43739 ورزشی 1405/03/17 - 00:59

مدیر عامل باشگاه ذوب آهن : بدهی های سنگین باشگاه درمسیر تعیین تکلیف قرار گرفته است

خبر ناباورانه واگذاری باشگاه ذوب آهن اصفهان به بانک رفاه و شوک تکان دهنده به هواداران این باشگاه ریشه دار و مردمی باعث شد تا نگاهی داشته باشیم به مصاحبه های اخیر مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن .

نویسنده: اصغر قلندری 

 

 

 

*پاره ای از شایعات قویاً تکذیب شد*

 

به گزارش دیوان نیوز و به نقل از هواداری نیوز، جواد محمدی مدیر عامل باشگاه ذوب آهن( مدیرکل پیشین اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان) که برای دومین بار سکان رهبری باشگاه فرهنگی ورزشی ذوب آهن را بدست گرفته به پاره ای شایعات در ارتباط با بدهی های میلیاردی و واگذاری باشگاه به بانک رفاه در مصاحبه با خبرگزاری ایسناو ورزش سه توضیحاتی ارائه نموده که باهم مرور می کنیم.

 

 

 

 مدیر عامل باشگاه ذوب آهن با اشاره به بدهی‌های سنگین و پرونده‌های متعدد باشگاه اظهار داشته است : بخش عمده مشکلات مالی و حقوقی حل شده و باشگاه ذوب‌آهن با تمرکز بر جوان‌ گرایی و انضباط مالی، مسیر تازه‌ای را آغاز کرده است.

 

وی در رابطه با حضور ذوب‌آهن در لیگ دسته‌ اول هندبال مردان باشگاه‌های ایران که به کسب مقام پنجمی و ناکامی در صعود به لیگ برتر انجامید، اظهار می دارد: هندبال یکی از رشته‌های با سابقه و قدیمی در باشگاه ذوب‌آهن است که سال‌های سال سابقه قهرمانی در لیگ را در کارنامه خود ثبت کرده و حضور پررنگ، فعال و موفقی در این رشته داشته است، ولی متأسفانه چند سالی بود که هندبال این باشگاه منحل شده بود، اما امسال با توجه به شرایط موجود در باشگاه و همچنین درخواست هیاُت هندبال استان، این موضوع در هیئت‌مدیره باشگاه مطرح شد و با توجه به مجموع شرایط، تصمیم بر این شد که بستر احیای رشته‌های قدیمی و ریشه‌دار ازجمله هندبال فراهم شود.

 

وی افزود: در همین راستا، تیم هندبال مجدداً تشکیل شد و در مسابقات دسته‌اول حضور پیدا کرد. امیدواریم شرایطی فراهم شود که بتوانیم علاوه‌دبر هندبال، سایر رشته‌های قدیمی، باسابقه و پرافتخار باشگاه را نیز دوباره احیا کنیم.

 

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن درباره احتمال اضافه شدن رشته‌هایی که منحل شده بودند، بیان کرد: این موضوع بستگی به بررسی‌های هیئت‌مدیره باشگاه و سیاست‌هایی دارد که از سوی شرکت ذوب‌آهن ابلاغ می‌شود. تلاش ما این است که این روند ادامه‌دار باشدو بتوانیم رشته‌های دیگری را که سابقه و قدمت خوبی در باشگاه دارند نیز دوباره فعال کنیم. البته همه این مسائل به شرایط پیش‌رو و وضعیت موجود بستگی خواهد داشت.

 

محمدی در واکنش به برخی شایعات درباره احتمال محدود شدن فعالیت باشگاه به فوتبال و در نهایت حذف فوتبال ذوب‌آهن گفت: من این موضوع را قویاً تکذیب می‌کنم. ذوب‌آهن باشگاهی با قدمتی نزدیک به ۶۰ سال است که افتخارات بسیار زیادی در رشته‌های مختلف کسب کرده است، از نایب‌قهرمانی آسیا گرفته تا قهرمانی جهان در والیبال‌ نشسته و قهرمانی آسیا در رشته‌هایی مانند واترپلو و همچنین سال‌ها در والیبال و سایر رشته‌ها افتخارات داخلی و بین‌المللی متعددی به‌دست آورده است. بنابراین اصلاً چنین موضوعی صحت ندارد و چنین تفکری هم وجود ندارد.



  1. سقوط قیمت طلا عمیق‌تر شد
  2. یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  3. بازیافت مغروقه‌های خلیج‌فارس آغاز شد
  4. نقش خودروهای فرسوده در ناترازی بنزین؛ راه‌حلی وجود دارد؟
  5. تکلیف دستگاه‌ها برای افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر روشن شد
  6. طرح جدید بانک مرکزی برای دلارهای خانگی جذاب می‌شود؟
  7. موضع وزارت رفاه درباره تغییر در مشمولان کالابرگ/ منابع جدید به سمت دهک‌های پایین می‌رود
  8. خداحافظی درآمدهای ۳۰ میلیونی با یارانه؛ یارانه‌ای که دیگر کمک‌خرج نیست
  9. قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست/ می‌خواهیم کاری کنیم که ستاره‌های قبلی نکردند
  10. بازگشت رونالدینیو به فوتبال در ۴۶ سالگی!
  11. دوکو غایب بزرگ دیدار بلژیک مقابل ایران
  12. جاده خاكى خاطره ها و رفاقت ها
  13. اصفهان ، درجایگاه نخست
  14. سپاهان برای ستاره‌هایش استثنا قائل نمی‌شود/ ملی‌پوشان هم مشمول سیاست مالی جدید
  15. اعتراض رسمی به داوری کشتی آذرپیرا و حسن یزدانی
  16. ریزش طلا در بازار جهانی
  17. بازخوانی دیدگاه های اقتصادی و سیاسی شهید بهشتی
  18. عبور جریان انرژی از تنگه هرمز سرعت گرفت
  19. بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد
  20. حبوبات محرم تامین است/ مطالبات ارزی همچنان بلاتکلیف
  21. کانال مالی جدید ایران و روسیه/ تجارت وارد مسیر تازه شد
  22. کارگران در انتظار بازنگری مزایا/کمیته مزد هرچه سریع‌تر هزینه سبد معیشت را به‌روز کند
  23. کارگران در انتظار بازنگری مزایا/کمیته مزد هرچه سریع‌تر هزینه سبد معیشت را به‌روز کند
  24. فرشاد مومنی: چرا منافقین بهشتی را ترور کردند؟ چون مساله حل کن سیستم بود
  25. وفورجوانان مستعد در والیبال استان اصفهان
  26. درسیزدهمین دوره مسابقات رنکینگ اسنوکر اصفهان چه گذشت
  27. کارمند بانک چطور در جام جهانی ملی‌پوش شد؟
  28. طارمی طبق انتظارات بازی نکرد/ در مرکز دفاع باصلابت نبودیم
  29. افزایش سقف کارت به کارت بانک ملی تا نیم میلیارد
  30. اصلاح قیمت محصولات ایران خودرو روی کدال/ قیمت ها کاهشی شد؟
  31. اصلاح قیمت محصولات ایران خودرو روی کدال/ قیمت ها کاهشی شد؟
  32. خروج سرمایه از صندوق‌های بیت‌کوین رکورد زد
  33. بازگشت طلای جهانی به مسیر صعود
  34. گازرسانی در ایران در ایستگاه پایانی
  35. تمرکز تهران و مسکو بر توسعه همکاری‌های بانکی و تسهیل مبادلات تجارت
  36. یک میلیون بلیت پرواز در ایام جنگ لغو شد/استرداد ۹۵ درصدی وجوه پروازهای کنسلی
  37. انتقاد مخابرات از روند دشوار دریافت مجوزهای حفاری در تهران
  38. جام جهانی فوتبال مصرف شبانه آب را افزایش داد
  39. قیمت واقعی مسکن در ترکیه کاهش یافت
  40. بازار خودرو در چرخه شوک‌های تکراری/ گرانی جدید چه پیامدی دارد؟