41945 سیاسی 1404/07/27 - 16:50

هرگونه آتش‌بس یا توافق موقت، نباید به معنای فراموشی مسئولیت کیفری جنایتکاران باشد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما هشدار می‌دهیم که هرگونه آتش‌بس یا توافق موقت، نباید به معنای فراموشی عدالت و مسئولیت کیفری جنایتکاران باشد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی در یکصد و پنجاه و یکمین نشست مجمع اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) در ژنو، «باید پارلمان‌ها صدای وجدان بیدار بشریت باشند» گفت: بر اساس آخرین تحولات منطقه، ما بر این باوریم که اکنون زمان اقدامات عملی علیه رژیم صهیونیستی فرا رسیده است.

 

وی ادامه داد: پارلمان‌های کشورهای اسلامی با تصویب قوانین الزام‌آور، تحریم کامل اقتصادی، تجاری و سیاسی رژیم صهیونیستی را در دستور کار قرار دهند. همچنین کمیته پارلمانی ویژه در چارچوب اتحادیه بین‌المجالس اسلامی برای پیگیری مستمر جنایات جنگی و ارجاع پرونده رژیم صهیونیستی به دادگاه‌های بین‌المللی تشکیل شود.

 

حاجی‌بابایی با تاکید بر لزوم تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق هماهنگی بین پارلمان‌ها سازمان همکاری اسلامی و هلال احمر کشورها، گفت: باید از تشکیل کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس شریف حمایت شده و با هرگونه طرح تجزیه یا اشغال جدید قاطعانه مخالفت قاطع شود. همچنین باید قوانین منع ورود مقامات صهیونیست و قطع روابط دیپلماتیک با آن رژیم در سطح ملی و منطقه‌ای وضع شود.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن استقبال از هرگونه تلاش و ابتکار برای توقف فوری جنگ و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، از هر اقدامی که متضمن توقف نسل‌کشی، خروج نیروهای اشغالگر، آزادی اسرای فلسطینی و احقاق حقوق بنیادین ملت فلسطین شود، حمایت می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، متن کامل سخنرانی حمیدرضا حاجی‌بابایی در اتحادیه بین‌المجالس جهانی به شرح زیر است:

 

« در آغاز، لازم می‌دانم مراتب قدردانی و تشکر خالصانه خود را از جناب رئیس و همکاران محترم در اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی به دلیل برگزاری این نشست مهم و ابتکار ارزشمند در دفاع از مردم مظلوم فلسطین ابراز کنم. همان‌گونه که مستحضرید، یکی از اهداف بنیادین اتحادیه بین‌المجالس (IPU) و اتحادیه مجالس کشورهای اسلامی(PUIC)، رساندن صدای مردم به عرصه بین المللی و ترویج صلح و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز منازعات از طریق گفت‌وگو، همکاری و دیپلماسی پارلمانی است.

 

امروز، ما در برابر آزمونی بزرگ قرار داریم؛ آزمونی برای وجدان بشری و کارآمدی نظام بین‌المللی در برابر فاجعه انسانی جاری در غزه. فاجعه‌ای انسانی در باریکه غزه وجدان بشریت را به لرزه درآورده است.

 

جنگ بی‌وقفه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع، نابودی زیرساخت‌ها، محاصره غذایی و دارویی، و کشتار زنان و کودکان، به‌روشنی مصداق نسل‌کشی و جنایات سازمان‌یافته علیه بشریت و نشانه‌ای از فروپاشی اخلاقی نظم موجود جهانی است.

 

رژیم اشغالگر و نسل‌کش صهیونیستی، با پشتیبانی مستقیم ایالات متحده آمریکا و برخی دولت‌های غربی، دست به این جنایت هولناک زده است. این اقدامات، موجب تضعیف بنیان‌های نظام چندجانبه‌گرایی جهانی و بی‌اعتبارسازی نهادهای بین‌المللی شده است؛ نهادهایی که فلسفه وجودی‌شان حفظ صلح و عدالت جهانی بوده است.این رژیم با تجاوزات مکرر خود به کشورهای منطقه، شورای امنیت سازمان ملل را از ایفای نقش اصلی خود در حفظ صلح و امنیت جهانی ناتوان ساخته است و بی‌کیفرمانی چند دهه‌ای، عامل تداوم این فجایع شده است.

 

 



  1. دولت اراده کرده مانع ارتباط ایرانیان خارج از کشور نباشد
  2. اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ژنو شروع شد
  3. واکنش مجمع تشخیص به ادعای دستکاری مصوبه مجلس در زمینه CFT
  4. پزشکیان: جشنواره فیلم کوتاه تهران، پنجره‌ای است که آینده‌ای وجدآفرین را برای ایران می‌نمایاند
  5. هرگونه آتش‌بس یا توافق موقت، نباید به معنای فراموشی مسئولیت کیفری جنایتکاران باشد
  6. حسینی: رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش دامنه تجاوزاتش در منطقه است
  7. آزاد: زنان ایرانی الهام‌بخش‌ترین زنان دنیا هستند
  8. حاجی بابایی: پایه‌گذاری پارلمان آسیایی جامع، بهترین مسیر برای آینده است
  9. هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم ترجیح یابد
  10. اعلام آمادگی سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن
  11. دختر کرجی همچنان می‌تازد؛ اینبار ٢ گل به روسیه در دیداری دوستانه
  12. پایان رزمایش دریایی ایران و جمهوری آذربایجان
  13. خطیب‌زاده: پزشکیان به قزاقستان سفر می‌کند
  14. نقدعلی: عدم حضور در اجلاس شرم‌الشیخ تصمیمی بجا و عزتمندانه بود
  15. تدوین سند ملی شاخص‌های توسعه روستاهای دریاپایه/ آینده توسعه ایران از مسیر دریا می‌گذرد
  16. پیام تسلیت حضرت آیت الله خامنه‌ای در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
  17. یک نماینده مجلس: پیوستن به «CFT» اعلام حسن نیت ایران به جامعه جهانی است
  18. توسعه آموزش‌های مهارتی کلید رشد اقتصادی و کاهش بیکاری در استان سمنان
  19. کارآفرینی اجتماعی تزریق شرافت اجتماعی به سود و زیان اقتصادی است
  20. پایان رزمایش مرکب دریایی امداد و نجات دریایی ۲۰۲۵
  21. موافقت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاسیس پنج شعبه استانی احزاب ملی
  22. عارف: المپیک ۲۰۲۸ فرصت حیثیتی برای کشورمان است
  23. عارف: ایران اهل مذاکره است ولی در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شود
  24. جهانی‌شدن سهیلی؛ فرصتی طلایی برای معرفی فرهنگ روستایی ایران
  25. اختصاص یک ماه از حقوق و ماهانه ۵ میلیون تومان برای عدالت آموزشی
  26. جشن جهانی شدن روستای «سهیلی» در قشم برگزار شد
  27. پیام وزیر کشور در پی درگذشت سردار افشار
  28. جهانی شدن سهیلی، ثمره همدلی و باور مردم به رشد است
  29. دوچرخه سواری رئیس جمهور در اصفهان
  30. کشف و شناسایی قاچاق ۲.۰۰۰.۰۰۰ لیتر فرآورده های نفتی در استان مازندران
  31. پیام تسلیت ستادکل نیروهای مسلح در پی درگذشت سردار افشار
  32. توضیحات وزیر کشور در خصوص برگزاری انتخابات تناسبی شوراها
  33. قالیباف درگذشت سردار افشار را تسلیت گفت
  34. پزشکیان: مدیری اشتباه نمی کند که کاری انجام ندهد
  35. آغاز اجرای کالابرگ جدید از آبان ماه
  36. حمایت ویژه المپیاکو از طارمی برای برترین‌های سال آسیا؛ «موفق باشی مهدی» + عکس
  37. اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهرماه در برخی از جاده ای کشور
  38. ادعای میدل ایست آی: ویتکاف پس از توافق غزه از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
  39. یونیسف: ۹۰درصد از منازل نوار غزه آسیب دیده یا تخریب کامل شده‌ است
  40. توطئه‌افکنی خارجی بی‌تاثیر است