41161 فرهنگی 1404/04/30 - 16:10

بازدید بازیگران پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای/ ارجمند: ویرانی در ایران باقی نخواهد ماند

جمعی از هنرمندان پیشکسوت سینما و تلویزیون؛ شامل داریوش ارجمند، جهانگیر الماسی و محمد فیلی پس از بازدید از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما از تجربه سال‌ها فعالیت خود در این مرکز فرهنگی گفتند و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

داریوش ارجمند، بازیگر و هنرمند پیشکسوت در واکنش به بمباران ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و روایت سال‌ها حضورش در این دستگاه فرهنگی، تأکید کرد: همان‌گونه که شیشه پس از شکستن تیزتر می‌شود، صداوسیما نیز با اراده و غیرت ایرانیان، زیباتر و باشکوه‌تر از همیشه فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

این بازیگر با اشاره به بمباران اخیر ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و آثار جنگ ۱۲ روزه در جریان بازدید از ساختمان شیشه‌ای و در مقابل استودیوی خبر بیان کرد: ما از نبرد و شکست، باکی نداریم و شیشه چون بشکند، تیزتر می‌شود.

وی افزود: مطمئنم این ساختمان، زیباتر و باشکوه‌تر از پیش، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و امیدوارم از خداوند عمر بیشتری بگیرم تا باز هم در ساختمان شیشه‌ای برنامه اجرا کنم. من و بسیاری از هنرمندان، سال‌ها در این ساختمان رفت‌وآمد داشته‌ایم و برای تولید برنامه‌های نمایشی و سرگرمی، بارها به صداوسیما آمده‌ایم.

ارجمند با بیان اینکه «بار دیگر ماه بر بام ساختمان شیشه‌ای طلوع خواهد کرد»، افزود: ۱۰ سال برای برنامه «طلوع ماه» در تلویزیون حضور داشتم و با ایفای نقش در سریال‌های مختلف و حتی اجرا، به این سازمان آمده‌ام. این سازمان خانه ماست؛ خانه‌ای که می‌خواستند ویرانش کنند اما نتوانستند و ما با غیرت و تعصب ایرانی، به کوری چشم صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها، دوباره ساختمان شیشه‌ای را سرپا خواهیم کرد.

این هنرمند پیشکسوت ادامه داد: دریچه هویت و فرهنگ ما، همواره به‌سوی افتخار و آبرومندی گشوده خواهد بود و هرگز، هیچ ویرانی‌ای در ایران، ویران باقی نخواهد ماند. ما باز هم دست‌به‌دست هم می‌دهیم و برای آبادانی کشور تلاش می‌کنیم. در ایران، ما متوسل به امام هشتم (ع) هستیم و شک نکنید دستمان را خواهد گرفت و تا نفس داریم، برای پاسداری از کشور ایستادگی خواهیم کرد.

دشمنان جز نابودی، به فرزندانشان چه می‌آموزند؟

یک بازیگر و هنرمند دیگر هم با انتقاد از غرب و فرهنگ صهیونیستی، بر نقش سازنده و هویت‌آفرین فرهنگ ایرانی‌اسلامی تأکید کرد و گفت: درحالی‌که دشمنان جوانان خود را به سمت ویرانی می‌برند، ایرانیان با ایمان و همبستگی، بار دیگر در مقابل دشمنانِ فرهنگ و انسانیت، برای مقاومت و آبادانی پیمان می‌بندند.

جهانگیر الماسی در حاشیه بازدید از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما با اشاره به گرفتاری غرب در مشکلات فرهنگی گفت: آن‌ها به جوانانشان جز نابودی، چه می‌آموزند؟ خرابکاری و ویرانگریِ آنان، در برابر فرهنگ شرقی محکوم به شکست است. در این نقطه از جهان، همیشه سازندگی و آفرینش جریان داشته است و دشمنان نیز به این موضوع آگاه هستند.



  1. سقوط قیمت طلا عمیق‌تر شد
  2. یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  3. بازیافت مغروقه‌های خلیج‌فارس آغاز شد
  4. نقش خودروهای فرسوده در ناترازی بنزین؛ راه‌حلی وجود دارد؟
  5. تکلیف دستگاه‌ها برای افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر روشن شد
  6. طرح جدید بانک مرکزی برای دلارهای خانگی جذاب می‌شود؟
  7. موضع وزارت رفاه درباره تغییر در مشمولان کالابرگ/ منابع جدید به سمت دهک‌های پایین می‌رود
  8. خداحافظی درآمدهای ۳۰ میلیونی با یارانه؛ یارانه‌ای که دیگر کمک‌خرج نیست
  9. قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست/ می‌خواهیم کاری کنیم که ستاره‌های قبلی نکردند
  10. بازگشت رونالدینیو به فوتبال در ۴۶ سالگی!
  11. دوکو غایب بزرگ دیدار بلژیک مقابل ایران
  12. جاده خاكى خاطره ها و رفاقت ها
  13. اصفهان ، درجایگاه نخست
  14. سپاهان برای ستاره‌هایش استثنا قائل نمی‌شود/ ملی‌پوشان هم مشمول سیاست مالی جدید
  15. اعتراض رسمی به داوری کشتی آذرپیرا و حسن یزدانی
  16. ریزش طلا در بازار جهانی
  17. بازخوانی دیدگاه های اقتصادی و سیاسی شهید بهشتی
  18. عبور جریان انرژی از تنگه هرمز سرعت گرفت
  19. بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد
  20. حبوبات محرم تامین است/ مطالبات ارزی همچنان بلاتکلیف
  21. کانال مالی جدید ایران و روسیه/ تجارت وارد مسیر تازه شد
  22. کارگران در انتظار بازنگری مزایا/کمیته مزد هرچه سریع‌تر هزینه سبد معیشت را به‌روز کند
  23. کارگران در انتظار بازنگری مزایا/کمیته مزد هرچه سریع‌تر هزینه سبد معیشت را به‌روز کند
  24. فرشاد مومنی: چرا منافقین بهشتی را ترور کردند؟ چون مساله حل کن سیستم بود
  25. وفورجوانان مستعد در والیبال استان اصفهان
  26. درسیزدهمین دوره مسابقات رنکینگ اسنوکر اصفهان چه گذشت
  27. کارمند بانک چطور در جام جهانی ملی‌پوش شد؟
  28. طارمی طبق انتظارات بازی نکرد/ در مرکز دفاع باصلابت نبودیم
  29. افزایش سقف کارت به کارت بانک ملی تا نیم میلیارد
  30. اصلاح قیمت محصولات ایران خودرو روی کدال/ قیمت ها کاهشی شد؟
  31. اصلاح قیمت محصولات ایران خودرو روی کدال/ قیمت ها کاهشی شد؟
  32. خروج سرمایه از صندوق‌های بیت‌کوین رکورد زد
  33. بازگشت طلای جهانی به مسیر صعود
  34. گازرسانی در ایران در ایستگاه پایانی
  35. تمرکز تهران و مسکو بر توسعه همکاری‌های بانکی و تسهیل مبادلات تجارت
  36. یک میلیون بلیت پرواز در ایام جنگ لغو شد/استرداد ۹۵ درصدی وجوه پروازهای کنسلی
  37. انتقاد مخابرات از روند دشوار دریافت مجوزهای حفاری در تهران
  38. جام جهانی فوتبال مصرف شبانه آب را افزایش داد
  39. قیمت واقعی مسکن در ترکیه کاهش یافت
  40. بازار خودرو در چرخه شوک‌های تکراری/ گرانی جدید چه پیامدی دارد؟