41270 فرهنگی 1404/05/13 - 11:58

وزیر کشور: تا این لحظه حدود یک میلیون زائر از کشور خارج شده‌اند

وزیر کشور گفت: استان خوزستان با آمادگی کامل به استقبال زائران رفته است و تا این لحظه حدود یک میلیون نفر زائر از کشور خارج شده‌اند و یک چهارم نیز به کشور برگشته‌اند.

اسکندر مومنی امروز ۱۳ مرداد در بدو ورود به آبادان برای حضور در مرز شلمچه اظهار کرد: هدف سفر به استان خوزستان بررسی و نظارت بر روند خروج زائران است. صبح امروز نیز از مرز مهران بازدید داشتیم و در مجموع تمام دستگاه‌ها دست به دست هم داده‌اند تا سفری امن و راحت برای زائران فراهم شود.

 

‌وزیر کشور گفت: شواهد نشان می‌دهد امسال با توجه به توصیه‌هایی که شده است و شرایط جوی، مردم برنامه زیارت را مدیریت کرده‌اند و اگر روند به همین صورت ادامه پیدا کند در روزهای پیش رو و نزدیک به اربعین خیلی مشکل خاصی نخواهیم داشت.

 

مومنی درباره مرز شلمچه، عنوان کرد: این مرز علاوه بر مسیر زمینی، دارای خطوط ریلی، هوایی و دریایی نیز هست و امسال تمهیدات لازم برای تسهیل تردد زائران در همه این مسیرها پیش‌بینی شده است و با همت همه دست اندرکاران، مردم خوزستان و موکب‌داران خروج و ورود زائران در شرایط خوبی پیش می‌رود. 

 

 

وی در خصوص همکاری‌های ایران و عراق نیز گفت: نشست سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان دو سه هفته پیش در تهران برگزار شد و مصوبات آن در منطقه ایلام به اجرا درآمده است. گزارش‌ها حاکی از از این است که برنامه‌ها در عراق هم انجام شده و خوشبختانه دولت و مردم عراق همکاری لازم را دارند و تاکنون مشکل خاصی گزارش نشده است.

 

وزیر کشور بیان کرد: از زائران درخواست دارم سفر خود را به روز اربعین موکول نکنند. بیش از دو میلیون و نیم نفر در سامانه‌های مربوطه ثبت نام کرده‌اند و با توجه به برنامه‌هایی که در نظر گرفته‌ایم تلاش می‌شود که مشکلی در حمل و نقل برای بازگشت زائران نداشته باشیم. 

 

مومنی درباره سامانه الکترونیکی «سجاد»، عنوان کرد: این سامانه با هماهنگی بین ایران و عراق، تایید گذرنامه‌ها را به صورت آنلاین و بدون کمترین توقف‌ها انجام می‌دهد. در مجموع این سامانه موفق کار کرده است. 

 

وزیر کشور در پایان، گفت: خوشبختانه استاندار خوزستان و همه دستگاه‌های این استان پای کار و در خدمت زائران هستند. تاکنون استقبال زائران خوب بوده است و انشاالله این روند ادامه داشته باشد و همانطور که گفتم تمهیدات لازم هر دو کشور ایران و عراق پیش بینی شده است تا زائران در کمال امنیت و آرامش به زیارت بروند و برگردند. 

نویسنده: رسول جانباز



  1. سقوط قیمت طلا عمیق‌تر شد
  2. یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  3. بازیافت مغروقه‌های خلیج‌فارس آغاز شد
  4. نقش خودروهای فرسوده در ناترازی بنزین؛ راه‌حلی وجود دارد؟
  5. تکلیف دستگاه‌ها برای افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر روشن شد
  6. طرح جدید بانک مرکزی برای دلارهای خانگی جذاب می‌شود؟
  7. موضع وزارت رفاه درباره تغییر در مشمولان کالابرگ/ منابع جدید به سمت دهک‌های پایین می‌رود
  8. خداحافظی درآمدهای ۳۰ میلیونی با یارانه؛ یارانه‌ای که دیگر کمک‌خرج نیست
  9. قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست/ می‌خواهیم کاری کنیم که ستاره‌های قبلی نکردند
  10. بازگشت رونالدینیو به فوتبال در ۴۶ سالگی!
  11. دوکو غایب بزرگ دیدار بلژیک مقابل ایران
  12. جاده خاكى خاطره ها و رفاقت ها
  13. اصفهان ، درجایگاه نخست
  14. سپاهان برای ستاره‌هایش استثنا قائل نمی‌شود/ ملی‌پوشان هم مشمول سیاست مالی جدید
  15. اعتراض رسمی به داوری کشتی آذرپیرا و حسن یزدانی
  16. ریزش طلا در بازار جهانی
  17. بازخوانی دیدگاه های اقتصادی و سیاسی شهید بهشتی
  18. عبور جریان انرژی از تنگه هرمز سرعت گرفت
  19. بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد
  20. حبوبات محرم تامین است/ مطالبات ارزی همچنان بلاتکلیف
  21. کانال مالی جدید ایران و روسیه/ تجارت وارد مسیر تازه شد
  22. کارگران در انتظار بازنگری مزایا/کمیته مزد هرچه سریع‌تر هزینه سبد معیشت را به‌روز کند
  23. کارگران در انتظار بازنگری مزایا/کمیته مزد هرچه سریع‌تر هزینه سبد معیشت را به‌روز کند
  24. فرشاد مومنی: چرا منافقین بهشتی را ترور کردند؟ چون مساله حل کن سیستم بود
  25. وفورجوانان مستعد در والیبال استان اصفهان
  26. درسیزدهمین دوره مسابقات رنکینگ اسنوکر اصفهان چه گذشت
  27. کارمند بانک چطور در جام جهانی ملی‌پوش شد؟
  28. طارمی طبق انتظارات بازی نکرد/ در مرکز دفاع باصلابت نبودیم
  29. افزایش سقف کارت به کارت بانک ملی تا نیم میلیارد
  30. اصلاح قیمت محصولات ایران خودرو روی کدال/ قیمت ها کاهشی شد؟
  31. اصلاح قیمت محصولات ایران خودرو روی کدال/ قیمت ها کاهشی شد؟
  32. خروج سرمایه از صندوق‌های بیت‌کوین رکورد زد
  33. بازگشت طلای جهانی به مسیر صعود
  34. گازرسانی در ایران در ایستگاه پایانی
  35. تمرکز تهران و مسکو بر توسعه همکاری‌های بانکی و تسهیل مبادلات تجارت
  36. یک میلیون بلیت پرواز در ایام جنگ لغو شد/استرداد ۹۵ درصدی وجوه پروازهای کنسلی
  37. انتقاد مخابرات از روند دشوار دریافت مجوزهای حفاری در تهران
  38. جام جهانی فوتبال مصرف شبانه آب را افزایش داد
  39. قیمت واقعی مسکن در ترکیه کاهش یافت
  40. بازار خودرو در چرخه شوک‌های تکراری/ گرانی جدید چه پیامدی دارد؟