفاعی خود را تدوین کردیم و تولید قدرت آغاز شد.



  1. ابلاغ قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و ۲ قانون دیگر برای اجرا
  2. پزشکیان: جلوگیری از افزایش پرداختی مردم در درمان، خط قرمز ماست
  3. تقاضای تفحص درباره سامانه‌های فروش فیلترشکن در دستور هفته آینده مجلس
  4. بررسی دو پرونده اصراری با موضوع مطالبه سرقفلی و خسارت تأخیر تأدیه در دیوان عالی کشور
  5. حاجی بابایی: رویداد «ایران جان» می‌تواند تصویری تازه از توان تاریخی، فرهنگی و اقتصادی همدان ایجاد کند
  6. رانندگان سکوهای اینترنتی بیمه شوند
  7. سردار شکارچی: رسانه‌ها راهبردهای کشور را تبیین کنند
  8. سردار نائینی: شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه بسیار سخت بود
  9. جبهه پایداری: هیچ ارتباط تشکیلاتی با «سقاب اصفهانی» نداریم/ دیدگاه‌های او سنخیتی با مواضع ما ندارد
  10. پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
  11. عضو کمیسیون عمران: مسکن کارگری از مؤثرترین پروژه‌های ارتقای رفاه و بهره‌وری است
  12. قادری: مدل اداره مناطق آزاد مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
  13. ابقاء رئیس هیأت عالی جذب هیأت علمی با حکم رئیس جمهور
  14. معاون اول رئیس‌جمهور سند همکاری‌های اعضای شانگهای را امضا کرد
  15. پزشکیان خطاب به سفیر اتریش: در خنثی‌سازی تبلیغات نادرست ضدایرانی نقش‌آفرین باشید
  16. پزشکیان: خط قرمز من برای اجرای طرح پزشک خانواده، پرهیز از افزایش پرداخت از جیب مردم است
  17. پزشکیان: اطمینان داریم روابط ایران و عمان با قدرت و آینده‌نگری تداوم خواهد یافت
  18. پزشکیان: اولویت دولت چهاردهم، توسعه مناسبات اقتصادی با دیگر کشورها است
  19. پزشکیان: خنثی‌سازی تبلیغات ضدایرانی، از مسئولیت‌های مهم سفرا است
  20. عارف مسکو را به مقصد تهران ترک کرد
  21. پوتین: افزایش اقتدار و نفوذ شانگهای هدف مشترک اعضاست
  22. پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود
  23. پزشکیان: دانشگاه «پیام نور» به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده است
  24. جزئیات جدید از لایحه سازمان ملی مهاجرت
  25. عضو کمیسیون عمران: در گیلان گواهی پایان کار مشروط به استفاده از پنل های خورشیدی شده است
  26. سید علی کاظمی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه شد
  27. ایران باید به شانگهای باور عملی پیدا کند؛ رقابت بر سر جذب منابع جدی است
  28. مسکو: خواهان تقویت روابط با ایران هستیم
  29. نقره کار: رسانه‌ها محیط زیست را به یک مطالبه اصلی اجتماعی تبدیل کنند
  30. پزشکیان: ملتی که می‌خواهد زنده باشد باید کتاب را جدی بگیرد
  31. سفر وزیر دفاع به امارات در پاسخ به دعوت همتای اماراتی
  32. در گردشگری به وضعیت مثبت پیش از جنگ ۱۲روزه بازگشتیم
  33. عارف: راهبرد قطعی کشور، توسعه روابط با کشورهای منطقه و اوراسیاست
  34. وزیر کشور: باید برای افزایش مشارکت در انتخابات شوراها تلاش کنیم
  35. روند تولید و بسته بندی انواع گوشت و فرآورده‌های پروتئینی بررسی شد/ پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت
  36. ۲۴ زن زندانی جرایم غیر عمد مدرک دکتری دارند
  37. تشکیل پرونده قضایی برای گم شدن دختر ۱۷ ساله آبادانی
  38. سخنگوی کمیسیون اقتصادی: دولت باید برای حذف ارز ترجیحی از مجلس مجوز گیرد
  39. صدور پایان کار مجتمع‌های مسکونی به نصب پنل‌های «خورشیدی» منوط می‌شود؟صدور پایان کار مجتمع‌های مسکونی به نصب پنل‌های «خورشیدی» منوط می‌شود؟
  40. ابلاغ قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه از سوی پزشکیان