به گزارش پایگاه خبری دیوان نیوز، دکتر شهاب مستوفی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد: این سازمان درگزارشی اعلام کرده که درسال 2020بیش از 2میلیارد نفر درجهان به غذای ایمن ،سالم ،مغذی وکافی دسترسی منظم ندارند واین درحالی است که یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان ها به ضایعات تبدیل می شود که معادل غذای 2میلیارد نفر درهرسال می باشد .
دکتر مستوفی ادامه داد : درکشور مانیز میزان ضایعات غذایی حدود 30%تخمین زده شده است .اکنون که درشرایط بحران اپیدمی کووید 19، همه انسان ها درگیر شده اند و قطعا یکی از عواقب اپیدمی این بیماری و مشکلات اقتصادی ناشی از آن افزایش ناامنی غذایی وعدم دسترسی به غذای کافی بخصوص در قشر آسیب پذیر خواهد بود.
معاون بهداشت از مردم خواست که با همراهی هم و فرهنگ سازی و نهادینه کردن صرفه جویی و پیشگیری از اسراف وکاهش ضایعات مواد غذایی گامی درجهت بهبود وضعیت امنیت غذایی برداریم وهموطنان نیازمند را در این کارزار بیماری فراموش نکنیم .
دکتر مستوفی با بیان اینکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز دراین روزهای سخت تمام تلاش وتوان خود را بسیج کرده است که با یاری انجمن های خیریه و نهادهای حمایتی ضمن شناسایی گروه های درمعرض خطر توسط کارشناسان بهداشتی درمراکز،پایگاهها وخانه های بهداشت سطح استان درجهت بهبود شاخص های امنیت غذایی گامی موثر بردارد تصریح کرد :
هم اکنون برنامه های حمایتی ومداخله ای با همکاری های بین بخشی در سطح استان درحال اجرا می باشد.
در این راستا 430 مادر باردار وشیرده نیازمند ودارای سوء تغذیه و1200کودک زیر 5 سال شناسایی شده که با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت پوشش برنامه حمایتی قرار گرفته اند.
همچنین 500کودک ونوجوان نیازمند شناسایی شده توسط کارشناسان تغذیه مراکز بهداشت به ستاد اجرای فرمان حضرت امام جهت بهره مندی از برنامه حمایتی معرفی شده اند.
شناسایی افراد نیازمند ودرگیر ناامنی غذایی درسطح واحدهای بهداشتی استان همچنان ادامه دارد. و امیدواریم با توکل بر خداوند متعال و همکاری نیروی قدرتمند مردمی انشااله دراین کارزار سربلند باشیم .