سرویس: یادداشت
  1. یک یا چهار سال آخر شورای اسلامی شهر

    آخرین مصوبات مجلس یازدهم در سه ساله بودن دوره هفتم از شوراهای اسلامی شهر،برگزاری انتخابات سال آتی و طرح بررسی تمدید و هفت ساله شدن دوره ششم شورای اسلامی، خبری که تحلیل آن در سایه انتخابات ریاست جمهوری،ایام باقی تا تنفیذ ریاست محترم و منتخب دولت چهاردهم، مباهله سیاست های بی اثر،مکرر و کنایه های مکدر در حواشی ماراتن غنائم از منظر دوستان تبیین نگردیده است.

  2. در مورد کاندیداها مطالعه کنید

    ورزش و فوتبال در اولویت است

    آنچه مهم است، شرایط ناپایدار ورزش و در راس آن فوتبال است که علیرغم تبدیل شدن به صنعتی بزرگ و ثروتمند، در ایران و شهرستان‌های کشور فقیرانه به حیات خود ادامه می‌دهد.

  3. سازمان‌های بین‌المللی شریک نسل کشی آمریکایی‌ها و رژیم صهیونسیتی در غزه هستند

    سازمان‌های بین‌المللی، بیش از هر زمان دیگری کارکردی منفعلانه، بی اثر و بی خاصیت در موضوع جنگ غزه داشته و  پشت بیانیه های کذایی و عوام فریب خود پنهان شدند.

  4. یادداشت اختصاصی:

    و این‌بار ابراهیم خودش را قربانی کرد

    ابراهیم به مذبح خدمت راضی بود تا قربانی آمال و آرزوهای ملت بزرگ ایران گردد.

  5. خود کرده را تدبیر نیست!!

    اخیرا آموزش و پرورش از عوامل سریال افعی تهران شکایت کرده بابت سکانسی که آرمان بیانی ( پیمان معادی ) بعد از سی سال معلم خود را پیدا کرده و با خشم او را تهدید می‌کند و حتی وسط اتوبان پیاده .

  6. از اقتصاد اسلامی تا اقتصاد جهانی؛ مسیری که ایران پیمود

    نقش «اقتصاد مقاومتی» در عبور از تنگنای تحریم

    در چند سال اخیر و با شدت یافتن تحریم‌های یک جانبه و غیرانسانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف متوقف کردن برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، واژۀ جدید «اقتصاد مقاومتی» به ادبیات اقتصادی کشور اضافه و به فراخور حال و روز اقتصاد کشورمان مورد بحث قرار گرفته است.

  7. ابراز شادی و خوشحالی بعد از پیروزی، جُرم محسوب می‌شود ؟!

    در بُحران روز افزونی که دامنگیر فدراسیون والیبال ایران شده و انتخاب سرمربی تیم ملی کشورمان که بسیار هم حائز اهمیت است، دغدغه دوستداران والیبال شده و مدیران مصلحتی درمانده و عاجز در انتخاب سرمربی! متأسفانه شواهد دائم التزاید فساد اخلاقی و بی‌قیدی مسئولان نشان می‌دهد که فقدان گسترده مدیریتی، والیبال ایران را دچار مخاطره کرده است!

  8. «حمل و نقل» پیش شرط بهبود وضعیت صادرات و واردات در کشور

    حمل‌ونقل، اساس توسعه کشورهاست و گستردگی زیرساخت‌‌‌های حمل‌ونقل و شبکه‌های متصل به هم با سطح بالاتری از توسعه‌‌‌یافتگی همراه است. کارایی و کیفیت بالای حمل‌ونقل باعث کاهش هزینه‌‌‌ها شده و فرصت‌‌‌ها و مزیت‌‌‌های اقتصادی و اجتماعی ایجاد می‌کند که اثرات خارجی مثبتی مانند دسترسی بهتر به بازارها، افزایش اشتغال و سرمایه‌گذاری را به همراه دارد.

  9. بنیادی‌ترین عامل توسعه اقتصادی کشورها چیست؟

    ایده‌پردازی یکی از مؤلفه‌های رشد اقتصاد ملی

    توجه به توسعه اقتصادی همواره از دغدغه‌های اصلی حوزه علم و سیاست بوده و برای قرار گرفتن در مسیر صحیح توسعه اقتصادی، ریشه‌یابی مستمر آن الزامی است. یافته‌ها و تجربه اخیر کشورها حاکی از آن است که خلاقیت ایده‌پردازی مهمترین و بنیادی‌ترین عامل رشد و توسعه اقتصادی است. رشد و توسعه اقتصادی بیش از آنکه با مؤلفه‌های تحصیلات و آموزش رسمی ارتباط داشته باشد، تحت تأثیر ایده‌پردازی است.

  10. واکاوی پاسخ دبیر به حیدری

    کلام تختی، رمز و راز محبوبیت قهرمانان

    کنایه رییس فدراسیون کشتی به یکی از محبوب ترین قهرمانان این رشته ورزشی پیش از آنکه نمایشی از اقتدار و مسئولیت پذیری باشد حکایت از تنهایی فردی دارد که طی قریب به پنج سال، کمترین توفیق را در جلب همکاری بزرگان کشتی داشته است.

  11. باز کردن گره اقتصاد کشور در سایه ابهام امکان پذیر است؟

    بسیاری از کارشناسان معتقدند بهبود روابط بین‌المللی و رفع تحریم‌ها می‌تواند گره‌های اقتصادی را باز کند و برخی‌ها نیز بر این باورند که تغییر و بهبود سیاست‌های داخلی سبب رفع مشکلات اقتصادی خواهد شد. همه ما می‌دانیم راه حل برون رفت از این مشکلات تکیه بر ظرفیت‌های داخلی است.

  12. تبعات افزایش نرخ سود بانکی

     شوربختانه یکی از مهمترین عوامل رشد نقدینگی و افزایش پایه پولی، نرخ بهره بانکی است و اقتصاد ایران از این سمت به گروگان گرفته شده است. متأسفانه از آنجایی که ساختار اقتصاد ایران دچار پیچیدگی‌ها و مشکلات جدی است می‌توان گفت افزایش نرخ بهره گره‌ای را به گره‌های قبلی اضافه خواهد کرد.

  13. «گمرک» مرزبان اقتصادی کشور؛ دروازه‌ طلایی ورود به تجارت جهانی

    گمرک سازمانی است مالی و اقتصادی که از دیر زمان در کشورها وجود داشته و در هر زمان بنا به مقتضیات زمان و خواست حکومت‌ها شکل و سازمانی خاص به خود گرفته است تا به صورت فعلی درآمده است. در واقع گمرک به‌عنوان مرزبان اقتصادی نظارت به اجرای صحیح و دقیق قوانین و مقررات دارد.

  14. انسداد گلوگاه قاچاق پوشاک در ایران

    ام المصائب صنعت پوشاک ایران حجم بالای قاچاق کالا است. مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همواره تأکید دارند که توانسته‌اند قاچاق پوشاک را تا حدودی کنترل کرده و تقریباً به نصف برسانند اما مشاهدات میدانی از بازار پوشاک کشور و البته اظهارات مقام‌های صنفی نشان می‌دهد که هر روز پای کشورهای جدیدی به بازار پوشاک ایران باز می‌شود و این در حالی است که واردات پوشاک از سال ۱۳۹۷ ممنوع شده و در آبان‌ماه سال ۱۳۹۸ آخرین مجوز نشان تجاری که اجازه فعالیت داشت، نیز منقضی شد.

  15. حاکمیت پول در ورزش، باشگاه‌های خصوصی را از سرمایه‌گذاری در والیبال گریزان کرده است!

    ماده‌گرائی بلای جان والیبال ایران

    به نظر شما عجیب نیست که تیم‌های والیبال باشگاه‌های نامداری نظیر ذوب آهن، هراز آمل و شهرداری ورامین، تیم‌های والیبال را منحل کرده‌اند و عجیب‌تر اینکه استان‌های صاحب نام در والیبال مانند آذربایجان شرقی، مازندران، کرمانشاه، گیلان، خوزستان و بخش‌های خصوصی، تیمی در والیبال مردان ندارند؟!

  16. حدود اختیارات سرپرستان فدراسیون‌ها و هیئت‌های ورزشی تا کجاست

    انتقام‌جویی با چاشنی عزل و نصب؟!

    تعدادی از فدراسیون ها و هيئت‌های ورزشی استان‌ها با سرپرستی اداره می‌شوند که بدون تردید به مدیریت در ورزش آسیب می‌رساند و هرچه زودتر باید اقدام عاجلی در این راستا صورت بگیرد!

  17. نقش مهم بنادر در خلق فرصت‌های جدید اقتصادی

    مهم‌ترین چالش پیش روی کشور طی سال‌های اخیر در حوزه اقتصاد رخ نمایی می‌کند به نحوی که این دغدغه را در ذهن دلسوزان نظام قرار داده که چه راه حلی برای بدست آوردن توفیقات در این عرصه وجود دارد؟ یکی از این کانون‌های اصلی فرصت‌آفرین برای کشور که در اصل دروازه تجارت و توسعه اقتصادی نیز به‌شمار می‌روند، بنادر هستند.

  18. اقتصاد روستایی ؛ اقتصاد پایان ناپذیر کشور

    بی‌شک اقتصاد حوزه روستایی به دلایل متعدد، در اقتصاد ملی دارای جایگاه کلیدی و با اهمیتی است. علاوه بر اینکه بخش مهمی از جمعیت کشور در این مناطق زندگی می‌کنند، خلق بخش بزرگی از ارزش افزوده و بالطبع میزان اشتغال ایجاد شده نیز در این مناطق صورت پذیرفته است. از نظر ماهیت و روش می‌توان اقتصاد و کسب و کار حوزه روستایی را از بخش شهری متمایز دانست.

  19. رابطه متقابل  فرهنگ و اقتصاد

    امروزه تبلیغات تجارتی به‌ویژه در بحث مد و ... سبب می‌گردد افرادی که ابزاری را در خانواده خود ندارند، تلاش می کنند تا با خرید آن کالا که شاید از سوی جامعه نشان دهنده شأن اجتماعی و فرهنگ بالاتر است برای خود جایگاهی به دست آورند. اما شاید بتوان گفت افرادی که از فرهنگ غنی و پایه‌های اعتقادی قوی باشند که بسیاری از موارد را اسراف و یا بیهوده می‌دانند در قناعت و رعایت اعتدال در مصرف به اقتصاد خود و کشور یاری رسانند.

  20. نابرابری جنسیتی مؤلفه‌ای مهم در کاهش کارآفرینی زنان

    طی سال‌های اخیر، میزان قابل ملاحظه‌ای از اندیشه‌ها و آرای اجتماعی، در زمینه مسائل و محدودیت‌های اشتغال زنان، به رشته تحریر درآمده است. از طرف دیگر، اولویت جامعه برای حرکت در مسیر توسعه اقتصادی پدیده کارآفرینی را به موضوع مورد توجه محافل علمی تبدیل کرده است. کارشناسان ضمن به رسمیت شناختن تفاوت‌های طبیعی زنان و مردان بر این باورند که نابرابری‌های جنسیتی موجود در جامعه ایران، که بیشتر جنبه اجتماعی و فرهنگی دارد، از قابلیت کارآفرینی زنان می‌کاهد‌.

  21. خروج از خواب عمیق رکود با سرمایه‌گذاری مناسب در تولید

    در وهله اول باید به این مسئله اشاره کرد که وضعیت کلی عرضه و تقاضا در اقتصاد در افزایش قیمت کالا‌ها بسیار تأثیرگذار بوده است. ما با وضعی روبرو هستیم که به دلیل سیاست‌های اقتصادی دولت، علیرغم کاهش تقاضا در بازار،  قیمت‌ها هر روز با افزایش روبرو می‌شود. از طرف دیگر کاهش قدرت خرید مردم، عملاً مازاد عرضه را در بازار به وجود آورده که این موضوع به رکود موجود در اقتصاد دامن زده است.

  22. پایانی بر این دوگانگی و تبعیض وجود دارد؟!

    جامعه نسوان را از تماشای مسابقات محروم نکنید

    یکشنبه شب ۲۴ دی‌ماه  تماشاگر بازی تیم ملی فوتبال ایران و فلسطین بودم که با حضور بیش از ۲۰ هزار نفر در استادیوم فیصل ال حسینی دوحه قطر از شبکه ۳ سیمای جمهوری اسلامی ایران به صورت زنده و مستقیم پخش شد. صرف نظر از بازی خشونت‌بار بازیکنان تیم ملی فلسطین که متأسفانه این روزها بر اثر بمباران صهیونیست‌ها روزگاری سخت را سپری می‌کنند و حال وهوای خوبی ندارند، یاران ملی‌پوش ما، تحت فشار یک بازی سخت و فشرده که تیم فلسطین در دستور کار داشت با گل‌های کریم انصاری فرد، شجاع خلیل‌زاده، مهدی قائدی و سردار آزمون به پیروزی ۴ بر یک  دست پیدا کردند.

  23. شکست تحصیلی در ایران ریشه در نظام آموزش و پرورش گذشته دارد؟

    نارسایی‌های نظام جدید آموزشی و افت تحصیلی دانش‌آموزان

    نهاد تعلیم و تربیت در کشورهای جهان سوم از یک سو دستخوش بحران‌های مختلف است و از سوی دیگر خود آفریننده بحران‌های دیگری است. مشکل از آنجا برخاسته است که این نهاد نه اهداف مشخصی را دنبال می‌کند و نه به دیگر نهادهای اجتماعی هماهنگ است؛ از این رو دانش افراد تحصیل‌کرده با نیازهای جامعه تناسب ندارد.

  24. والیبال ایران سرشار از اسطوره‌های فراموش شده است!

    افسوس که به اسطوره‌های والیبال بهای لازم داده نمی‌شود!

    چقدر زمان می‌بَرَد تا یک اسطوره در ورزش خَلق شود؟ چطور و چقدر زمان می‌بَرَد تا فراموش شود؟ فدراسیون والیبال ایران افتخار آفرینان و پیشکسوتان والیبالش را گُم کرده است! برخی بُرهه‌های تاریخی آنها به یاد ماندنی هستند و آدم‌های دوران گدشته که در ارتقاء ورزش دخیل بوده‌اند،  همواره در یادها می‌مانند.

  25. رشد اقتصادی یا توسعه اقتصادی؛ مسئله این است

    توسعهٔ اقتصادی عبارت است از رشد اقتصادی همراه با تغییرات بنیادین در اقتصاد و افزایش ظرفیت‌های تولیدی اعم از ظرفیت‌های فیزیکی، انسانی و اجتماعی. در توسعهٔ اقتصادی، رشد کمی تولید حاصل خواهد شد اما در کنار آن، نهادهای اجتماعی نیز دگرگون خواهند شد.

  26. در نبود انضباط مالی؛

    «ناترازی بودجه‌» کشور را به ورطه تورم سوق می‌دهد

    در چند سال گذشته به دلیل بروز ناترازی بودجه‌ای دولت که به ناترازی بانکی منجر شده و متأثر از آن بانک‌ها هم با افزایش پایه پولی موجب ناترازی ارزی شده‌اند، نرخ تورم بالاتر از ۳۵درصد بوده است.

  27. مکتب «حاج قاسم» در جهان نفوذ پیدا کرد  

    شهادت سردار رشید ایران و اسلام و فرمانده سپاه قدس ایران و یارانش داغ بزرگی برای ملت ایران و همه مسلمانان و انسان‌های آزادی‌خواه و استکبارستیز بود؛ چرا که حاج قاسم ورای سابقه نظامی، دارای منشی اخلاقی و انسانی، شخصیتی دوست داشتنی و روحیه‌ای فداکارانه و وطن‌دوست بود که باعث شد از همان ابتدای جوانی تا لحظه شهادت در مسیر دفاع از وطن گام بردارد و پس از پایان جنگ تحمیلی با مدیریت هوشمندانه و شجاعانه سپاه قدس، یاری‌رسان مردم منطقه باشد و در مبارزه بی‌امان با فتنه داعش، نقش بی‌بدیلی ایفا کند.

  28. زنان در جامعه، تهدید یا فرصت!

     امروز زنان کشور در تمام صحنه‌ها باوقار، با کرامت، با شخصیت، با عفاف مانند مردان فعالیت می‌کنند و باید دارای فرصت، مصونیت و حقوق اجتماعی برابر باشند. تردید نکنید حضور زنان در صحنه‌های اجتماعی فرصت است و تهدید نیست و نباید با خشونت و تکبر با زنان عزیز جامعه برخورد شود.

  29. دل نوشته ای به یاد «حاج قاسم»، سلیمان قلب‌ها؛ ما اهل فراموشی نیستیم

    دکتر «سید حسام الدین شریف‌نیا» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دلنوشته‌ای را منتشر کرد که در پی می‌خوانید

  30. ارتقای اعتماد عمومی در گروی شفافیت سیاسی

    برای دستیابی به یک جامعه مطلوب و آرمانی، توجه به فساد، شفافیت، اعتماد و رضایت شهروندان در اولویت قرار دارند. با توجه به گسترش ارتباطات و دسترسی‌ها در جامعه و مطالبه‌گری دائمی اطلاعات از سوی مردم با شفافیت و دسترسی آزاد به اطلاعات می‌توان اعتماد اجتماعی مردم نسبت به جامعه و دستگاه‌ها را افزایش داد.

  31. افق اقتصاد در سال آینده

    مطالعات‌ و بررسی‌های متعدد نشان‌ می‌دهد که‌ کشور ما در مقطع‌ ورود به‌ مرحله‌ای خاص از تاریخ‌ حیات‌ اقتصادی‌ خود است‌ که‌ داشتن‌ تحلیلی‌ واقع‌بینانه‌ از آن‌، به‌ سیاستگذاران‌ کمک‌ خواهد کرد تا با اتخاذ سیاست‌های‌ مناسب‌، از وقوع‌ پدیده‌های‌ نامطلوب‌ جلوگیری‌ نماید.

  32. لزوم دیدگاه علمی به مقوله ورزش

    بینش علمی به مقوله ورزش نیاز اساسی و انکار ناپذیری است و برای توسعه  ورزش مباحثی از جنس مدیریت در ورزش را می‌طلبد که اگر به صورت کاربُردی در آید و با شرایط  جامعه منطبق شود بسیاری از چالش‌های موجود در باشگاه‌های کشور مرتفع خواهد شد.

  33. ایران در آستانه ورود به بن‌بست اقتصادی

    طی چند سال اخیر و بعد از تحریم‌های سال ۱۳۹۷ اقتصاد ایران دچار بن بست حکمرانی اقتصادی شده است، بدین معنی که هر تصمیمی که از جانب دولت گرفته می‌شود چه درست و چه غلط اغلب در نهایت نتایج ویرانگری دارد؛ حتی آن تصمیماتی که عقلانیت اقتصادی، آن‌ها را درست می‌داند و در سراسر جهان اجرا می‌شوند، در ایران همین تصمیمات نتایج فاجعه باری در پی خواهد داشت.

  34. پایان نیم فصل با قهرمانی فولاد سیرجان

    رقابت‌های لیگ برتر والیبال باشگاه‌های کشور روز یکشنبه گذشته سوم دی ماه ۱۴۰۲ پس از برگزاری ۹۱ مسابقه با قهرمانی تیم فولاد سیرجان ایرانیان که با ۱۲ برد و یک باخت و کسب ۳۵ امتیاز در صدر جدول مسابقات قرار گرفت به پایان رسید.

  35. دولت نفتی کارآمد یا دولت غیرنفتی کارآمد

    یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین چالش‌های کشور ما در طول بیش از ۴۰ سال گذشته مشکلات اقتصادی و معیشتی بوده که البته دولت‌های بعد از انقلاب هر کدام به فراخور زمانه خود برای حل این مشکل و بهبود اوضاع تلاش کرده‌اند، اما آنچه مسلم است اینکه بخش زیادی از ناکارآمدی دولت‌ها به همین موضوع برمی‌گردد.

  36.   سزای قانونمندی!

    چون تو را استیناف است قاضی، از تخلف غم مخور...

    قانون پرطمطراق سقف بودجه چندماه قبل از شروع لیگ برتر جاری، با عجله و بدون کار کارشناسی لازم و ضمانت‌های انضباطی و اجرایی کافی، تدوین و تصویب و به باشگاه‌ها ابلاغ شد، آن هم با بحر طویلی از تهدید و اِنذار جهت عدم رعایت آن. هدف از این قانون هم مهار پول‌های افسارگسیخته و ولخرجی‌های  روز افزون در فوتبال کشور عنوان شد.

  37. استقلال، همچنان اسیر تساوی در خارج از خانه

    جدال حساس گل گهر و استقلال با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا این بازی هم به کام پرسپولیس تمام شود.

  38. وسعت نظر مسئولان را می‌طلبد؛

    مشارکت زنان در همه ابعاد سیاسی جامعه

    جوامع در حال توسعه، در حال گذار از نگرش‌های سنتی به ایستارهای نوین هستند. اما در این دوران گذار هم، زنان جایگاهی شایسته در عرصه مشارکت سیاسی نیافته و به‌عنوان موجود ناکامل سیاسی مورد قضاوت قرار گرفته‌اند.

  39. یک بام و دو هوای شائبه برانگیز میثاقی!

    از زمانی‌ که محمدحسین میثاقی و برنامه فوتبال برتر جای عادل فردوسی‌پور و برنامه نود را گرفتند کاهش چشمگیر بینندگان میلیونی چنین برنامه تحلیلی نیز آغاز شد که مهم‌ترین دلیلش به میزان سبقه، توانایی، کاریزما و محبوبیت ۲ مجری مذکور و تفاوت زیاد کمی و کیفی ۲ برنامه فوق بر می‌گردد. میثاقی و برنامه‌اش هرگز نتوانستند جای عادل و نود را در بین مخاطبان بگیرند، چندانکه خیل عظیم فوتبال دوستان، کماکان بازگشت نود و مجری محبوب و توانمندش را آرزو می‌کنند.

  40. گل بود به سبزه آراسته شد!

    سرمربی تیم ملی والیبال ایران هم لژیونر شد!

    هر از گاهی خبرهایی به گوش می‌رسد که هم شادی بخش است و هم تأسف‌بار!؟ والیبال ایران صاحب یک لژیونر دیگر شد اما این بار به جای بازیکن مربی تیم ملی نوجوانان که سال‌هاست کار سازندگی در پایه را بَرعهده داشته؛ جلای وطن می‌کند و به والیبال ترکیه می‌پیوندد!؟ طبق معمول مسئولان ورزش، به‌ویژه اهالی غیر والیبالی فدراسیون والیبال نسخه‌ای می‌نویسند وپس از چند روز این تب وتاب فروکش می‌کند و دوباره پاشنه روی همان در قدیمی می‌چرخد!

  41. جامعه زنان پاسخگوی این ابهام باشد

    اولویت بانوان؛ عدالت فراگیر یا عدالت جنسیتی

      آنچه در سال‌های گذشته رخ داده خارج کردن مسئله زنان از لایه اجتماعی به مسائل سیاسی و سیاسی‌کاری در حوزه زنان و خانواده است. آن نقطه اختلافی که باعث می‌شود مطالبات اصلی، نیازها و اولویت‌های اصلی زنان به حاشیه برود، اولویت عدالت فراگیر نسبت به عدالت جنسیتی است.

  42. ثبت احوال؛ سازمانی بی‌بدیل در حفظ هویت ایرانیان

    هویت، مجموعه نگرش‌‌ها، ویژگی‌ها و روحیه یک فرد در جامعه محسوب می‌شود كه آن شخص را از دیگران متمایز می‌سازد. اهمیت این مقوله سبب شد تا ضرورت ثبت هویت افراد هر اجتماع به‌ویژه در ایران بیش از پیش احساس شود. بنابراین سازمانی با عنوان ثبت احوال برای انجام دادن این مهم در ۳۰ آذر ۱۲۹۷ خورشیدی تأسیس شد و با صدور نخستین شناسنامه برای دختری به نام «فاطمه ایرانی» در سوم دی این سال فعالیت خویش را آغاز كرد.

  43. سکان هدایت فدراسیون والیبال در دستان یک مدیر والیبالی قرار خواهد گرفت؟

    اينكه سُكان واليبال، ورزش محبوب المپيكی و دانشگاهی كشور با رأی اعضای مجمع فدراسيون در دستان كدام كانديدا قرار خواهد گرفت، موضوع بسيار حسّاس و مهمی است كه می‌طلبد بزرگان اين رشته احساس مسئوليت نموده و با رايزني‌های خود با وزارت ورزش و جوانان و اعضای مجمع نسبت به ايجاد بستر عادلانه برگزاری مجمع انتخابات فدراسيون واليبال و حمايت از كانديدای اصلح با همدلی و همراهی، نقش سازنده‌ای را در اين مسير تاريخی ايفا نمایند.

  44. تنها با عزم ملی و اراده سیاسی محقق می‌شود؛

    حذف قوانین حمایتی که فساد می‌زایند

    فساد مالی و اداری چرخ دنده‌های اقتصادی هر کشوری را خرد می‌کند و رشد اقتصادی و تولید ناخالص ملی کشورها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این فساد گاه در قالب «رشوه» نمود می‌یابد گاه به گونه «اختلاس» خود را نشان می‌دهد و گاه به شکل «تقلب» و یا ... اشکال دیگر بروز می‌کند. ولی به هر شکل و هر شمایلی که نمود یابد فساد است و باید با آن مقابله کرد.

  45. انتصاب وحید مرادی به عنوان سرپرست فدراسيون واليبال کار درستی بود؟!

    مرادی معیارهای تخصصی را داراست؟!

    به‌طور قطع سرپرست انتصابی فدراسیون والیبال از سوی وزیر ورزش دلایل خاص خود  را داشته است  و آقای مرادی ویژگی‌های عمومی یک مدیر اجرائی را دارا بوده  که مهندس هاشمی به او اعتماد کرده است و اگر فاقد این ویژگی‌ها باشد دیگر بحث کردن در مورد مسائل خاص و تخصصی ضرورتی ندارد!

  46. با حکم یا بدون حکم؟

    موانع حضور رئیس پیشین در مسند ژیمناستیک

    برخی رسانه‌ها دوشنبه شب از تحویل فدراسیون ژیمناستیک به رئیس پیشین فدراسیون خبر دادند. گفته می‌شود در همین راستا تعدادی از عوامل اینچه درگاهی بیرون فدراسیون منتظر حضور او و برخی از دست‌اندرکاران ورزش جهت معارفه وی بودند؛ اما در سوی دیگر معرکه، رئیس و دست اندرکاران‌ کنونی فدراسیون تأکید داشتند فدراسیون را بدون حکم و امضای وزیر ورزش به کسی تحویل نخواهند داد.

  47. با مردم صادق باشید؛

     چرا برخی از دست‌اندرکاران ورزش اصفهان، قانون را دور می‌زنند؟!

    یکی از بحث‌ها و شاید به‌جرأت می‌توان گفت مهم‌ترین بحث‌هایی که این روزها در درون جامعه ورزش استان اصفهان مطرح است حواشی کاری‌های خلاف قانونی است که باعث تشویش افکار عمومی به‌ویژه اهالی ورزش شده و شک و شبه‌هایی را به وجود آورده است! البته طبیعی است کسانی که بر مصدر امور ورزشی قرار می‌گیرند خواه‌ناخواه دارای ضعف و قوت‌های در کار اجرائی هستند و این گونه نیست که بگوییم فلان مدیر در تمام تصمیم‌گیری‌ها درست عمل کرده و عاری از اشتباه بوده و یا تمام تصمیم‌هایی که گرفته اشتباه بوده است. 

  48. وار؛ كمك داور ويدئويی يا ابزار مهندسی نتايج فوتبال..!؟

    به‌ندرت اتفاق افتاده دربی پايتخت زيبا و تماشاگرپسند از آب در بيايد، دربی پنجشنبه هم مثل بقيه مسابقات استقلال و پرسپوليس بود. بی‌كيفيت، كسل كننده، سراسر احتياط از جانب دو تيم و ..!؟

  49. دنیای عاری از ناامنی عزم راسخ جهانی می‌طلبد؛

    مبارزه با تروریسم؛ راهبردی مؤثر در استقرار صلح عادلانه

    پدیده تروریسم در دنیای امروز یکی از موضوعات مهم و تأثیرگذار بر مسائل مختلف از جمله امنیت ملی کشورهاست. تروریسم پدیده‌ای چند بعدی و دارای گستره تعریفی وسیع می‌باشد که جایگزین تحولات سیاسی گذشته همچون انقلابات، شورش‌ها .... گردیده است. به صورتی که امنیت دولت‌ها و جوامع را مورد خطر قرار داده و می‌توان پیامدهای نامناسب آن را در به چالش کشیدن نظام سیاسی، حقوقی و امنیتی معاصر به وضوح مشاهده نمود.

  50. پژوهش مبنای توسعه؛ ضامن تعالی کشور

    قطار پیشرفت ایران از ایستگاه «پژوهش» عبور می‌کند

    اندیشیدن، پژوهش و نوآوری، اساسی‌ترین نیاز برای دست‌یابی به پیشرفت، توسعه، رفاه عمومی و استقلال واقعی است. تأکید بر پژوهش و تشویق پژوهشگران و دانشمندان به فعالیت‌های پژوهشی مورد نیاز کشور، یکی از مهم‌ترین راه‌های رسیدن به خودکفایی است.

مشاهده آرشیو
  1. حمله پهپادی رژیم اشغالگر به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان
  2. توافق سران انگلیس و فرانسه بر سر پیمان بازدارندگی هسته‌ای
  3. هاشمیان و یک پیش‌بینی جنجالی؛ او نمی‌ماند
  4. نفوذی‌های تحلیلی!
  5. بیت‌کوین به ۱۱۲ هزار دلار رسید
  6. بازگشت آرامش به بازار سرمایه نیازمند تحقق حمایت‌هاست
  7. افزایش شهدای رسانه‌ای جنگ ۱۲ روزه به ۱۲ تن/ درخواست پیگیری حقوقی در نهادهای بین المللی
  8. روزنامه صهیونیستی: غزه به ویتنام دیگری تبدیل شده است
  9. بیانیه ارتش یمن درباره حمله موشکی به فرودگاه بن‌گوریون در حمایت از غزه
  10. چین و ایران؛ رابطه‌ای براساس اهداف مشترک، نه وفاداری ایدئولوژیک
  11. دلار زدایی، علت هراس آمریکا از بریکس
  12. پزشکیان: تکرار هرگونه تجاوزی با پاسخی قاطع‌تر و پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
  13. پیام شهروندی ابزاری برای تخریب/ پیام هایی که برای رفقا هرگز منتشر نمی شود!
  14. کاروان پرسپولیس راهی ترکیه شد
  15. تاج: هیچ رویداد فوتبالی تعطیل نخواهد شد/ از تعامل درویش و زنوزی استقبال می‌کنم
  16. ساپینتو: حمایت هواداران استقلال باورنکردنی بود/ سه سال منتظر بازگشت به ایران بودم
  17. تل آویو باز هم آتش بس را نقض کرد/ حملات زمینی رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
  18. مخالفت آشکار آمریکا با ثبات و امنیت در افغانستان
  19. گزارش وزیر امور خارجه از اجلاس بریکس و سفر به عربستان در جلسه هیأت دولت
  20. حادثه های امنیتی سریالی در غزه؛ دست کم دو نیروی ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدند
  21. دیدار محرمانه جولانی با مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ابوظبی
  22. پزشکیان: پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرین دیگری بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند
  23. اعمال سیاست‌های جدید دولت برای تنظیم بازار برنج داخلی/ برنج مورد نیاز مردم تامین است
  24. آلگری تأیید کرد؛ مودریچ به میلان پیوست
  25. حامد لک به فولاد خوزستان پیوست
  26. عراقچی: بریکس باید پیشگام اصلاح حکمرانی جهانی باشد
  27. رئیس جمهور: تکمیل مسیرهای ارتباطی با همسایگان شمالی اولویت دولت است
  28. ارتش یمن از حمله موفق به کشتی مرتبط با اسرائیل خبر داد
  29. عارف: تقویت نیروهای مسلح دغدغه جدی دولت چهاردهم است
  30. بیانیه مرکز اطلاعات مالی در خصوص مبارزه با تروریسم و دشمنان کشور
  31. آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد
  32. ۸۰ درصد مردم معتقدند حملات موشکی ایران به میزان زیادی به اسرائیل ضربه وارد کرده است
  33. رئیس‌جمهور: بازگشت به مذاکره نیازمند یک شرط است؛ اعتماد به روند گفت‌وگو
  34. حضور بیش از ۱۲ میلیون زائر در کربلا برای احیای عاشورا
  35. نیروگاه‌های خورشیدی در کنار سدهای کشور احداث می شوند
  36. حماس در مذاکرات با اسرائیل خواستار آزادی کدامیک از اسرای مشهور و تاثیرگذار است؟
  37. اختلافات اروپایی‌ها با نزدیک شدن به ضرب الاجل جنگ تجاری ترامپ
  38. بازتاب حضور رهبر انقلاب در حسینه امام(ره) در شبکه‌های اجتماعی؛ ۲۰۰ میلیون بازدید در ۲ ساعت
  39. سردار سنایی راد: پاسخ بعدی به اسرائیل کوبنده‌تر خواهد بود
  40. سران بریکس حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند